Naná, hogy nőnek. A képek alapján nem is akármilyennek.
(Ez egy válasz babbyd üzenetére (2015. 01. 21. szerda 04:47), amit ide kattintva olvashatsz)
akkor jöttem rá , hogy kezd benőni a fejem lágya mikor a strandon nem a jégkrémesnél nézegettem a lányokat , hanem a gyerekmedencénél az anyukákat

Ugyan már!Ne aggódj!
(Ez egy válasz babbyd üzenetére (2015. 01. 21. szerda 04:47), amit ide kattintva olvashatsz)

akkor jöttem rá , hogy kezd benőni a fejem lágya mikor a strandon nem a jégkrémesnél nézegettem a lányokat , hanem a gyerekmedencénél az anyukákat

nem mellesleg a kismedencénél az anyukák egyfolytában hajolgatnak
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 24. szombat 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 24. szombat 23:36
Ez tetszik!

Törölt felhasználó (202159)

erre még hogy nem figyeltem fel?!
Lehet hogy nem vagyok eléggé "odafigyelő"?
(Ez egy válasz parow üzenetére (2015. 01. 25. vasárnap 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 25. vasárnap 18:47

nem mellesleg a kismedencénél az anyukák egyfolytában hajolgatnak

Há' most írták, hogy a gyerekmedencéknél!
(ha megtalálod őket, akkor gyere vissza, majd azt is elmondjuk, hogyan tovább)

azért akadnak máshol is , de neten nem nagyon
többnyire ennél hasznosabb dolgokat csinálnak
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2015. 01. 29. csütörtök 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 29. csütörtök 13:21

Há' most írták, hogy a gyerekmedencéknél!

20-50 éves korig volt dolgom eddig nőkkel és azt kell hogy mondjam igen! A 45 év feletti kapcsolatomban volt eddig a legjobb a sex! Teljesen másképpen élte át az együtt léteket. Bátrabb és kezdeményezőbb volt.
Szia! Én is szeretnék találni egyet sürgősen...!!!
Szivesen kiprobalnam 45-50 feletti holgyel

Nekem van egy, 48éves. Nagyon örülök, meg persze ő is nekem. Egy éve ismerem, komoly szándékai voltak, de lassan rájött hogy mégse én leszek neki az igazi ... Elmult fél év alatt 3-4 szer találkoztunk, mindig visszahúz a "szívem" hozzá ... Mikor találkozunk, hajnal 5ig soha nem alszunk el ...
az egész éjszakát végig ....
És hogy hol lehet találni ilyet, vagy hasonlókat? Egy közkedvelt társkereső oldalt ....

És hogy hol lehet találni ilyet, vagy hasonlókat? Egy közkedvelt társkereső oldalt ....
Ez elég relatív kinek mi a hasznos, akár az erotika is lehet hasznos
(Ez egy válasz parow üzenetére (2015. 01. 29. csütörtök 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 29. csütörtök 19:18

azért akadnak máshol is , de neten nem nagyon
többnyire ennél hasznosabb dolgokat csinálnak

Kis időt szán rá az ember, szerintem lehet találni ( nem is egyet! )
.... az a baj hogy amióta megkóstoltam ... , azóta velem egykorúakra alig nézek rá

a baj nem ez
hanem hogy ha elkapja a farkad a lelked is hamar odavan , a sorrend változhat
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 02. 08. vasárnap 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 08. vasárnap 20:56

Törölt felhasználó (202159)

Kis időt szán rá az ember, szerintem lehet találni ( nem is egyet! )
.... az a baj hogy amióta megkóstoltam ... , azóta velem egykorúakra alig nézek rá

Tudod te is,hogy a legszebb korban vagy!!!
De hol is ???
(Ez egy válasz babbyd üzenetére (2015. 01. 24. szombat 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Szex szokások, párkapcsolatok, érdekességek, okítások..NEM TÁRSKERESŐ
Ezekben a kategóriákban ne hirdess ne keresgélj (burkoltan se) mert a hozzászólás törlésre a felhasználó tiltós szabadságra" kerül

Ezekben a kategóriákban ne hirdess ne keresgélj (burkoltan se) mert a hozzászólás törlésre a felhasználó tiltós szabadságra" kerül

Én régóta szeretnék együtt lenni egy nálam idősebb hölggyel csak szerintem nagyon nehéz találni!