Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Olyan nők véleményét várjuk akinek volt esetleg ilyenben része!

Az eddigi hozzászólások

1
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1   2025. 08. 26. kedd 23:39
AnálFisting AnálFisting
Sziasztok! A párommal kedveljük szeretjük a durvább extrémebb szexet! Szeretnénk tovább fokozni a szexuális életünket és szeretnénk kipróbálni az anális öklözés örömeit! Hölgyek kinek volt már benne része? Van esetleg valami hátránya? Elsősorban nők véleményére lennénk kiváncsiak. Várjuk a normális hozzászolásokat!
#2   2025. 08. 27. szerda 07:04
CsarlszBronszon CsarlszBronszon
Szia, mielőtt belevágtok, javasolnám konzultálni szakemberrel. Kriston torna.
Volt exem részt vett pc izom tanfolyamon. A Kristonosok még az anált sem javasolják, annyira megengedőek mindössze ha nagyon ez a heppje valakinek, akkor évente névnap születésnap alkalmával. Maximum.
Állítólag éppen zajlik kutatás kifejezetten anal szexet kedvelők körében arra vonatkozóan, hogy viselkedik a zaroizmuk.
Csak ennyit szerettem volna írni, amúgy sikeres kalandozást meg minden smile
(Ez egy válasz AnálFisting üzenetére (2025. 08. 26. kedd 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 26. kedd 23:39
Sziasztok! A párommal kedveljük szeretjük a durvább extrémebb szexet! Szeretnénk tovább fokozni a szexuális életünket és szeretnénk kipróbálni az anális öklözés örömeit! Hölgyek kinek volt már benne része? Van esetleg valami hátránya? Elsősorban nők véleményére lennénk kiváncsiak. Várjuk a normális hozzászolásokat!
#3   2025. 08. 27. szerda 10:01
AnálFisting AnálFisting
Értem. Köszönjük szépen.
(Ez egy válasz CsarlszBronszon üzenetére (2025. 08. 27. szerda 07:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 27. szerda 07:04
Volt exem részt vett pc izom tanfolyamon. A Kristonosok még az anált sem javasolják, annyira megengedőek mindössze ha nagyon ez a heppje valakinek, akkor évente névnap születésnap alkalmával. Maximum.
Állítólag éppen zajlik kutatás kifejezetten anal szexet kedvelők körében arra vonatkozóan, hogy viselkedik a zaroizmuk.
#4   2025. 08. 27. szerda 17:36
Farkas_Puncica Farkas_Puncica
Szia, ezek az urban legendek, meg álítólag dolgok a világ legnagyobb faszságai már bocsánat. Semmilyen tanulmány nem tud párhuzamot vonni főleg nem kétséget kizáróan az anális szex és a záróizmok elváltozásai között. Ha valóban így lenne, akkor feszt budira rohanó vagy összeszart nőm rohangálnának az utcán. Természetesen az anális öklözés már egy extrém fajtája a dolognak, ezért az előkészületek, és a kiemelt óvatosság a minimum. Az anál ha egy kicsit fáj vagy kellemetlen akkor az nem jó. Kész pont
(Ez egy válasz CsarlszBronszon üzenetére (2025. 08. 27. szerda 07:04), amit ide kattintva olvashatsz)
#5   2025. 08. 27. szerda 18:39
Nem olvastad figyelmesen amit írtam.
Két dologra hivatkoztam, ezek úgymond szakertoi anyagok:
-Kriston
-reprezentativ felmérés
Persze te is lehetsz szakertője a témának, elfogadjuk.
Amúgy azt csinál mindenki a segglukaval amit szeretne.
#6   2025. 08. 28. csütörtök 10:04
X Törölt felhasználó (4791887)
Én nem is értem, hogy van nő, aki az ilyet szeretheti!? Olyasmi lehet, mintha valaki a fenekén át szülne, ez csak perverz pasiknak jöhet be talán, de ugye vannak nekrofilok is.....
#7   2025. 08. 28. csütörtök 10:15
kikilikki kikilikki
Vannak akik az életet sem javasolják, mert halálos! Milyen szakértői anyagok, kíváncsivá tettél. Minap épp egy riportot néztem, proctológussal, olyannyira bevett gyakorlat lett az anális közösülés, arra hívta fel a figyelmet, hogy ne okozzunk vele fájdalmat.... egyéb káros következményről nem tett említést. Persze kinek a pap, kinek a papné szokás mondani. A testi örömök megélése "normális" keretek között nem okozhat kárt az ember lelkében. Kérdés kinek mi a norma/ normális.
(Ez egy válasz CsarlszBronszon üzenetére (2025. 08. 27. szerda 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 27. szerda 18:39
Nem olvastad figyelmesen amit írtam.
Két dologra hivatkoztam, ezek úgymond szakertoi anyagok:
-Kriston
-reprezentativ felmérés
Persze te is lehetsz szakertője a témának, elfogadjuk.
Amúgy azt csinál mindenki a segglukaval amit szeretne.
#8   2025. 08. 28. csütörtök 15:42
Ne lelkizzunk, maradjunk a materiális résznél ...
Egy korábbi amerikai lakossági adatgyűjtés (NHANES) rámutatott, hogy az anális közösülés (mind nők, mind férfiak esetében) fokozottabb eséllyel társul székletinkontinenciával, még akkor is, ha a hatás gyakoriságát vagy súlyosságát nehéz pontosan becsülni 
Nincs reprezentatív orvosi kutatás arra, hogy a folyamatos anális szex a záróizmok funkcióvesztéséhez vezetne. Az első ilyen, anális szexben rendszeresen résztvevő, kizárólag nőket célzó kutatás tavaly, tehát 2024-ben indult el és jelenleg is zajlik. Addig, amíg az első ilyen kutatás lefolyik és tényleges adatokat közöl, nem jelenthetjük ki, teljes bizonyossággal, hogy anális szex gyakorlása esetén a záróizmok gyengülnek, vagy funkciójukat vesztik.

Én egyszer udvaroltam egy híres karmesternél bentlakásos nevelőlánynak, aki mesélte, hogy a munkaltatójának a mestere (F.J.) fogadóként már élete vége felé felnőtt pelenkát hordott.
Ugyanezért, kérdezz meg bármelyik Kriston intim torna oktatót, nagyon határozott véleménnyel vannak az anális szex ellen.
Ezekkel szemben fel lehet hozni mindenféle extrém szokást, én már filmen simán láttam 3 oklot seggben, a németeknél szinte alap volt a '90-es években az anal faust, most is vannak prolapse témában utazó művésznők.
Nekem semelyikőjük nem kötötte az orromra, mi az ára ezeknek a bravúroknak. Ennyi. Lehet utánuk csinálni, persze.
(Ez egy válasz kikilikki üzenetére (2025. 08. 28. csütörtök 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 28. csütörtök 10:15
Vannak akik az életet sem javasolják, mert halálos! Milyen szakértői anyagok, kíváncsivá tettél. Minap épp egy riportot néztem, proctológussal, olyannyira bevett gyakorlat lett az anális közösülés, arra hívta fel a figyelmet, hogy ne okozzunk vele fájdalmat.... egyéb káros következményről nem tett említést. Persze kinek a pap, kinek a papné szokás mondani. A testi örömök megélése "normális" keretek között nem okozhat kárt az ember lelkében. Kérdés kinek mi a norma/ normális.
#9   2025. 08. 30. szombat 00:18
AnálFisting AnálFisting
Sziasztok.Mindenki nyugodjon le. Jó hogy össze nem vesztek itt... Igen van akinek ilyen szexuális dolgok jönnek be. Igaz ritka. Szerencsére én mindenféle téren megfogtam az isten lábát mert szexuális téren is kifogtam mindig egy ilyen etrém szexre valo nőt kerestem. Van akinek ez a fajta szexuális élet jön be. Ennyi. Mi szeretjük a kemény durva vad szexet sőt a páromat izgatja ha picit fáj is neki. De igazábol mindenki irt mindent csak a kérdésre nem kaptunk normális választbegy embert kivéve aki privátban irt.
#10   2025. 08. 31. vasárnap 00:02
fakkk fakkk
A lényeg a fokozatosság és a türelem! Érdemes egyre vastagabb analplugokkal próbálkozni sok-sok síkosítóval! Amikor már élvezi az adott vastagságot, akkor tovább lépni vastagabb átmérőre! Közben az adott plug vastagságához igazodva újjazni a párod popsiját. Érdemes először kesztyűben és szintén sok síkosítóval! Fontos a kézhasználatnál a technika elsajátítása, hogy becsússzon az teljes ököl!
(Ez egy válasz AnálFisting üzenetére (2025. 08. 30. szombat 00:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 30. szombat 00:18
Sziasztok.Mindenki nyugodjon le. Jó hogy össze nem vesztek itt... Igen van akinek ilyen szexuális dolgok jönnek be. Igaz ritka. Szerencsére én mindenféle téren megfogtam az isten lábát mert szexuális téren is kifogtam mindig egy ilyen etrém szexre valo nőt kerestem. Van akinek ez a fajta szexuális élet jön be. Ennyi. Mi szeretjük a kemény durva vad szexet sőt a páromat izgatja ha picit fáj is neki. De igazábol mindenki irt mindent csak a kérdésre nem kaptunk normális választbegy embert kivéve aki privátban irt.
#11   2025. 08. 31. vasárnap 09:45
AnálFisting AnálFisting
Igen tudjuk és köszönjük szépen. 4 ujj bemegy a segglyukába. Nagyon élvezi is és szeretné ha megöklözném seggbe jo keményen durván h egy picit fájjon is neki mert igazából őt ez izgatja és élvezi. Ahogy pinába is mikor keményen durván megöklözöm. Csak szerinted vagy bárki szerint aki ebben jártas vajon ez okozhat késöbbiek folyamán széklet tartási problémát?
(Ez egy válasz fakkk üzenetére (2025. 08. 31. vasárnap 00:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 31. vasárnap 00:02
A lényeg a fokozatosság és a türelem! Érdemes egyre vastagabb analplugokkal próbálkozni sok-sok síkosítóval! Amikor már élvezi az adott vastagságot, akkor tovább lépni vastagabb átmérőre! Közben az adott plug vastagságához igazodva újjazni a párod popsiját. Érdemes először kesztyűben és szintén sok síkosítóval! Fontos a kézhasználatnál a technika elsajátítása, hogy becsússzon az teljes ököl!
#12   2025. 08. 31. vasárnap 17:58
vinstoonlight vinstoonlight
Végeztem intim torna tanfolyamot, az oktató pont, hogy azt mondta, hogy az anál szexre nagyon jó ez a fajta torna, mert segíti az izmok karbantartását, kvázi nem megy tönkre tőle a popsi.
#13   2025. 08. 31. vasárnap 20:13
A Janoka A Janoka
Nálunk asszony nagyon ritkán engedi, durva a kezem ezért van egy vastagabb dildó.
Ha durva vagyok az asszonnyal akkor igen/pihentetés pár napig/ de ha finoman csinálom hamar vissza áll.
Vízszintesen nem csúszik be hüvelykujjig a tenyerem viszont függőlegesbe meg igen. 9 cm széles a tenyerem, viszont a 5,5cm vastag rész a dildoból meg nem csúszik be.Se ide, se oda.
(Ez egy válasz AnálFisting üzenetére (2025. 08. 31. vasárnap 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 31. vasárnap 09:45
Igen tudjuk és köszönjük szépen. 4 ujj bemegy a segglyukába. Nagyon élvezi is és szeretné ha megöklözném seggbe jo keményen durván h egy picit fájjon is neki mert igazából őt ez izgatja és élvezi. Ahogy pinába is mikor keményen durván megöklözöm. Csak szerinted vagy bárki szerint aki ebben jártas vajon ez okozhat késöbbiek folyamán széklet tartási problémát?
#14   2025. 09. 01. hétfő 09:47
AnálFisting AnálFisting
Szia. Rendben van. Köszönjük szépen!
(Ez egy válasz A Janoka üzenetére (2025. 08. 31. vasárnap 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 31. vasárnap 20:13
Nálunk asszony nagyon ritkán engedi, durva a kezem ezért van egy vastagabb dildó.
Ha durva vagyok az asszonnyal akkor igen/pihentetés pár napig/ de ha finoman csinálom hamar vissza áll.
Vízszintesen nem csúszik be hüvelykujjig a tenyerem viszont függőlegesbe meg igen. 9 cm széles a tenyerem, viszont a 5,5cm vastag rész a dildoból meg nem csúszik be.Se ide, se oda.

1
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: AnálFisting AnálFisting
Nyitás ideje: 2025. 08. 26. kedd
Üzenetek: 14db
Utolsó üzenet: 2025. 09. 01. hétfő

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!