Köszi!
Sziasztok!Nagyon kiprobálnék egy idősebb nőt ugy 35-40 körülit.Fűztem egy kolleginámat ő 37 éves de a csókon kivűl sajnos nem enged többet.Van neki 4 gyereke de valami eszméletlen jól néz ki,szép formás segge van és kb 110-es mellbősége.
perverz emberek
Sziasztok. Egerből keresek idősebb hölgyet közös élvezetekhez. Én ápolt 30 ffi vagyok. egriffi@freemail.hu
Ha a csókot megengedte, mindent megengedett. Vagy rosszul csókolsz? Ha nem, akkor már csak kéreti magát szerintem. Hajrá!
(Ez egy válasz nonoka27 üzenetére (2006. 09. 16. szombat 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 16. szombat 11:08
Sziasztok!Nagyon kiprobálnék egy idősebb nőt ugy 35-40 körülit.Fűztem egy kolleginámat ő 37 éves de a csókon kivűl sajnos nem enged többet.Van neki 4 gyereke de valami eszméletlen jól néz ki,szép formás segge van és kb 110-es mellbősége.
Nekem voltak idősebb barátnőim,és többet nyújtottak mint a fiatalabbak!
Mióta számít a 35 éves nő öregnek???
35??? hahhahahahaha 35 nem kezdodik az elet, vagy 40 korul.... csak jobb es jobb, tapasztalatnak hivjak es aki ezzel rendelkezik rosz ember nem lehet:)
öreg punci, nem vén punci, de míg van friss husi...
Üdv! Nincs jobb a korosabb Hölgynél! Mindent tudnak, és annál jobbak.
Keresem ezen Hölgyek társaságát (egy 57-es ffi.)
Keresem ezen Hölgyek társaságát (egy 57-es ffi.)
Én igazán tudom bizonyítani, hogy egy 50éves nő az csúcs!! A feleségem csodát tud művelni még ma is. Én meg megnyalom a "sót".
Nem csak a "sót"! Ez biztos.
Egyetértek, egy hamvas muff macerás, de egy profi?... Na persze távol álljon tőlem a juniorok megsértése! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 11. szerda 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 11. szerda 16:12
Egyetértek, egy hamvas muff macerás, de egy profi?... Na persze távol álljon tőlem a juniorok megsértése! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 11. szerda 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (139801)
VIP
Én igazán tudom bizonyítani, hogy egy 50éves nő az csúcs!! A feleségem csodát tud művelni még ma is. Én meg megnyalom a "sót".
Szerintem a 40-50 éves a csúcs,aki ilyennel bír jelentkezhet,ha akar.
szerintem nincs is jobb egy kellemesen tiszta és a sex kultura tetején lévő 50 hölgyel szeretkezni
Én imádom az érett nőket, 50-ig!!! Sokkal jobbak, mint a tinik...
Sziasztok.!!!! Itt kihalt minden?
Az én barátnőm 42-43éves, nem adnám egy 18évesért semmiféleképpen!
Szerintetek mikortol lesz öreg 1 punci?

Tabadí

opelvb