Prosztata masszázs/ prosztata masszírozó
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Vélemények érdekelnek a témában. Kinek milyen prosztata masszírozó vált be eddig?
Vagy hol volt olyan masszázson, amit nagyon ajánlana

Az eddigi hozzászólások

1
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#7   2025. 08. 29. péntek 19:33
Tekergő42 Tekergő42
Sziasztok!Ma este szeretné valaki kipróbálni ezt a masszázst Fehérvár környékén?
#6   2025. 08. 13. szerda 12:52
X Törölt felhasználó (4789955)
Van, hogy a párom csinálja (megujjaz) és közben szájjal kényeztet. Elképesztő jó érzés, meg kell találni a megfelelő pontot.
Amikor egyedül vagyok, akkor előkerül a dildó. Jól bekenem sikosítóval és beleülök, lovaglok rajta. Amikor áll a cerka, már érzem, hogy a mirigy is meg van dagadva. Elég sokat gyakorlom, ki kell tapasztalni, hogy milyen mélységben, szögben, intenzitással a legérzékenyebb. Néha még ugyan rántok néhányat a cerkán, de esküszöm olyanokat élvezek, hogy a bizsergés végigfut a hátamon, szó szerint csillagokat látok, és elképesztő mennyiségű ondót spriccelek.
Szívesen gyakorolnám férfival oda-vissza, persze dildó nélkül. Nagy álmom, hogy hatalmasat spriccelek, miközben a fenekemet dugják.
#5   2025. 08. 13. szerda 06:59
viking1988 viking1988
Szopás közben minden alkalommal megujjaz a párom. Egyszerűen imádom. Alkalmanként a vibrátora is előkerül, ami aztán extra nagy, és brutálisan vastag - ő ezt a méretet kedveli. (Én is smile ) Gyerekek .. annál finomabb nem nagyon van, mint mikor a vibrátorától élvezek el. Ilyenkor jellemzően megkérem, hogy hagyja abba a szopást, mert a vibrátorától akarok elmenni. Hatalmasakat szoktam élvezni tőle
#4   2025. 07. 31. csütörtök 15:20
steps955 steps955
A korábbi hozzászólásaimban már kifejtettem a témában milyen tapasztalatom van, ezeket meg lehet nézni!
Még mindig azt vallom, hogy az emberi jelenlétet, érintést, technikát nem tudja pótolni az eszköz!
Mi sem bizonyítja jobban, mint "perton" leírása!
Egyébként fantasztikus a prosztata orgazmus! Mint csinálni, mint átélni!!!!
#3   2025. 07. 31. csütörtök 14:19
fly_25 fly_25
Lelo Billy-m van, de nem megy elég mélyre. A Loki már esetleg jobb lenne....
#2   2025. 07. 31. csütörtök 13:33
petymeg petymeg
Nekem volt olyan prosztata orgazmusom, amit egy felfújhatós buttplug okozott. Illetve a nő, aki rendszeresen felpumpálta, majd leeresztette jópárszor. Közben szopott. Volt egy nagy orgazmusom, és meglepődve láttam, hogy az ejakuláció viszont elmaradt. Fel se tűnt volna, ha azt mondja, hogy lenyelte. Úgyhogy a kezdeti meglepi után szépen szopott tovább. Majd pár perc múlva már volt mit nyelni. Azóta se sikerült ezt 7megismételni.
#1   2025. 07. 31. csütörtök 10:22
pertond pertond
Vélemények érdekelnek a témában. Kinek milyen prosztata masszírozó vált be eddig? Feleségem meglepett eggyel, de valahogy nem adja azt az érzést, amire számítottam. Korábban már többször volt prosztata orgazmusom masszőrnél. Illetve párom is kitanulta a fogásokat és vele is átéltem. Abban bíztunk, hogy ez a játékszer is elhozza ezt az érzést, de valahogy nem az igazi. Ez egy egyszerű, alap játékszer, semmi elektronika nélkül
Illetve masszázs... Kinek hol milyen tapasztalatai vannak?

1
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: pertond pertond
Nyitás ideje: 2025. 07. 31. csütörtök
Üzenetek: 7db
Utolsó üzenet: 2025. 08. 29. péntek

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!