Melyik strandon? A Szikin?
(Ez egy válasz autoskalandok1989 üzenetére (tegnap 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 07:21
mi a párommal a nudista strandokon szoktunk játszani....itt épp helyzetfüggő hogy mi alakul de volt már minden kb
Autóban és bárhol masztizó hölgynek besegítenék, akár nyelvvel is!
Egymás előtti vagy közös maszti! A kor nem számít!!!
Egymás előtti vagy közös maszti! A kor nem számít!!!
Én is nagyon szeretem . Legyen az nő vagy akár férfi
mi a párommal a nudista strandokon szoktunk játszani....itt épp helyzetfüggő hogy mi alakul de volt már minden kb
Egyre többet fordul elő, hogy egymás előtt csináljuk, szex részeként. Nagyon izgalmas és izgató!
Sziasztok. Engem is izgat a gondolat. Eddig még csak barátnőm előtt csináltam, de szerintem nagyon izgi lenne egy idegen csaj elött.
Kipróbálnám
Ennél kevés izgatóbb dolog van. Baromi szexinek érzem magam közben. Egyszerűen imádom
Én is szeretem ha néznek közben.
Korábban több partnerem volt akikkel kameráztunk, az még a messenger, meg skype időszak volt. Szerintem mindketten jól éreztük magunk. Nem rossz dolog az ilyesmi. Élőben csak sulitársal. Vagy épp az aktuális barátnőm elött.
Engem is izgat ha nèzbek,persze ha nő teszi.
(Ez egy válasz barack13 üzenetére (2026. 02. 03. kedd 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Teljesen egyetértek!
Sajnos ehhez bárkit is nehéz találni. Pedig oly nagyszerű dolog egymás előtt izgatni a nemiszervünket
Ez a szitu engem is izgat. Csak sajnos ritkán találok hozzá nőt, vagy párt.
Engem is minden verzióban.
engem is izgatna nőként, ha néznének maszti közben
Nálonk ez rendszeres.
(Ez egy válasz biszexpasit üzenetére (2025. 11. 22. szombat 07:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 22. szombat 07:22
Én nagyon szeretek és szerencsére párom imádja nézni. Van, hogy ő kéri hogy verjem.
Engem nagyon izgat, ha néznek közben.
Szívesen kukkoltam volna én is, nagy élmény lehetett a srácnak.
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2026. 01. 16. péntek 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 16. péntek 10:39
Évekkel ezelőtt a barátnőmmel egy tó melletti, eldugottabb helyen napoztunk meztelenül, amikor észrevettem, hogy nem messze tőlünk, a fűben egy fiatalabb srác kukkol minket. Szerencséje volt, mert nem éreztem, hogy balhéznom kellene. Inkább feldobta az amúgy is kellemes napot, és a barátnőmnek sem szóltam. Először nem is akartam vele foglalkozni, gondoltam, hadd nézzen, de azon kaptam magam, hogy a fiú sóvárgó szemeitől én is izgatottabb vagyok. A maszturbálásig nem jutottam el és nem is volt célom, de nagyon izgalmas volt a barátnőm mellett titokban olyan mozdulatokat tenni, amitől a fiú valószínűleg el is sült.
Izgalmas történet.. Ahogy nézem a képeidet, bizony én is szívesen meglesnélek ahogy meztelenül kacérkodsz
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2026. 01. 16. péntek 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 16. péntek 10:39
Évekkel ezelőtt a barátnőmmel egy tó melletti, eldugottabb helyen napoztunk meztelenül, amikor észrevettem, hogy nem messze tőlünk, a fűben egy fiatalabb srác kukkol minket. Szerencséje volt, mert nem éreztem, hogy balhéznom kellene. Inkább feldobta az amúgy is kellemes napot, és a barátnőmnek sem szóltam. Először nem is akartam vele foglalkozni, gondoltam, hadd nézzen, de azon kaptam magam, hogy a fiú sóvárgó szemeitől én is izgatottabb vagyok. A maszturbálásig nem jutottam el és nem is volt célom, de nagyon izgalmas volt a barátnőm mellett titokban olyan mozdulatokat tenni, amitől a fiú valószínűleg el is sült.

Mindenrenyitott52