itthon mindíg meztelen vagyok, és egész nap játszok a farkammal, verem. Szoktunk a párommal is egymás előtt maszturbálni, nagyon izgató dolog. Ha egyedül vagyok, még az erkélyre is álló farokkal megyek ki, huzogatom, főleg mikor mások is vannak kint. Nagyon beindít, ha tudom,hogy néz valaki. Volt már rá példa, hogy a futárnak meztelenül nyitottam ajtót, és álló fasszal vettem át a csomagot. Nézett, nem szólt semmit. Ha valakit hasonló dolgok izgatnak, írja le.
Engem is izgat, de szomszédok, futár előtt soha. Közbotrányt soha nem okozok, vigyázok mindig, de a merész szituációk és helyszínek izgatnak. Magyar és külföldi oldalakon szerepelek, a külföldi oldalakon akár arccal is.
Csak az nézi, akinek tetszik, különben nem leskelődne.van a szembe házban egy öregasszony, rendszeresen akkor jön ki az erkélyre teregetni, onnan leskelődik
(Ez egy válasz alommola üzenetére (2025. 09. 26. péntek 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 26. péntek 08:59

Engem is izgat, de szomszédok, futár előtt soha. Közbotrányt soha nem okozok, vigyázok mindig, de a merész szituációk és helyszínek izgatnak. Magyar és külföldi oldalakon szerepelek, a külföldi oldalakon akár arccal is.
Engem is felizgat, ha néznek. Nagyon szeretem hosszasan verni mások előtt és élvezni. Csak sajnos erre nagyon kevés lehetőség adatik.
Én is hosszan szoktam, szinte egész nap. Szoktam hívni valakit álltalában, és beszélgetünk közben verem, imádom így verni
(Ez egy válasz eredita1234 üzenetére (2025. 09. 26. péntek 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 26. péntek 10:02

Engem is felizgat, ha néznek. Nagyon szeretem hosszasan verni mások előtt és élvezni. Csak sajnos erre nagyon kevés lehetőség adatik.
Én is szeretem. Közben beszélgetni vagyakrol, vagy akar picit megalázva, hogy nem is figyel rám a partner mintha nem is látna mit csinálok. Borzasztó izgató.
Igen, engem nagyon beindít
(Ez egy válasz biboots üzenetére (2025. 09. 26. péntek 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 26. péntek 10:08

Én is szeretem. Közben beszélgetni vagyakrol, vagy akar picit megalázva, hogy nem is figyel rám a partner mintha nem is látna mit csinálok. Borzasztó izgató.
Kipróbalnám milyen.
Én imádom, nagyon izgató
(Ez egy válasz Rush4ever üzenetére (2025. 09. 26. péntek 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyetértünk.
Imádom mások előtt verni,álltalában mindenki kedvet kap hozzá. Így nagy masztiparti alakul ki
(Ez egy válasz biboots üzenetére (2025. 09. 26. péntek 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
De az is izgat, ha csak simán néznek közben
De régen volt…. Szerettem. Izgat mást is nézni. Hat ha meg van közös téma!
Én is szeretem nézni másét persze
(Ez egy válasz biboots üzenetére (2025. 09. 26. péntek 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 26. péntek 11:45

De régen volt…. Szerettem. Izgat mást is nézni. Hat ha meg van közös téma!
A legizgatóbb mikor nézik ahogy játszok magammal, szeretem közvetíteni is, sőt van egy távirányítós péniszvibrátorom is, szeretem mikor valaki a távolból játszik vele és néz közben.
Akkor rokon lelkek vagyunk. Nem szeretem összecsapni. De közösen masztizni is nagyon jó. Egymás előtt. Beindítja az embert.
(Ez egy válasz Mindenrenyitott52 üzenetére (2025. 09. 26. péntek 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 26. péntek 10:06

Én is hosszan szoktam, szinte egész nap. Szoktam hívni valakit álltalában, és beszélgetünk közben verem, imádom így verni
Az sem rosz
(Ez egy válasz Vanfran üzenetére (2025. 09. 26. péntek 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 26. péntek 12:59

A legizgatóbb mikor nézik ahogy játszok magammal, szeretem közvetíteni is, sőt van egy távirányítós péniszvibrátorom is, szeretem mikor valaki a távolból játszik vele és néz közben.
Meztelenül egy jó sör, kávé, beszélgetés, közben finoman huzogatja az ember, az valami fantasztikus
Engem is izgat ha valaki néz maszti közben
Annál jobb nincs is. Izgató
(Ez egy válasz erzo3 üzenetére (2025. 09. 26. péntek 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)