Foga bent volt közben?

Beteg vagy !! Kezeltesd magad !!
Nálad az igazság!
(Ez egy válasz ferfi01 üzenetére (2020. 04. 09. csütörtök 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Barátnőm 52 éves, ahogy már lejjebb is írtam, gyönyörű, szűk gyantázott puncija van. És imádja ha benne vagyok, nagyon gyorsan élvez, különösen lovagló pozícióban. És egymás után többször is el tud menni. Mióta megismertem, vágytam rá, hogy a popsiját is felavassam. Nem tiltakozott, de nem is lelkesedett az ötletért. Azt mondta, megfelelő előkészítés után mehet oda is. Most végre eljött az alkalom. Fürdés után kérte, hogy kenjem be a hátát testápolóval. Természetesen nem csak a hátára került a krémből, hanem először a fenekére is, aztán meg hagyta, hogy a popsilyukát is kényeztessem, maszírozzam, kenegessem. Először csak finoman simogattam az ánuszát, aztán óvatosan bedugtam a mutatóujjam és kényezettem. Ezután már simán bement a hüvelykujjam is, és éreztem hogy megfelelően kitágult. Kentem egy kis testápolót már régóta ágaskodó farkamra is, és óvatosan odaillesztettem a popsijához. Egész könnyen betalált a helyére. Barátnőm nagyokat sóhajtozott, és éreztem, hogy egyáltalán nincs ellenére a dolog. Bal kezemmel elértem a punciját miközben dugtam a fenekét, és becsúsztattam az egyik ujjam a hüvelyébe. Ezzől még jobban felpörgött, ő is odanyúlt és az ujjával a csiklóját kényeztette. Már majdnem elmentem és ezt ő is érezte, amikor szólt, hogy még ne, szeretne felül lenni. Ekkor hanyatt feküdtem, és ő beleült a farkamba, de a puncijába kérte a szerszámom. Hatalmasat élvezett, remegett az egész teste. Aztán kapcsolt, hogy én még sehol sem vagyok, és elkezdett szopni. Meglepődtem, mert nem sokkal korábban még a fenekében járt a farkam. Aztán kértem, hogy hadd dugjam vissza belé a férfiasságomat. Oldalt mellém feküdt, és kis kifli-nagy kifli pozícióban visszadugtam először a puncijába. Kérdezte, hogy nem akarom-e megint popsiba? Dehogynem, így egy lyukkal odébb dugtam, ami most nagyon könnyen sikerült. Most már pillanatok alatt végem lett nekem is, miközben ő is elélvezett még egyszer.
Életem egyik ha nem a legjobb szeretkezése volt. Imádom. Volt már fiatalabb nővel kapcsolatom több is, hosszú évekig is, de meg sem közelítette a mostani barátnőmet egyik sem, akivel egy idősek vagyunk.
Életem egyik ha nem a legjobb szeretkezése volt. Imádom. Volt már fiatalabb nővel kapcsolatom több is, hosszú évekig is, de meg sem közelítette a mostani barátnőmet egyik sem, akivel egy idősek vagyunk.
Szia! Nekem viszonyom van az anyósommal 69 éves. De hidd el sok fiatal azt a szexualitási inteligenciát tanulhatná tőle. Nemprűd teszi a dolgát. Nem rég kértem egyszer hogy szopjon le. Azt mondta ez miért isnem magamtól jutott eszembe. Rá kétnapra arra ébredek hogy szopja a farkamat.
Napi szinten van szex igénye de van csak azt szeretné ha egy gyors mesztit megejtsen előttem. Minden dolgot, igényétmegtudjuk beszélni és törekedünk arra hogy minden mindig jólegyen. A nála 28 évvel fiatalabb lánya a feleségem is tanulhatna tőle (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 04. szombat 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 04. szombat 16:02
Napi szinten van szex igénye de van csak azt szeretné ha egy gyors mesztit megejtsen előttem. Minden dolgot, igényétmegtudjuk beszélni és törekedünk arra hogy minden mindig jólegyen. A nála 28 évvel fiatalabb lánya a feleségem is tanulhatna tőle (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 04. szombat 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1904292)

Jo lenne megtapasztalni egy 60+ hölgyet...
Engem nagyon vonzanak a 60+ os hölgyek , de nagyon kevés van itt ...
Ne hagyd ki ha alkalmad lesz rá! Eszméletlen amire képesek sok fiatalt képesek megszégyeníteni!
(Ez egy válasz bostik üzenetére (2020. 07. 02. csütörtök 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 02. csütörtök 17:42

Engem nagyon vonzanak a 60+ os hölgyek , de nagyon kevés van itt ...
hmmm?
imádom a 60 feletti puncikat ,
Más fél évig volt viszonyom egy hatvanegy évessel, eszméletlen volt 1 óra egy menet. Imádta mikor ejakuláció után addig dugtam míg csak erjedni kezdet a faszom és ki nem csúszott magától. Mind ez négykézláb, közben a szeméremdombján, zacskómon le csepegett a "nedvesség"
AZ ÉN 60 éves párom nem adnám három 20 évesért
Igen 60 felett is van élet. Nekem is volt dolgom 60 feletti puncival nagyon szeretem őket.
Nagyon odaadok és nagyon jók szexben...
Csak az a baj hogy kevesen merik felvállalni, viszont aki megteszi az a paradicsomba juttat.
Vállalkozó kedvű 60-as hölgyek mindent bele.... sok pasi vágyakozik rátok....
Nagyon odaadok és nagyon jók szexben...
Csak az a baj hogy kevesen merik felvállalni, viszont aki megteszi az a paradicsomba juttat.
Vállalkozó kedvű 60-as hölgyek mindent bele.... sok pasi vágyakozik rátok....
Elmondásból tudom, mert a párommal mindent megosztunk egymással nincs tabu, tehát nagyon nagyon imádja az 50-60 as nőket, ódákat zeng róluk, hogy mennyire lelkesek és odaadóak az ágyban, pontosabban a szexben, neki ez már már fétise lett
, van egy szomszédasszonyunk a balatoni nyaralónk melletti nyaraló tulajdonosa, és nyaranta ha lemegyünk akkor gyakran összejárunk kefélni hármasban, a hölgy özvegy, egy szép 60 as nő, de tanusítom imád baszni,més brutálisan oda tudja tenni magát a szexben, nekem is össze kell szedni magam, hogy bírjam a tempót , amikor a férjem kúr minket felváltva és ilyenek- szóval nagyon jók a tapasztalatok, egyébként szerencsére bi a hölgy imádom nyalni és nyalatni magam vele

De hol vannak a 60 + os hölgyek??? Sehol nem találom őket pedig egyszer volt részem benne. Azóta is keresem kutatom hol lehet ilyen bevállalós nővel összefutni. Ha valaki tud ilyen oldalt kérem írja meg.
50-60 hölgyek párok?
Igaz az en parom 50eves!es csinos alakkal!nyílhatnád!egy kicsit a puncsiját!es o viszonozna neked!))))
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 03. csütörtök 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 03. csütörtök 13:28
Törölt felhasználó (1474922)

Elmondásból tudom, mert a párommal mindent megosztunk egymással nincs tabu, tehát nagyon nagyon imádja az 50-60 as nőket, ódákat zeng róluk, hogy mennyire lelkesek és odaadóak az ágyban, pontosabban a szexben, neki ez már már fétise lett
, van egy szomszédasszonyunk a balatoni nyaralónk melletti nyaraló tulajdonosa, és nyaranta ha lemegyünk akkor gyakran összejárunk kefélni hármasban, a hölgy özvegy, egy szép 60 as nő, de tanusítom imád baszni,més brutálisan oda tudja tenni magát a szexben, nekem is össze kell szedni magam, hogy bírjam a tempót , amikor a férjem kúr minket felváltva és ilyenek- szóval nagyon jók a tapasztalatok, egyébként szerencsére bi a hölgy imádom nyalni és nyalatni magam vele

Én is (44) szeretném kipróbálni egy hatvanassal. De hol vannak?
Néhány éve ki próbáltam az érettebb korosztályt.Csak 65 feletti nőt kerestem.Többségük nagyon jó volt.Chat oldalakon kerestem és találtam őket.Ha bizalmukba fogadtak,akkor sikerült. Volt egy70évesem akit minden héten meg
dugtam. .Nagyon hálásak voltak,mert
élvezték a kemény farkat a hosszú sexet.Lehetett engedi a spermát nem kellett védekezni
élvezték a kemény farkat a hosszú sexet.Lehetett engedi a spermát nem kellett védekezni
Neked sikerült 1-2áthatnál. Köszi
(Ez egy válasz zorbas113 üzenetére (2020. 12. 20. vasárnap 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 20. vasárnap 15:37

Néhány éve ki próbáltam az érettebb korosztályt.Csak 65 feletti nőt kerestem.Többségük nagyon jó volt.Chat oldalakon kerestem és találtam őket.Ha bizalmukba fogadtak,akkor sikerült. Volt egy70évesem akit minden héten meg
Sziasztok osztom a velemenyt hogy az erett 60+ nok nagyon jok az agyban tegnap volt szerencsem tapasztalni egyszeruen megdobbentem mijen jo volt