Nos, igazából egyszerűen elmondható helyzetem van, de mégsem bírok dűlőre jutni. 33 éves, jóképű, régebben rengeteget kalandozó srác vagyok, aki tizedik éve él kapcsolatban. Nagyon szeretem a párom, viszont ő sajnos endometriózisos, és a betegség, valamint műtéti szövődmények miatt már második éve nem tud lenni köztünk intimitás. Nem csaltam meg, de egyre nehezebben birkózok meg a szexuális étvágyammal. Gondoltam már rosszlányok vizitre, és tekinteni úgy az egészre, mint egy tranzakció, de nem vitt rá a lélek. Meg személytelen is lenne az egész.
A párom elmondása alapján oké lenne vele, ha valahogy csillapítanám az "éhségem", de ezidáig mégsem tudtam ezt megtenni.
Ti mit gondoltok, túl lelkizem?
A párom elmondása alapján oké lenne vele, ha valahogy csillapítanám az "éhségem", de ezidáig mégsem tudtam ezt megtenni.
Túl. De ebben a korban ez még normális. Majd átalakulnak a dolgok.
Szerintem mindenképpen beszéld meg vele hogy milyen opciók lehetnek erre a megoldásra amik őt nem zavarnák és akkor nem is megcsalás lenne hanem nyitott kapcsolat vagy kimenőt kapnál. Szerintem fontos egy kapcsolatban a sex mindkét félnek és ha a párod nem tud ezen a részén segíteni de minden más rendben van akkor biztos meg érti ő is hogy szükségleteid vannak de attól még őt szereted. Neki is biztosan nagyon nehéz hogy nem tud veled szexelni és valószínűleg meg fogja érteni hogy valami megoldás kell.
Szia! Sajnos én is ugyanebben a helyzetben vagyok 13 éve. 13 éve műtötték a feleségem, endrometrózissal. És igazából 13 éve csak szó szerint kínlódás a szex. Szeretjük egymást, de már én is a megcsaláson gondolkodom. Lehet hogy létezik olyan feleség, barátnő, élettárs aki szabad utat ad a férfinek, mint az előző hozzászóló is írta, de az én feleségem pont nem ilyen.
Keze, szája, popója van! Nem? Akkor???
(Ez egy válasz Oralfok üzenetére (2025. 07. 17. csütörtök 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 17. csütörtök 14:23

Nos, igazából egyszerűen elmondható helyzetem van, de mégsem bírok dűlőre jutni. 33 éves, jóképű, régebben rengeteget kalandozó srác vagyok, aki tizedik éve él kapcsolatban. Nagyon szeretem a párom, viszont ő sajnos endometriózisos, és a betegség, valamint műtéti szövődmények miatt már második éve nem tud lenni köztünk intimitás. Nem csaltam meg, de egyre nehezebben birkózok meg a szexuális étvágyammal. Gondoltam már rosszlányok vizitre, és tekinteni úgy az egészre, mint egy tranzakció, de nem vitt rá a lélek. Meg személytelen is lenne az egész.
Igaza van Porthosnak, simán fordítsd hasra . Ha azt sem akarja akkor , nézz körül a piacon.
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2025. 07. 18. péntek 04:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Persze, meg lehet oldani. Igazából punciba is mehet a szex, csak egy kicsit körülményes. Főleg ha még gyógyszert is kell rá szedni. Eleve nem is kívánják a szexet és az elején hiába a síkosítás. Fájdalommal jár.
Túllelkized, igen.