kipróbálnám

Nikola Sarkozy feleségét szívesen megdugnám. Bár mondjuk ezt a képet az anya-lánya topikba is be tehettem volna, mert a két szöszivel is boldog órákat (napokat) lehetne eltölteni. Sőt négyesben lenne az igazi a szex.

Mondjuk Sarko ellenfelét, Segolene Royalt is bevállalnám. Őt is dugnám akár a lopott biciklit.

Mondjuk Sarko ellenfelét, Segolene Royalt is bevállalnám. Őt is dugnám akár a lopott biciklit.

Attól függ, hogy tartja magát, és milyen igényes, Neten lehet találni 60-hoz közeli igencsak topon lévő hölgyet, ugyanakkor vannak tizen-huszonévesek (már bocs)akibe a kutya nyüszítve harapna
Én a 30-50es korosztályra esküszöm.Soha nem vonzottak a fiatal lányok,de egy ápolt,csinos,igényes 40es hölggyel a sex:maga a MENYORSZÁG.Ők tudják,hogy mit akarnak egy férfitől,nem gátlásosak és nagyon hálásak a jó,minőségi,tabumentes sexért.Ugye,hölgyeim?!
Szia Bb69!(Remélem,hogy jól emlékszem a nevedre.ami bizti:36 éves vagy).A privátra küldött üzeneted törlődött,ezért,ha magadra ismersz légyszíves IDE írd meg nekem,az e-mail címed!Köszi,szia!
Voltam már fiatallal, és időssel is, mindnek megvan a maga varázsa. Az idős a rutinjával tud őrületbe kergetni, és azzal, hogy kevesebb gátlásai vannak. A fiatalok pedig a bujaságukkal, éretlenségükkel. Őrületes jó volt mindegyikkel...
Vagy csak nekem volt nagy szerencsém mindegyikkel?
Vagy csak nekem volt nagy szerencsém mindegyikkel?

nekem a max korkülönbség 40-17 volt.
Egy jó 60-as hatalmas lógó csöcsökkel, bozontos pinával, rengő hassal és nagy seggel. Nyalnám éjjel nappal.
Az én párom tízzel idősebb mint én 40 vagyok de nem cserélném el két 20 évesre. Fantasztikus az ágyban.
a kor = a tapasztalattal...sztem
Imádom Őket! Igaz nem kemény a húsuk,de az sem baj!
mihez semit nem látok mijen mezö kövesd
nagyon jók ezek a képek
én is szeretem 40-70 es nőket

Na ilyen puncikat mindig bevállalnék
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 18. hétfő 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 18. hétfő 21:49

Törölt felhasználó (73472)

Kipróbálnék szívesen egy ilyen puncit én is!
Igazad van mi 52 évesek vagyunk párom kemény húsú ma is jó vele. Nem a kor számit hanem mire vagy képes.
(Ez egy válasz petervasas üzenetére (2007. 07. 22. vasárnap 00:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 22. vasárnap 00:35

Az én párom tízzel idősebb mint én 40 vagyok de nem cserélném el két 20 évesre. Fantasztikus az ágyban.