Elhiszem, én most is imádom
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2025. 09. 26. péntek 06:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát igen, nem lenne hátrány azért egy két izgi dekoltázs sem
(Ez egy válasz nonoka24 üzenetére (2025. 09. 23. kedd 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz nonoka24 üzenetére (2025. 09. 23. kedd 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Tegnap voltam, ma is megyek, imádom
nem csak a sajátomat vertem nagyon izgató volt
már nem merek irni ide,egyfolytában letiltanak napokra
Akkor tiltanak le a moderátorok, ha egy tapasztalatcserélős fórumtémában társkereső bejegyzést teszel közzé. Társkeresés, helyszín és időpontegyeztetés a TÁRSKERESŐ topikban. Ide csak élmények, tapasztalatok!
(Ez egy válasz Mindenrenyitott52 üzenetére (2025. 10. 03. péntek 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Van ilyen topik a társkereső részben írj oda és nem lesz gond.
(Ez egy válasz Mindenrenyitott52 üzenetére (2025. 10. 03. péntek 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,
Én szexmoziban először, nyáron voltam, méghozzá a hegedűsben. Csak azért mentem be, hogy poppert vegyek. Egyszer csak látom, hogy egy pár megy be az ajtón. 1-2 percel később utánnuk mentem, mert kiváncsi voltam. A meleg rèszbe mentek és rögtön az ajtóutánni kabinban voltak. Nagyon izgató volt hallgatni ahogyan a hölgy élvezi a helyzetet. Kb 2 perce állhattam ott, amikor kinyilt az ajtó és a pasi integetett hogy menjek. Ami elém tárult, egy gyönyörű szép popsi, de az az igazi husis, nőies
elkezdtem simogatni a hátát és szép lassan a fenekét és punciját. Lassan becsúszott az ujjam a punciba, ami tiszta nedves volt és meleg. Majd lassan simogattam ujammal a popsi bejáratát is, majd óvatosan elkezdtem becsúsztatni az ujjamat. El sem hiszitek, hogy milyen nedves volt és forró
. Majd lehajoltam és bele nyaltam abba a meleg punciba és popsib. Finom édes íze volt
Nagyon jó volt kényeztetni ezt a csodálatos hölgyet.
Annyit tudok róluk hogy csak barátok. Én véletlenül ott hagytam a bankkartyámat, amiért vidszamentem és aranyosak voltak mert már megtalálták és oda is adták.
XXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
Én szexmoziban először, nyáron voltam, méghozzá a hegedűsben. Csak azért mentem be, hogy poppert vegyek. Egyszer csak látom, hogy egy pár megy be az ajtón. 1-2 percel később utánnuk mentem, mert kiváncsi voltam. A meleg rèszbe mentek és rögtön az ajtóutánni kabinban voltak. Nagyon izgató volt hallgatni ahogyan a hölgy élvezi a helyzetet. Kb 2 perce állhattam ott, amikor kinyilt az ajtó és a pasi integetett hogy menjek. Ami elém tárult, egy gyönyörű szép popsi, de az az igazi husis, nőies
elkezdtem simogatni a hátát és szép lassan a fenekét és punciját. Lassan becsúszott az ujjam a punciba, ami tiszta nedves volt és meleg. Majd lassan simogattam ujammal a popsi bejáratát is, majd óvatosan elkezdtem becsúsztatni az ujjamat. El sem hiszitek, hogy milyen nedves volt és forró
. Majd lehajoltam és bele nyaltam abba a meleg punciba és popsib. Finom édes íze volt
Nagyon jó volt kényeztetni ezt a csodálatos hölgyet.Annyit tudok róluk hogy csak barátok. Én véletlenül ott hagytam a bankkartyámat, amiért vidszamentem és aranyosak voltak mert már megtalálták és oda is adták.
XXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!

Mindenrenyitott52

nathanpetrelli