Csak halkan jegyzem meg hogy nem. Az enyém alig 14cm de tudok vele visítást előidézni.
Még mielőtt valaki megjegezné hogy a párom biztos extra szűk, ki kell hogy ábrándítsam.
Használunk több segédeszközt is, köztük van a King cock 10 colos vibrátora ami 6.3*25cm mérettel rendelkezik (20cm be is fér)! (Ez egy válasz katist üzenetére (2025. 11. 11. kedd 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Még mielőtt valaki megjegezné hogy a párom biztos extra szűk, ki kell hogy ábrándítsam.
Használunk több segédeszközt is, köztük van a King cock 10 colos vibrátora ami 6.3*25cm mérettel rendelkezik (20cm be is fér)! (Ez egy válasz katist üzenetére (2025. 11. 11. kedd 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Halkan kérdezem, csak a nagy faroktól lehet visítani szex közben?
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2025. 11. 11. kedd 07:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 11. kedd 07:11
Persze. Amit át is érzek. Mikor albérletben laktunk évekkel ezelőtt, nálunk konkrétan ez a szitu volt. A szomszéd lány úgy visított szex közben mint akit kínoznak. Nagyon izgató volt. Ilyenkor csendben fuleltunk az ágyban. A párom puncija tocsogósra nedvesedett, nekem még a farkam majd felrobbant. Miután megvolt a koncert, egymásnak estünk mindig. Volt hogy szex közben téma volt, hogy mennyire nagy lehet a szomszéd srácnak. Rákérdeztem dugás közben hogy kipróbálná e. Sosem vallotta be, mert neki "csak én kellek", de arrol nyíltan beszélt, hogy imádja a nagy farkakat
egyik alkalommal mondtam neki, hogy megnézném ahogy a srác farkán elélvez. Nem válaszolt rá semmit. Másnap megint rákérdeztem hogy kipróbálná e. Azt mondta nem. Zavarban volt, témát akart váltani, utána többet erről nem akart beszélni. Én nem erőltettem. Pedig egyik legnagyobb vágyam egy cuckold.
egyik alkalommal mondtam neki, hogy megnézném ahogy a srác farkán elélvez. Nem válaszolt rá semmit. Másnap megint rákérdeztem hogy kipróbálná e. Azt mondta nem. Zavarban volt, témát akart váltani, utána többet erről nem akart beszélni. Én nem erőltettem. Pedig egyik legnagyobb vágyam egy cuckold.
Persze. Amit át is érzek. Mikor albérletben laktunk évekkel ezelőtt, nálunk konkrétan ez a szitu volt. A szomszéd lány úgy visított szex közben mint akit kínoznak. Nagyon izgató volt. Ilyenkor csendben fuleltunk az ágyban. A párom puncija tocsogósra nedvesedett, nekem még a farkam majd felrobbant. Miután megvolt a koncert, egymásnak estünk mindig. Volt hogy szex közben téma volt, hogy mennyire nagy lehet a szomszéd srácnak. Rákérdeztem dugás közben hogy kipróbálná e. Sosem vallotta be, mert neki "csak én kellek", de arrol nyíltan beszélt, hogy imádja a nagy farkakat
(Ez egy válasz tamás80 üzenetére (2025. 11. 10. hétfő 07:36), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz tamás80 üzenetére (2025. 11. 10. hétfő 07:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Mindenki kíváncsi ilyenkor, hiszem ezért vagyunk ezen az oldalon. Majd ha akarják megosztják, ha nem akkor megtartják maguknak. Addig is mindenki élvezkedjen és igyekezzen összehozni egy remek adrenalin dús szexet
És pont jól is teszi, nem a kibicek kedvéért fog történni bármi is, ha egyáltalán....
(Ez egy válasz falafel üzenetére (2025. 11. 10. hétfő 07:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 10. hétfő 07:15
Roger92 párja valószínűleg magasról tesz rá, hogy pár kibic itt a goldengate-n tűkön ülve várja, hogy lefeküdjön a szomszéd sráccal.
Ez lenne a cél,nem?
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2025. 11. 10. hétfő 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Vagy a szomszéd srác úgy megdugta, hogy Roger szóhoz sem jut
(Ez egy válasz falafel üzenetére (2025. 11. 10. hétfő 07:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 10. hétfő 07:15
Roger92 párja valószínűleg magasról tesz rá, hogy pár kibic itt a goldengate-n tűkön ülve várja, hogy lefeküdjön a szomszéd sráccal.
(Ez egy válasz komisz35 üzenetére (2025. 11. 08. szombat 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 08. szombat 21:39
Én is pont ezen filozofáltam magamba hogy túl nagy lett a csend.
(Ez egy válasz komisz35 üzenetére (2025. 11. 08. szombat 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Wishful üzenetére (2025. 11. 08. szombat 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon elhalkult
Társkereső profilban, de melyik témában?
(Ez egy válasz Roger92 üzenetére (2025. 11. 06. csütörtök 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Volt valami érdekes a konditermi találkozás alkalmával,előrelépés,fejlődés? Szurkolok
Tényleg nem látni
(Ez egy válasz Roger92 üzenetére (2025. 11. 06. csütörtök 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Meg lehet jobban biztonságban érezné a helyzetet.
(Ez egy válasz Páros78 üzenetére (2025. 11. 06. csütörtök 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 06. csütörtök 17:07
Szerintem, meg nem kellene köntörfalazni... Ha ti egy kis izgalomra vágytok, akkor azt meg kell mondni neki. Sima szexre kellene a párodnak, semmi több. Lehet így könnyebben kapható rá. Ráadásul mehet hármasban is, ha van igény rá....
Szerintem, meg nem kellene köntörfalazni... Ha ti egy kis izgalomra vágytok, akkor azt meg kell mondni neki. Sima szexre kellene a párodnak, semmi több. Lehet így könnyebben kapható rá. Ráadásul mehet hármasban is, ha van igény rá....
(Ez egy válasz Roger92 üzenetére (2025. 11. 06. csütörtök 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 06. csütörtök 08:47
Helyzetjelentés... Igazából nagy változás nem történt azóta. Megy a chaten a flörtölgetés. Úgy érezzük, hogy fél a lebukástól. A parkolóban összefutottunk hármasban. Párom nagyon mosolygott, a szomszéd pedig láthatóan zavarban volt. Megbeszélték, hogy ma együtt mennek edzeni és segít neki a srác. Kíváncsian várom
Töltöttem fel egyébként képeket
Töltöttem fel egyébként képeket
sajnos nem nyilvános :(
Sajnos én nem látom őket :(
A többiek tanácsa alapján a társkereső profilba.
(Ez egy válasz szexelmenyek üzenetére (2025. 11. 06. csütörtök 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem sejti. Nem szerettük volna, ha perverznek néz.. inkább nézzen baleknak.
(Ez egy válasz Pali92 üzenetére (2025. 11. 06. csütörtök 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 06. csütörtök 10:42
Akkor a srác nem tudja, hogy te tudod? Ezekbe a felállásokba nem is igazán a szex a lényeg, hanem maga a helyzet amitől mindenkinek felmegy az adrenalin szint és ezért lesz iszonyúan izgalmas. Várjuk a folytatást

batormaszturbator

Bullon
Tera Joy