Sziasztok!Nekem is volt már pár ,nálam éretteb barátnőm,csodásak,mindig is kedveltem az idősebbeket,és most is azok kegyeit keresem.Imádom az oda adó szaftos érett puncikat!jelenkezhettek is.

Hát... Nekem volt szerencsém mindkét korosztályból eleget kipróbálni. Véleményem szerint tegyünk különbséget a punci és a nő között. Punci szempontjából mindenképpen a fiatal punci az isteni, olyan ez, mint a friss saláta...
A klimax erősen megváltoztatja a nőt, sajnos. 50 felett már általában utána vagyunk, és ez kihat a punci ízére is. A test alakját még tudja 1-2 nő őrizni megfelelő sportolással, de van, hogy az sem segít... Elindul a mamókásodás... Sajnos az öregedési folyamatot nem lehet megváltoztatni. Pedig erre a korra válnak a nők igazán istenivé, mint nők! Biztos, hogy a szexben is tapasztaltabbak, és emberileg is csodásabbak, mint egy fiatal punci, de kifejezetten a punci íze az a fiatalnál kellemesebb, ja és a punci látványa is.
De van egy optimális átmenet. A jól karbantartott 40-es!!! (Klimax előtt). Persze itt is számít a sportosság, valóban jól karbantartottnak kell lennie. De itt még a punci is tartja magát, és mint nő ez a korosztály a TOP!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 15. szerda 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 15. szerda 10:26

De van egy optimális átmenet. A jól karbantartott 40-es!!! (Klimax előtt). Persze itt is számít a sportosság, valóban jól karbantartottnak kell lennie. De itt még a punci is tartja magát, és mint nő ez a korosztály a TOP!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 15. szerda 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (796362)

Én szivesen kiprobálnám egy 50es éveiben járó hölgyel szerintem vannak idösebb hölgyek akik szexibek mint sok 20 éves!!!
Én már a 45-taposom ,de sajnos sohasem volt dolgom 35-évesnél idösebbel ... Pedig szivesen kiprobálnám !
Vita indítónak jó ,különben téves ,és mondhatom tapasztalatok tucatjai alapján,
baromság amit itt állítasz a punciról ,50 felett és alatt is !
baromság amit itt állítasz a punciról ,50 felett és alatt is !
Kööösziiiii.!!!..))))))))))
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 26. vasárnap 06:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 26. vasárnap 06:00
Törölt felhasználó (804640)

Hát... Nekem volt szerencsém mindkét korosztályból eleget kipróbálni. Véleményem szerint tegyünk különbséget a punci és a nő között. Punci szempontjából mindenképpen a fiatal punci az isteni, olyan ez, mint a friss saláta...
A klimax erősen megváltoztatja a nőt, sajnos. 50 felett már általában utána vagyunk, és ez kihat a punci ízére is. A test alakját még tudja 1-2 nő őrizni megfelelő sportolással, de van, hogy az sem segít... Elindul a mamókásodás... Sajnos az öregedési folyamatot nem lehet megváltoztatni. Pedig erre a korra válnak a nők igazán istenivé, mint nők! Biztos, hogy a szexben is tapasztaltabbak, és emberileg is csodásabbak, mint egy fiatal punci, de kifejezetten a punci íze az a fiatalnál kellemesebb, ja és a punci látványa is.
De van egy optimális átmenet. A jól karbantartott 40-es!!! (Klimax előtt). Persze itt is számít a sportosság, valóban jól karbantartottnak kell lennie. De itt még a punci is tartja magát, és mint nő ez a korosztály a TOP!!!

De van egy optimális átmenet. A jól karbantartott 40-es!!! (Klimax előtt). Persze itt is számít a sportosság, valóban jól karbantartottnak kell lennie. De itt még a punci is tartja magát, és mint nő ez a korosztály a TOP!!!
Szia! Te ténylg nagyon csinos vagy ! Nem keveset tagadhatnál le! A tested tökélts , szerintem az arcod is szép lehet !
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 01. 30. vasárnap 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 30. vasárnap 14:49
Törölt felhasználó (790696)

Én lassan 44 leszek, de szintén állíthatom, hogy sokkal jobb mint valaha....én 40 után jottem rá erre! Bejelentkeztem egy hasonló cseh-szlovák oldalon is, és hirdetés nélkul rengeteg 20-30 koruli férfi írja, hogy mennyire szereti az érett noket.... és ha egy 22 évesnek azt írom, hogy szerintem hozzám egy kicsit fiatal, még meg is sértodnek hogy nem szeretem a fiatalokat....
Egyetértek!!! Pont erről beszéltem, hogy az ilyen jól karrbantartott 40-es nők a csúcscsajok!!! Kár, hogy nem születhetnek rögtön ebbe a korba, és nem maradhatnak örökre itt!!!
)
(Ez egy válasz mis28 üzenetére (2011. 06. 26. vasárnap 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 26. vasárnap 08:47

Szia! Te ténylg nagyon csinos vagy ! Nem keveset tagadhatnál le! A tested tökélts , szerintem az arcod is szép lehet !
Sziasztok!tudom amagam 23 évvével(4 nap múlva 24)nem számitok öregnek,mégis kamaszsrácok,húszéves "gyerekek"fűznek...nem igazán látom bennünk a férfit,még elméleti síkon sem!

Nagy kár hogy az idősebb Nők ritkán buknak a fiatal pasikra!!!!

Sziasztok ! Én 61 elmúltam de nagyon szeretem a sexet ,lehet a párom a felelős ezért ,mert még mindíg nagyon jó vele.Szerintem írtózatosan jó fasza van.
szija meg nézném izzgató puncidat
(Ez egy válasz edo57 üzenetére (2012. 12. 22. szombat 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 22. szombat 16:42

Sziasztok ! Én 61 elmúltam de nagyon szeretem a sexet ,lehet a párom a felelős ezért ,mert még mindíg nagyon jó vele.Szerintem írtózatosan jó fasza van.
Igazad van! Én is voltam hatvan feletti nővel és annyira élvezte a szexet, hogy eddigi legnagyobb szexuális élményben volt részem.
(Ez egy válasz edo57 üzenetére (2012. 12. 22. szombat 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Neked meg csodás pinád,korodat meghazudtoló, nyalnám, tolnám !

Szia!Nagyon kívánatos vagy és örülhet a párod, hogy ilyen gyöny9rű Nője van.

imádom az öreg,szőrös puncit
Szia! Egy ilyen csodás hölgy mellet mint te nem is lehet puha szerszám.
)) Gratulálok a férjednek!

hát igen nagyon jó az öreg szőrös punci de szerintem te másra gondolsz !!!!!! herlev

mire?
(Ez egy válasz MANO28 üzenetére (2012. 12. 29. szombat 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 29. szombat 15:16

hát igen nagyon jó az öreg szőrös punci de szerintem te másra gondolsz !!!!!! herlev

sziasztok. nálam jóval idősebb hölgyeket 30-60 éves korig garantáltan kielégítem 5000ft/óra Győrön belül házhoz megyek telszám- 0630-36-72-421 amúgy 23 vagyok üdv. Krisztián
DDD pénztártol valo távozás után reklamácio nincs D