Irányíthatom és szeretem ha közben fogják a mellem. A férjem azt szereti ha fordítva ülök vagy gugolok bele
Szerintem a legtöbben azért szeretjük, mert olyankor mi irányíthatjuk, a mozgást és az intenzitását, és lehetőségem van arra is, hogy minden pillanatát jobban megéljük.
Az én párom azért mert ő diktálja a tempót és hogy mikor mennyire akarja magába érezni a farkam. Illetve imádja ha közben játszom a melleivel a bimböcskáival. Iszonyatosan be tud gerjedni tőle.
Én azért, mert ez a póz tökéletesen alkalmas arra, hogy irányítsak szex közben: én döntöm el, hogy mennyire mélyen legyen bennem a farok és a tempót is diktálhatom. És jó látni a pasimat, miközben gyönyörködik a ringatózó melleimben.
Nagy kedvenc, főleg ha még ügyes is a hölgy!
Imádom mikor eltünteti teljesen az egészet
(Ez egy válasz Sonja5 üzenetére (2025. 07. 07. hétfő 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Imádom mikor eltünteti teljesen az egészet
(Ez egy válasz Sonja5 üzenetére (2025. 07. 07. hétfő 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Azért mert én irányítom az aktust ahogyan tetszik.
Kevés nő szereti úgy sajnos!
A feleségem jobban szereti, ha őt dugják. Nem azt mondom, lovagolni is szeret, és tud is, baromira. De inkább alul, vagy elől szeret lenni
Guggolva ki szereti? Illetve a fordított pacit?
mert én irányítom hogy legyen bennem a farok
Miért izgató a lovaglás Hölgyeim?

arpad2

Dia-MonD
Sanny