Így van!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 10. szerda 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 10. szerda 08:02
Törölt felhasználó (4056232)
Olyan hogy öreg, nincs. Ugye férfiak?
A relatíve idősebb hölgyek között is vannak izgató virágszálak!Természetesen ez függ a habitustól is a külalak mellett!A legidősebb hölgypartnerem nálam 20 esztendővel volt idősebb!Jó volt a szex nagyon,ámbár én nem akartam szerelmet csupán szexet,amit barátsággal lehet ötvözni,így nem tartott sokáig egyetlen idősebb nővel való szexkapcsolatom sem.Akivel meg lehetett volna szexre szorítani a kapcsolatot,az meg néhány alkalom után inkább a szűkebb otthonára összpontosított partnerkeresés tekintetében,mert mindkettőnknek eléggé eltérő munkarendünk volt,így valóban nagyon kevés alkalmunk lett volna a szexre.Ráadásul eltérő városban is élünk,és én csak tömegközlekedéssel tudtam és tudok közlekedni!Ha az ember megtalálja a minden téren megfelelő korosabb hölgypartnerét,akkor elképesztően sok örömben lehet az embernek része!
Nincs bizony! Akiben ott a tűz, azt nagyon meg lehet kívánni! 62 volt egy hölgy akit megismertem, hihetetlen igényes volt és mérhetetlenül kacér. Kár, hogy csak a flörtig jutottunk. A mai napig kívánom!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 10. szerda 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Öreg punci nem vén punci
Nincs öreg
Az érett hölgyek csodálatosak, különösen az ötven körüliek
Megbecsülik a kényeztetést és adni is szeretnek
És sokan csinosabbak, mint a harmincas csajok. A kisugárzásról nem is beszélve
Tökéletesen igazad van,....van kisugárzásuk, ismerik a testüket,...- ésa nem utosó sorban a vágyaikat is.....!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 13. hétfő 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 13. hétfő 12:12
Törölt felhasználó (3937102)
Nincs öreg
Tiiszteletem az idöseb Hölgyek jobban ELengedik MAGUKAT át-élik a szex élményeket és NEM-zavarja ÖKET Ha finoman Tele vannak Engedve.. A Tinik nem tdják még mit-is szeretnének..
szivesen ki probálnám egy őreg puncival
Szerencsém volt átélni jópár szeretkezést egy nálam 10 évell idősebb nővel (55). Elvált francia szakos tanárnő.
Soha nem fogom elfelejteni, csodálatos nő. Életem legszebb élményeit köszönhetem neki.Semmiképp nem mondanám öregnek, csupán szexuálisan érettnek. Minden porcikája sugározta az érzékiséget felém, mézédes és szép puncija van.
Soha nem fogom elfelejteni, csodálatos nő. Életem legszebb élményeit köszönhetem neki.Semmiképp nem mondanám öregnek, csupán szexuálisan érettnek. Minden porcikája sugározta az érzékiséget felém, mézédes és szép puncija van.
Az érett NŐK pontosan tudják,hogy mit akarnak és pontosan emiatt élvezik igazán felszabadutan,önfeledten a szexet és sokan nem csupán megengedik,hanem egyenesen kívánják a punciba,popóba,szálba és arcra gecizést!Az izgalom miatti vulgáris szavak használatáról meg már nem is beszélve!!
Engem meglepetés szerüen ért, hogy feltünés nélkül bekrémezte a popsilyukát, hátranyult és bevezette a farkam a fenekébe. Fantasztikus élmény volt.
imádom az őregebb korosztályt
Izgató egy idősebb partner!
Nagyon szeretem a nálam idősebb hölgyeket!
nekem is ilyen élményem volt,ez hihhhetetlen..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 19. vasárnap 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 19. vasárnap 23:16
Törölt felhasználó (3126932)
Engem meglepetés szerüen ért, hogy feltünés nélkül bekrémezte a popsilyukát, hátranyult és bevezette a farkam a fenekébe. Fantasztikus élmény volt.
Igen, csodálatos, semmi kényeskedés és még kérni sem kell.
Szereti ,élvezi. (Ez egy válasz zalaii üzenetére (2019. 06. 01. szombat 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Szereti ,élvezi. (Ez egy válasz zalaii üzenetére (2019. 06. 01. szombat 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is szeretnék egy idősebb nőt kipróbálni. Idáig sajnos nem jött össze.
ne add fel a reményt, rengeteg érett ,sexi asszony van aki a másodvirágzását éli.
(Ez egy válasz Barca131 üzenetére (2019. 06. 02. vasárnap 06:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 02. vasárnap 06:45
Én is szeretnék egy idősebb nőt kipróbálni. Idáig sajnos nem jött össze.
48 al kezdtem 25xparevesen nem okoskodni akarok de akinek beadja a szerencses partnert az hajra
Az nagyon szép élmény lehetett.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 02. vasárnap 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 02. vasárnap 22:57
Törölt felhasználó (851261)
48 al kezdtem 25xparevesen nem okoskodni akarok de akinek beadja a szerencses partnert az hajra

Tabadí

cumshot