Sziasztok!Ma este szeretné valaki kipróbálni ezt a masszázst Fehérvár környékén?
Van, hogy a párom csinálja (megujjaz) és közben szájjal kényeztet. Elképesztő jó érzés, meg kell találni a megfelelő pontot.
Amikor egyedül vagyok, akkor előkerül a dildó. Jól bekenem sikosítóval és beleülök, lovaglok rajta. Amikor áll a cerka, már érzem, hogy a mirigy is meg van dagadva. Elég sokat gyakorlom, ki kell tapasztalni, hogy milyen mélységben, szögben, intenzitással a legérzékenyebb. Néha még ugyan rántok néhányat a cerkán, de esküszöm olyanokat élvezek, hogy a bizsergés végigfut a hátamon, szó szerint csillagokat látok, és elképesztő mennyiségű ondót spriccelek.
Szívesen gyakorolnám férfival oda-vissza, persze dildó nélkül. Nagy álmom, hogy hatalmasat spriccelek, miközben a fenekemet dugják.
Amikor egyedül vagyok, akkor előkerül a dildó. Jól bekenem sikosítóval és beleülök, lovaglok rajta. Amikor áll a cerka, már érzem, hogy a mirigy is meg van dagadva. Elég sokat gyakorlom, ki kell tapasztalni, hogy milyen mélységben, szögben, intenzitással a legérzékenyebb. Néha még ugyan rántok néhányat a cerkán, de esküszöm olyanokat élvezek, hogy a bizsergés végigfut a hátamon, szó szerint csillagokat látok, és elképesztő mennyiségű ondót spriccelek.
Szívesen gyakorolnám férfival oda-vissza, persze dildó nélkül. Nagy álmom, hogy hatalmasat spriccelek, miközben a fenekemet dugják.
Szopás közben minden alkalommal megujjaz a párom. Egyszerűen imádom. Alkalmanként a vibrátora is előkerül, ami aztán extra nagy, és brutálisan vastag - ő ezt a méretet kedveli. (Én is
) Gyerekek .. annál finomabb nem nagyon van, mint mikor a vibrátorától élvezek el. Ilyenkor jellemzően megkérem, hogy hagyja abba a szopást, mert a vibrátorától akarok elmenni. Hatalmasakat szoktam élvezni tőle

A korábbi hozzászólásaimban már kifejtettem a témában milyen tapasztalatom van, ezeket meg lehet nézni!
Még mindig azt vallom, hogy az emberi jelenlétet, érintést, technikát nem tudja pótolni az eszköz!
Mi sem bizonyítja jobban, mint "perton" leírása!
Egyébként fantasztikus a prosztata orgazmus! Mint csinálni, mint átélni!!!!
Még mindig azt vallom, hogy az emberi jelenlétet, érintést, technikát nem tudja pótolni az eszköz!
Mi sem bizonyítja jobban, mint "perton" leírása!
Egyébként fantasztikus a prosztata orgazmus! Mint csinálni, mint átélni!!!!
Lelo Billy-m van, de nem megy elég mélyre. A Loki már esetleg jobb lenne....
Nekem volt olyan prosztata orgazmusom, amit egy felfújhatós buttplug okozott. Illetve a nő, aki rendszeresen felpumpálta, majd leeresztette jópárszor. Közben szopott. Volt egy nagy orgazmusom, és meglepődve láttam, hogy az ejakuláció viszont elmaradt. Fel se tűnt volna, ha azt mondja, hogy lenyelte. Úgyhogy a kezdeti meglepi után szépen szopott tovább. Majd pár perc múlva már volt mit nyelni. Azóta se sikerült ezt 7megismételni.
Vélemények érdekelnek a témában. Kinek milyen prosztata masszírozó vált be eddig? Feleségem meglepett eggyel, de valahogy nem adja azt az érzést, amire számítottam. Korábban már többször volt prosztata orgazmusom masszőrnél. Illetve párom is kitanulta a fogásokat és vele is átéltem. Abban bíztunk, hogy ez a játékszer is elhozza ezt az érzést, de valahogy nem az igazi. Ez egy egyszerű, alap játékszer, semmi elektronika nélkül
Illetve masszázs... Kinek hol milyen tapasztalatai vannak?
Illetve masszázs... Kinek hol milyen tapasztalatai vannak?