Ez így van teljes mértékben. A jó szexhez nem feltétel még az aktus sem. Persze van aki szereti, de ez sok mindentől függ...
(Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2025. 11. 14. péntek 07:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 14. péntek 07:10
Sokan a topic lényegétől teljesen eltérően próbálják bizonygatni hogy márpedig minden nő imádja a nagy faszt , és aki nem az hazudik....hát elég szánalmas. Vannak akik szeretik persze , de sokan vannak akik meg nem. Sokan kipróbálnák aztán 5 perc után már megbánják .
Sokan a topic lényegétől teljesen eltérően próbálják bizonygatni hogy márpedig minden nő imádja a nagy faszt , és aki nem az hazudik....hát elég szánalmas. Vannak akik szeretik persze , de sokan vannak akik meg nem. Sokan kipróbálnák aztán 5 perc után már megbánják .
Én is azt tapasztaltam,hogy a vastagság a lényeg nem a hosszúság.
(Ez egy válasz Eszgab üzenetére (2025. 11. 13. csütörtök 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 13. csütörtök 11:47
A férjem kiakad, hogy hozzászólok xD, de én is abba a táborba tartozom, hogy inkább14-16/17 cm legyen... (A vastagsága fontosabb, szerintem.) Pont a méhszáj elérése miatt annyira kellemetlen, furcsa-fájdalmas érzetet kelt, hogy képtelenség az élvezetre koncentrálni. Részemről ilyen tapasztalat van. Pedig elég magas a fájdalomküszöböm.
)
)
Persze, akinek fáj a naggyal az nyilván nem szereti. Viszont akinek olyan tág, vagy tágulekony a puncija mint a páromnak, az nem fog sokat érezni egy 20asbol sem. Anno vettem neki egy 20as vibrit. Úgy adtam át mintha valami csodafegyver lenne. Kérdeztem hogy ugye nem lesz túl nagy? Jóformán le kicsizte... Azt hittem csak vaganykodik, de mikor kipróbáltuk tényleg nagyon konnyedén beszaladt. Nem is tudott elmenni tőle. De értem, van olyan csaj, akinek már a 16 is sok. De azzal is egyet értek, hogy vizuálisan minden csajt ezgat a nagy. De ez így van jól. Ahány punci, annyi preferencia. Engem nagyon izgat hogy ennyire tagulekony, és hogy ennyire szereti a nagyot. Azért neten vannak jóval durvább videók giant dildo címmel. Na mondjuk az már a páromnak is sok lenne
Nem azt mondom ,hogy nagy farokkal szeret dugni ,hanem ,hogy a női fantáziát izgatja a nagy farok.
Viszont az biztos ,hogy néha igényli ,hogy jól meg legyen b...va. és igen olyankor a nagyra van igény.
Csak nem merik bevallani.
tisztelet a kivételnek. (Ez egy válasz Tiberiogino üzenetére (2025. 11. 13. csütörtök 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 13. csütörtök 22:59
Viszont az biztos ,hogy néha igényli ,hogy jól meg legyen b...va. és igen olyankor a nagyra van igény.
Csak nem merik bevallani.
tisztelet a kivételnek. (Ez egy válasz Tiberiogino üzenetére (2025. 11. 13. csütörtök 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez pontosan így van! Egyik exem ugyanezt mondta! " Minden nő szereti a nagyot,amelyik azt mondja nem,az hazudik"
Minden nőnek szerintem legalább egyszer eljön az a pillanat,amikor azt akarja hogy most nagyon meg legyen baszva....na olyankor nagy kell!
Minden nőnek szerintem legalább egyszer eljön az a pillanat,amikor azt akarja hogy most nagyon meg legyen baszva....na olyankor nagy kell!
Ez pontosan így van! Egyik exem ugyanezt mondta! " Minden nő szereti a nagyot,amelyik azt mondja nem,az hazudik"
Minden nőnek szerintem legalább egyszer eljön az a pillanat,amikor azt akarja hogy most nagyon meg legyen baszva....na olyankor nagy kell! (Ez egy válasz Norbi párt keres üzenetére (2025. 11. 13. csütörtök 05:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 13. csütörtök 05:51
Minden nőnek szerintem legalább egyszer eljön az a pillanat,amikor azt akarja hogy most nagyon meg legyen baszva....na olyankor nagy kell! (Ez egy válasz Norbi párt keres üzenetére (2025. 11. 13. csütörtök 05:51), amit ide kattintva olvashatsz)
szerintem minden nőt izgat a nagyobb méret,és néha kell is ,hogy egy nagy farkú pasi lerendezze , max nem merik bevallani.
Ez jó, tetszik
(Ez egy válasz Onkyoo12 üzenetére (2025. 11. 13. csütörtök 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 13. csütörtök 14:42
(Ez egy válasz Onkyoo12 üzenetére (2025. 11. 13. csütörtök 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez szerintem mindig is így volt. Szeretőnek legyen tökéletes óriás farka, férjnek lehet átlagos
Ez szerintem mindig is így volt. Szeretőnek legyen tökéletes óriás farka, férjnek lehet átlagos
Hát az extra nagy méret ,(mérete)nem mind 1 ,hogy milyen arányban van!
Akkori nejem szerint a vastagság jobb mint a hosszúság!
Tapasztalatom szerint nekem is ez a véleményem ,több nővel kapcsolatosan is!
A hölgyek a vastagabbat szeretik a túl hosszút nem!
Enyém 15x 6 Cm nem a leg vastagabb de eddig mindenki elégedett volt vele
Akkori nejem szerint a vastagság jobb mint a hosszúság!
Tapasztalatom szerint nekem is ez a véleményem ,több nővel kapcsolatosan is!
A hölgyek a vastagabbat szeretik a túl hosszút nem!
Enyém 15x 6 Cm nem a leg vastagabb de eddig mindenki elégedett volt vele
(Ez egy válasz Pompadur696 üzenetére (2025. 11. 12. szerda 07:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi régóta keresünk.. igaz vastagságra.. Sajnos eddig csak képeken láttunk. A másik dolog.. a férfi nemű egyedek.. nem tudják hogy kell viselkedni. Sokan azt hiszik egy fizetős helyen vannak.
igen ez már jó
(Ez egy válasz notle üzenetére (2025. 11. 13. csütörtök 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 13. csütörtök 12:53
Én ezek szerint szerencsés vagyok,mert nem túl hosszú viszont elég vastag.Az eddigi partereim imádták,hogy nem vertem el a méh szájukat,de jól érezték a vastagságot.
Én ezek szerint szerencsés vagyok,mert nem túl hosszú viszont elég vastag.Az eddigi partereim imádták,hogy nem vertem el a méh szájukat,de jól érezték a vastagságot.
teljesen igazad van
(Ez egy válasz Eszgab üzenetére (2025. 11. 13. csütörtök 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 13. csütörtök 11:47
A férjem kiakad, hogy hozzászólok xD, de én is abba a táborba tartozom, hogy inkább14-16/17 cm legyen... (A vastagsága fontosabb, szerintem.) Pont a méhszáj elérése miatt annyira kellemetlen, furcsa-fájdalmas érzetet kelt, hogy képtelenség az élvezetre koncentrálni. Részemről ilyen tapasztalat van. Pedig elég magas a fájdalomküszöböm.
)
)
)
)
Most rendeltem egy 6cm átmérőjű dildót viszont rövidet mert kedvesemnek fáj a nagyon hosszú farok ..sokan azt gondolják minden nő imádja a hosszú farkat de a vastagság inkább számít mint a hossz általában ( igaz ezért a vastag dildó ötletéért sem.rajongott de engem nagyon régóta izgatna egy nagyon vastag farkú pasival kefélni látni..és mivel az nem jött eddig össze, marad addig a vastag mű amíg nem találunk
Mi eddig mindig a pasit választottuk, vagyis a párom válaszotta, és nem a farkát. Volt nagy farkúval az elmondása szerint kifejezetten rossz szex is. Szereti a nagyot, de fontosabb a kémia. Azt mondja, hogy állandóan nem kéne a nagy, mert egy idő után már fáj neki. Nekem csak 14, de a csajok többsége saját elmondása szerint szerette, volt hüvelyi orgazmusa is. De kinek mi jön be, aki kezdettől fogva a 20 cm-eshez van szokva, lehet, hogy nem élvezi a 14-est....
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2025. 11. 13. csütörtök 06:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 13. csütörtök 06:46
Azért a nők nagyobb csoportja választana szerintem egy 22centis, vaskos farkat, mint egy kis 14 centist. Én azért voltam pár nővel, és egybehangzóan a nagyot szeretik. Nem beszélve a felesegemrol. Ő az extra nagyot szereti. Egy olyan csajjal volt dolgom csak, aki valóban élvezte a 12cm farkam. Ő jobban szerette a kisebbet. Nagyon durván szűk is volt, meg imádta popsidba is, és ott is engedett vadulni. De a többi exem szó szerint rajongott a nagyért.vvolt aki tapasztalatból, volt akinek csak szimplán kevés voltam. A feleségemnek a hossz is nagyon fontos (gondolom élvezi ha a méhnyakát is ingerli) de a vastagság is nagyon fontos. Neki pl több partnere extra naggyal volt megáldva, velük könnyedén élvezett el hüvelyről. Az enyembol abszolút semmit nem érez. Volt hogy bedobtam egy kamagrát és közel 2 órán keresztül keményen dugtam. Semmi .. pedig a kamagrától 1-2 centivel nagyobbra is duzzadt a farkam. Ha meg megdugom a 26/6os dildóval, vagy megöklözöm, attól hipp-hopp sikítva élvez
Azért a nők nagyobb csoportja választana szerintem egy 22centis, vaskos farkat, mint egy kis 14 centist. Én azért voltam pár nővel, és egybehangzóan a nagyot szeretik. Nem beszélve a felesegemrol. Ő az extra nagyot szereti. Egy olyan csajjal volt dolgom csak, aki valóban élvezte a 12cm farkam. Ő jobban szerette a kisebbet. Nagyon durván szűk is volt, meg imádta popsidba is, és ott is engedett vadulni. De a többi exem szó szerint rajongott a nagyért.vvolt aki tapasztalatból, volt akinek csak szimplán kevés voltam. A feleségemnek a hossz is nagyon fontos (gondolom élvezi ha a méhnyakát is ingerli) de a vastagság is nagyon fontos. Neki pl több partnere extra naggyal volt megáldva, velük könnyedén élvezett el hüvelyről. Az enyembol abszolút semmit nem érez. Volt hogy bedobtam egy kamagrát és közel 2 órán keresztül keményen dugtam. Semmi .. pedig a kamagrától 1-2 centivel nagyobbra is duzzadt a farkam. Ha meg megdugom a 26/6os dildóval, vagy megöklözöm, attól hipp-hopp sikítva élvez
(Ez egy válasz Norbi párt keres üzenetére (2025. 11. 13. csütörtök 05:51), amit ide kattintva olvashatsz)
szerintem minden nőt izgat a nagyobb méret,és néha kell is ,hogy egy nagy farkú pasi lerendezze , max nem merik bevallani.
Szerinted.... nekem biztosan nem kell . Vot alkalmam kipróbálni , hát nem volt jó élmény hidd el.
(Ez egy válasz Norbi párt keres üzenetére (2025. 11. 13. csütörtök 05:51), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok

batormaszturbator

Szilvia Lauren