Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Kinek van hasonló története?

Az eddigi hozzászólások

1
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#14   2025. 11. 19. szerda 19:51
Riggs Riggs
Már a kocyiban elkezdte, egyik kezével a farkamat másikkal az ölét símogatta.
Blúz kigombolva , szoknya a derakán, Farkam a kezébe, alig tudtam a vezetésre figyelni.
Ahogy a tisztásra értünk, kiszálltunk , a rönk asztalra ült , felhúzta a lábait és megkérdezte , kinyalsz?
Az asztal mellé térdeltem, széthúztam a combjait, már tocsogott a pinája, darabig nyaltam hogy jobban felizgassam.
Aztán helyet cseréltünk és lelkesen szopni kezdett, Jó lett volna a szájjába élvezni , de nem oda terveztem.
Helyet cseréltünk , az asztalra hasalt , házúlról nyomtam bele a farkam. Jó darabig játszottam vele , pár lökés után mindig leálltam , csak tartogattam benne a farkam. Vártam hogy kimondja amit a főnökétől kért.
Remegett már mire megszólalt , csináld már had élvezzek el. Hova kéred , kérdeztem?
Nagynehezen kinyögte amit a kisfarku főnökének mondott, basszál seggbe , had élvezzek végre.
A saját nedveit használtam sikosítónak, bele nyomtam a farkam, 2-3 perc után élveztünk el.
Rendbeszedtünk magunkat, és visszamentünk a városba.

Két hét múlva?????? kérdezte reménykedve.
#13   2025. 11. 16. vasárnap 20:02
Riggs Riggs
Utána kimentünk az erdészházhoz ahol meglestük hogy a főnöke megkeféli, és végig játszottuk ami akkor történt.
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2025. 11. 16. vasárnap 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 16. vasárnap 09:45
Ott a kocsiban , meg csináltam a hátsó ülésen utána elmentünk egy erdei tisztásra amihez nagyon izgalmas élmények kötöttek.
#12   2025. 11. 16. vasárnap 09:45
Riggs Riggs
Ott a kocsiban , meg csináltam a hátsó ülésen utána elmentünk egy erdei tisztásra amihez nagyon izgalmas élmények kötöttek.
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2025. 11. 14. péntek 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 14. péntek 16:28
Tudtam hogy a főnöke keféli rendszeresen a munkahelyen , túlórák alatt. Én sem vetettem meg az idegen pinát, többször lebuktam. Mindig nagy církuszt csinált. Amég nem derült ki hogy kefélik a munkahelyén addig játszotta a szent családanyát. Rövid időn belül kétszer rajta kaptan , utána azért változott a helyzet , meg a hozzá állása is az ágyban. Ez egyik főnökével költözött őssze azok közül. Aztán hozzá is ment miután elválltunk.
Ezért lepett eg hogy kb 10 év után így jelentkezett.
Bele mentem a dologba, pár feltétellel.
Nem zaklat , marad minden mint az utóbbi években.
Nem féltékenykedik sem a páromra sem másik nőre .
És minden találkozás alkalmával csinálok pár arcos intim képet róla. Na ezen kicsit vacilált.
Kibökte hogy rendben, aztán ugyan azzal a mozdulattal huzta fel egyik kézzel a szoknyáját a másikkal meg le a zippzárt a nadrágomon.
#11   2025. 11. 14. péntek 16:28
Riggs Riggs
Tudtam hogy a főnöke keféli rendszeresen a munkahelyen , túlórák alatt. Én sem vetettem meg az idegen pinát, többször lebuktam. Mindig nagy církuszt csinált. Amég nem derült ki hogy kefélik a munkahelyén addig játszotta a szent családanyát. Rövid időn belül kétszer rajta kaptan , utána azért változott a helyzet , meg a hozzá állása is az ágyban. Ez egyik főnökével költözött őssze azok közül. Aztán hozzá is ment miután elválltunk.
Ezért lepett eg hogy kb 10 év után így jelentkezett.
Bele mentem a dologba, pár feltétellel.
Nem zaklat , marad minden mint az utóbbi években.
Nem féltékenykedik sem a páromra sem másik nőre .
És minden találkozás alkalmával csinálok pár arcos intim képet róla. Na ezen kicsit vacilált.
Kibökte hogy rendben, aztán ugyan azzal a mozdulattal huzta fel egyik kézzel a szoknyáját a másikkal meg le a zippzárt a nadrágomon.
(Ez egy válasz giziesgeza üzenetére (2025. 11. 14. péntek 06:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 14. péntek 06:44
mesélj róla: mennyi idős, hogy néz ki, van-e gyereke, mennyi ideig voltál vele? Miért váltatok el?
#10   2025. 11. 14. péntek 15:32
mindigmegy mindigmegy
Nekem is volt ilyen sztorim kb 20 éve amikor fiatal voltam.
Egy jó barátom meghívott a lagzijára.
Na nagy nap előtt pár héttel az akkori párommal szakítottunk.
Hát azért mégis csak két emberre szól a meghívó valakit csak el kellene vinni magammal.
Egy régebbi exem a kapcsolat nem romlott meg úgy mond jóban maradtunk.
Írtam neki h volna e kedve.
Mondta h hát egy jó lagzi sosem rossz és amúgy is amíg együtt voltunk jóban volt a barátaimmal.
Na eljött az este!
Érte mentem kocsival!
Mivel a lagzi közel volt ahhoz akkoriban laktam így a kocsimat haza vittük hozzám és elsétáltunk a helyszínre.
Szépen eltelt az esküvő és elindult a mulatás.
Szolidan alkoholt is fogyasztottunk és egyszer csak ahogy a haverokkal dumálunk az egyik asztalnál megérkezett az akkor már kicsit spicces ex.
Teljes természetességgel leült a combomra.
Na egyből eszembe jutott h mennyire is imádta a farkamat ahogy a combomon megéreztem a kerek kis seggét.
Kis idő elteltével arrébb csúszott szép lassan és onnantól már a puncija simult a combomra.
Nem is kellett több onnantól kezdve a lagzi végéig bújt meg minden.
Hajnalban felvetettem h úgyis közel lakok ne költsön taxira
#9   2025. 11. 14. péntek 07:16
Riggs Riggs
Nem volt miért megkegyelmezni , a szex mindig jó volt vele, főleg az után hogy megtudtam más is dugta a házasságunk alatt. Elmondta hogy a férjére rájött valami vallásosság, jó ha 1-1,5 havonta összemasuatolja egyszer. De akkor is csak megdugja a pasi elélvez és vége.
Azért szólt mert velem a szex jó volt tudja mire számíthat, mást meg nem akar.
(Ez egy válasz SzAndCs üzenetére (2025. 11. 13. csütörtök 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 13. csütörtök 23:45
Hát így jövő hét lesz, mire megtudunk valamit ... smile

Elmentél a helyi kórusba próbára, vagy megkegyelmeztél neki?
#8   2025. 11. 14. péntek 07:09
Riggs Riggs
49 éves , 165 magas ,kb 55 kiló, most nagyon rendben van. Két közös gyerekünk van , ők már a saját lábukon állnak. 17 évig voltunk együtt, a vége már nagyon rossz volt alig beszéltünk egymással. Leginkább a pénz volt az oka. A szex működött úgy ahogy igaz mindegyikünk dugott mással is. Elég volt a sok církuszbol , veszekedésből. Otthagytam csapot-papot , elhoztam egy kocsit , meg a cuccaimat.
(Ez egy válasz giziesgeza üzenetére (2025. 11. 14. péntek 06:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 14. péntek 06:44
mesélj róla: mennyi idős, hogy néz ki, van-e gyereke, mennyi ideig voltál vele? Miért váltatok el?
#7   2025. 11. 14. péntek 06:44
giziesgeza giziesgeza
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2025. 11. 14. péntek 06:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 14. péntek 06:31
10 év szünet után azért volt mit átgondlni, hogy vajon miért éppen most , és éppen velem.
De pár feltétellel bele mentem.
#6   2025. 11. 14. péntek 06:31
Riggs Riggs
10 év szünet után azért volt mit átgondlni, hogy vajon miért éppen most , és éppen velem.
De pár feltétellel bele mentem.
(Ez egy válasz SzAndCs üzenetére (2025. 11. 13. csütörtök 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 13. csütörtök 23:45

#5   2025. 11. 13. csütörtök 23:45
SzAndCs SzAndCs

(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2025. 11. 13. csütörtök 05:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 13. csütörtök 05:49
Egy város széli parkolóba mentünk .
Nagy nehezen kib9kte hogy szexet akar, mert a férjére rájött valami vallásosságés alig kefélnek, talán havonta egyszer. A kisvárosban ahol laknak nem mer próbálkozni mert sokan ismerik őket.
Rólam meg tudja hogy a krumplit is megdugom ha nem gurul el.
#4   2025. 11. 13. csütörtök 05:49
Riggs Riggs
Egy város széli parkolóba mentünk .
Nagy nehezen kib9kte hogy szexet akar, mert a férjére rájött valami vallásosságés alig kefélnek, talán havonta egyszer. A kisvárosban ahol laknak nem mer próbálkozni mert sokan ismerik őket.
Rólam meg tudja hogy a krumplit is megdugom ha nem gurul el.
(Ez egy válasz Hyper üzenetére (2025. 11. 12. szerda 00:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 12. szerda 00:07
És hogy tovább??
#3   2025. 11. 12. szerda 09:20
Riggs Riggs
Nem tudtam mire vélni. Anyagi gondjuk nem volt. A váltsunk után hozzáment a három pasi közűl az egyikhez akikkel a munkahelyen keféltek.
Kocsiba ültünk , próbáltam kihúzni belőle mit akar. Csak kerülgette a választ.
Megálltam egy város széli parkolóban.
Mondod vagy hagyjuk az egészet, kérdeztem.
(Ez egy válasz Hyper üzenetére (2025. 11. 12. szerda 00:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 12. szerda 00:07
És hogy tovább??
#2   2025. 11. 12. szerda 00:07
Hyper Hyper
És hogy tovább??
#1   2025. 11. 11. kedd 22:00
Riggs Riggs
Kb 10 éve elválltunk, szinte nem is találkoztunk. Egy évvel ezelött valami hivatalos ügy miatt egy kávézóban találkoztunk.Pár perc alatt elrendeztük a dolgainkat. Kávé fagyi beszélgetés .....
Közben feltűnt hogy megnyílott a dekoltázs az asszonyon. Néha látszott a melltartó is.
Rákérdeztem hogy ez most csak véletlen vagy nekem szól.
Kérte , menjünk egy nyugodt helyre, mert kérne valamit.

1
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Riggs Riggs
Nyitás ideje: 2025. 11. 11. kedd
Üzenetek: 14db
Utolsó üzenet: 2025. 11. 19. szerda

Hírek

2025. 10. 13. hétfő 08:38
Társkereső rendbe tétele! Kedves Felhasználóink! Sajnos elérkeztünk egy olyan ponthoz, ahol már muszáj kísérletet tenni arra, hogy a társkereső, a céljának megfelelően működjön!! Mint azt bizonyára sokan megtapasztaltátok, a Társkeresőben a keresési találatoknál a nő... Tovább
2025. 10. 09. csütörtök 11:48
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább
2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 999 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 966 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 997 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 931 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 387 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!