Az az akármi nálam is pont elromlott
(Ez egy válasz kronosz 33 üzenetére (2020. 01. 08. szerda 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 08. szerda 21:45

Tavaly ment nyugdijba . Ugyancsak tavaly egyik alkalommal elhivott magahoz javitanom kellett volna valamit mar nem tudom mirol volt szo Nekem csak het vege pontosabban szombaton volt jo Ami persze neki is megfelelt . Mikor megerkeztem meg aludt kocosan nyitott ajtot beengedett feltett egy kavet es megkert hogy vegyem le es igyak egy kavet mire rendbeteszi magat Eltunt a furdoszobaba Pancsolas zorges es rovidesen megjelent egy kopenyben amit csak hanyagul osszefogott magan. toltott maganak is egy kavet es mikor elvette az asztalrol a cseszet persze kinyilt a kopeny es terulj terulj asztalkam minden ott volt kipirulva a forro viztol Illatosan
Nem kapkodva mosolyogva tette le a cseszet majd jobban szethuzva a kopenyt megkerdezte hogy tetszik vagy inkabb hanyagoljuk
Mit lehet erre mondani Hat nem hanyagoltuk Jelzem addig soha meg csak szoba sem jott a szex soha nem gondoltam arra hogy agyba bujnek vele Ezzel azt akarom mondani Nem szamit a kor nem szamitanak az evek Ha ugy allsz a dologhoz, ha nem jarsz vakon az eletben akkor elobb utobb belebotlasz egy olyan valakibe aki titokban regota figyel aki regota veled almodik aki mikor maszturbal rad gondol es mikor vegre az agyba kerulsz vele rajosz hogy pont errol almodtal mindig ilyent szerettel volna Igaz fiatalabb kivitelben De ezt dobta a gep
Es jot dobott szerencsere. Ja es sok fiatalt maga moge tud parancsolni olyan jo az agyban Nem asta el magat nem csukta magara az ajtot hanem lepett mindekettonk megelegedesere.

Megyek! Megjavitalak! Izeeee.... megjavitom.
Mindenhez IS ertek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 08. szerda 23:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 08. szerda 23:57

Törölt felhasználó (4252032)

Az jó, mert minden IS el van romolva
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 09. csütörtök 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 09. csütörtök 09:37

Törölt felhasználó (3715492)

Megyek! Megjavitalak! Izeeee.... megjavitom.
Mindenhez IS ertek.

Hát...amikor 20-on pár éves voltam, akkor volt 42 éves nő az életemben...szuper volt!
Most 41 leszek lassan...55-60 körüli hölgy ..na az lenne a nem semmi. És egy finom puncinak, jó sexnek semmi köze a korhoz szerintem!
Most 41 leszek lassan...55-60 körüli hölgy ..na az lenne a nem semmi. És egy finom puncinak, jó sexnek semmi köze a korhoz szerintem!
szia én egy 71 évest füzök...sanos tul messze van
(Ez egy válasz ipsos üzenetére (2020. 01. 09. csütörtök 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 09. csütörtök 12:35

Hát...amikor 20-on pár éves voltam, akkor volt 42 éves nő az életemben...szuper volt!
Ha van otthon "öreg"nő,akkor inkább a fiatal nem? Idősre idősebbet?
érdekel a jövö
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 09. csütörtök 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 09. csütörtök 14:13
Törölt felhasználó (4181652)

Ha van otthon "öreg"nő,akkor inkább a fiatal nem? Idősre idősebbet?
Ez is relatív, amikor húsz alatt voltam egy ötvenes nő semmilyen módon nem érintett meg. Most azon kaptam magam, hogy egy hatvan közeli nőt eszméletlen bájosnak találtam.
Szerintem ez termeszetes. A normalis (ne kezdjunk el vitatkozni azon mi a normalis) ember a sajatjahoz kozeli korosztalyhoz vonzodik leginkabb. Az jelentosebb idosebb a szuleire emlekeztetheti. A jelentosen fiatalabb nyujthat esztetikai elmenyt, feszes bor, dagado izmok, de ez csak felszin. Hosszu tavon a sajat korosztaly (+/-10-15%) a legnyerobb szerintem. Azt se felejtsuk el, hogy hogyan nezunk. Lottyedt sorhas melle ne modelalkatuak kozott keressunk, maradjunk a realitasok talajan. A tarsadalom elvarasai persze eltorzitottak ezt is, akinek nincs az oldalan egy 25 eves szilikonmellu bimbo az nem jut be bizonyos korokbe, ez mar kurvalkodas. De barmit el tudok fogadni, egyetlen kivetellel az a pedofilia. A szexualitas 17-18 ev alatt csak azonos koru parral elfogadhato szamomra. Bar jobban orulnek neki ha mondjuk 13 evesen meg egyaltalan nem is lenne napirenden kozottuk sem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 09. csütörtök 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 09. csütörtök 17:52
Törölt felhasználó (4070622)

Ez is relatív, amikor húsz alatt voltam egy ötvenes nő semmilyen módon nem érintett meg. Most azon kaptam magam, hogy egy hatvan közeli nőt eszméletlen bájosnak találtam.
Stimmel amit írsz, legfeljebb a 25-ös dologgal tudnék kötözködni. Bizonyos körökben sikk, de nem minden bizonyos körben elvárás ez. Nagyobb respektje van az embernek ha egy erős egyéniségű, intelligens kortalanul szép nővel jelenik meg aki nem a vásárolt kategória, szemben a 25-össel akinek csak árfolyama van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 09. csütörtök 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 09. csütörtök 18:44

Szerintem ez termeszetes. A normalis (ne kezdjunk el vitatkozni azon mi a normalis) ember a sajatjahoz kozeli korosztalyhoz vonzodik leginkabb. Az jelentosebb idosebb a szuleire emlekeztetheti. A jelentosen fiatalabb nyujthat esztetikai elmenyt, feszes bor, dagado izmok, de ez csak felszin. Hosszu tavon a sajat korosztaly (+/-10-15%) a legnyerobb szerintem. Azt se felejtsuk el, hogy hogyan nezunk. Lottyedt sorhas melle ne modelalkatuak kozott keressunk, maradjunk a realitasok talajan. A tarsadalom elvarasai persze eltorzitottak ezt is, akinek nincs az oldalan egy 25 eves szilikonmellu bimbo az nem jut be bizonyos korokbe, ez mar kurvalkodas. De barmit el tudok fogadni, egyetlen kivetellel az a pedofilia. A szexualitas 17-18 ev alatt csak azonos koru parral elfogadhato szamomra. Bar jobban orulnek neki ha mondjuk 13 evesen meg egyaltalan nem is lenne napirenden kozottuk sem.
Ok, 26. De a szilikonmell es feltoltott ajkakbol es meteres kormokbol nem engedek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 09. csütörtök 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 09. csütörtök 19:01

Törölt felhasználó (4070622)

Stimmel amit írsz, legfeljebb a 25-ös dologgal tudnék kötözködni. Bizonyos körökben sikk, de nem minden bizonyos körben elvárás ez. Nagyobb respektje van az embernek ha egy erős egyéniségű, intelligens kortalanul szép nővel jelenik meg aki nem a vásárolt kategória, szemben a 25-össel akinek csak árfolyama van.
Úgy legyen meg az akaratod!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 09. csütörtök 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 09. csütörtök 19:26

Ok, 26. De a szilikonmell es feltoltott ajkakbol es meteres kormokbol nem engedek.

Szivesen megszerelek ezt - azt
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 08. szerda 23:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 08. szerda 23:57

Egy idősebb hölgyet jó lenne boldogságban repíteni...
idősebb hölgyet kényesztetnék
Ha van hozzá szerszámod...
(Ez egy válasz kronosz 33 üzenetére (2020. 01. 11. szombat 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)

.....és megfelelő!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 13. hétfő 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 13. hétfő 13:08

Ha van hozzá szerszámod...

Boldogítanék idősebb hölgyet

Hogy nem talalok egy hölgyet ezen az oldalon, nem értem. Roszul csinalok valamit, de mit?