Az én barátnőm 42-43éves, nem adnám egy 18évesért semmiféleképpen!
Sziasztok.!!!! Itt kihalt minden?
Én imádom az érett nőket, 50-ig!!! Sokkal jobbak, mint a
ti
...
alf
ni alf
k
szerintem nincs is jobb egy kellemesen tiszta és a sex kultura tetején lévő 50 hölgyel szeretkezni
Szerintem a 40-50 éves a csúcs,aki ilyennel bír jelentkezhet,ha akar.
Nem csak a "sót"! Ez biztos.
Egyetértek, egy hamvas muff macerás, de egy profi?... Na persze távol álljon tőlem a juniorok megsértése! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 11. szerda 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 11. szerda 16:12
Egyetértek, egy hamvas muff macerás, de egy profi?... Na persze távol álljon tőlem a juniorok megsértése! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 11. szerda 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (139801)
VIP
Én igazán tudom bizonyítani, hogy egy 50éves nő az csúcs!! A feleségem csodát tud művelni még ma is. Én meg megnyalom a "sót".
Én igazán tudom bizonyítani, hogy egy 50éves nő az csúcs!! A feleségem csodát tud művelni még ma is. Én meg megnyalom a "sót".
Üdv! Nincs jobb a korosabb Hölgynél! Mindent tudnak, és annál jobbak.
Keresem ezen Hölgyek társaságát (egy 57-es ffi.)
Keresem ezen Hölgyek társaságát (egy 57-es ffi.)
öreg punci, nem vén punci, de míg van friss husi...
35??? hahhahahahaha 35 nem kezdodik az elet, vagy 40 korul.... csak jobb es jobb, tapasztalatnak hivjak es aki ezzel rendelkezik rosz ember nem lehet:)
Mióta számít a 35 éves nő öregnek???
Nekem voltak idősebb barátnőim,és többet nyújtottak mint a fiatalabbak!
Ha a csókot megengedte, mindent megengedett. Vagy rosszul csókolsz? Ha nem, akkor már csak kéreti magát szerintem. Hajrá!
(Ez egy válasz nonoka27 üzenetére (2006. 09. 16. szombat 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 16. szombat 11:08
Sziasztok!Nagyon kiprobálnék egy idősebb nőt ugy 35-40 körülit.Fűztem egy kolleginámat ő 37 éves de a csókon kivűl sajnos nem enged többet.Van neki 4
gy
de valami alf
er alf
ek alf
ees
jól néz ki,szép formás segge van és kb 110-es mellbősége.
alf
zm alf
él alf
etlen
Sziasztok. Egerből keresek idősebb hölgyet közös élvezetekhez. Én ápolt 30 ffi vagyok. egriffi@freemail.hu
perverz emberek
Sziasztok!Nagyon kiprobálnék egy idősebb nőt ugy 35-40 körülit.Fűztem egy kolleginámat ő 37 éves de a csókon kivűl sajnos nem enged többet.Van neki 4
gy
de valami alf
er alf
ek alf
ees
jól néz ki,szép formás segge van és kb 110-es mellbősége.
alf
zm alf
él alf
etlen
Köszi!
Sziasztok!
16 éves voltam amikor bevezettek az életbe. A csaj 27 éves volt,nem volt öreg de hozzám képest igen,na az tudta hogy mi kell a fiuknak.Sokmindenre megtanitott,csak köszönettel tartozok neki!Ezzel csak azt akarom mondani,hogy a 30-35 +feletti hölgyek nagyon tudják mi a dörgés.
16 éves voltam amikor bevezettek az életbe. A csaj 27 éves volt,nem volt öreg de hozzám képest igen,na az tudta hogy mi kell a fiuknak.Sokmindenre megtanitott,csak köszönettel tartozok neki!Ezzel csak azt akarom mondani,hogy a 30-35 +feletti hölgyek nagyon tudják mi a dörgés.

Tabadí

Nellibaby1990
Aneta