Már a kocyiban elkezdte, egyik kezével a farkamat másikkal az ölét símogatta.
Blúz kigombolva , szoknya a derakán, Farkam a kezébe, alig tudtam a vezetésre figyelni.
Ahogy a tisztásra értünk, kiszálltunk , a rönk asztalra ült , felhúzta a lábait és megkérdezte , kinyalsz?
Az asztal mellé térdeltem, széthúztam a combjait, már tocsogott a pinája, darabig nyaltam hogy jobban felizgassam.
Aztán helyet cseréltünk és lelkesen szopni kezdett, Jó lett volna a szájjába élvezni , de nem oda terveztem.
Helyet cseréltünk , az asztalra hasalt , házúlról nyomtam bele a farkam. Jó darabig játszottam vele , pár lökés után mindig leálltam , csak tartogattam benne a farkam. Vártam hogy kimondja amit a főnökétől kért.
Remegett már mire megszólalt , csináld már had élvezzek el. Hova kéred , kérdeztem?
Nagynehezen kinyögte amit a kisfarku főnökének mondott, basszál seggbe , had élvezzek végre.
A saját nedveit használtam sikosítónak, bele nyomtam a farkam, 2-3 perc után élveztünk el.
Rendbeszedtünk magunkat, és visszamentünk a városba.
Két hét múlva?????? kérdezte reménykedve.
Blúz kigombolva , szoknya a derakán, Farkam a kezébe, alig tudtam a vezetésre figyelni.
Ahogy a tisztásra értünk, kiszálltunk , a rönk asztalra ült , felhúzta a lábait és megkérdezte , kinyalsz?
Az asztal mellé térdeltem, széthúztam a combjait, már tocsogott a pinája, darabig nyaltam hogy jobban felizgassam.
Aztán helyet cseréltünk és lelkesen szopni kezdett, Jó lett volna a szájjába élvezni , de nem oda terveztem.
Helyet cseréltünk , az asztalra hasalt , házúlról nyomtam bele a farkam. Jó darabig játszottam vele , pár lökés után mindig leálltam , csak tartogattam benne a farkam. Vártam hogy kimondja amit a főnökétől kért.
Remegett már mire megszólalt , csináld már had élvezzek el. Hova kéred , kérdeztem?
Nagynehezen kinyögte amit a kisfarku főnökének mondott, basszál seggbe , had élvezzek végre.
A saját nedveit használtam sikosítónak, bele nyomtam a farkam, 2-3 perc után élveztünk el.
Rendbeszedtünk magunkat, és visszamentünk a városba.
Két hét múlva?????? kérdezte reménykedve.
Utána kimentünk az erdészházhoz ahol meglestük hogy a főnöke megkeféli, és végig játszottuk ami akkor történt.
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2025. 11. 16. vasárnap 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 16. vasárnap 09:45
Ott a kocsiban , meg csináltam a hátsó ülésen utána elmentünk egy erdei tisztásra amihez nagyon izgalmas élmények kötöttek.
Ott a kocsiban , meg csináltam a hátsó ülésen utána elmentünk egy erdei tisztásra amihez nagyon izgalmas élmények kötöttek.
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2025. 11. 14. péntek 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 14. péntek 16:28
Tudtam hogy a főnöke keféli rendszeresen a munkahelyen , túlórák alatt. Én sem vetettem meg az idegen pinát, többször lebuktam. Mindig nagy církuszt csinált. Amég nem derült ki hogy kefélik a munkahelyén addig játszotta a szent családanyát. Rövid időn belül kétszer rajta kaptan , utána azért változott a helyzet , meg a hozzá állása is az ágyban. Ez egyik főnökével költözött őssze azok közül. Aztán hozzá is ment miután elválltunk.
Ezért lepett eg hogy kb 10 év után így jelentkezett.
Bele mentem a dologba, pár feltétellel.
Nem zaklat , marad minden mint az utóbbi években.
Nem féltékenykedik sem a páromra sem másik nőre .
És minden találkozás alkalmával csinálok pár arcos intim képet róla. Na ezen kicsit vacilált.
Kibökte hogy rendben, aztán ugyan azzal a mozdulattal huzta fel egyik kézzel a szoknyáját a másikkal meg le a zippzárt a nadrágomon.
És minden találkozás alkalmával csinálok pár arcos intim képet róla. Na ezen kicsit vacilált.
Kibökte hogy rendben, aztán ugyan azzal a mozdulattal huzta fel egyik kézzel a szoknyáját a másikkal meg le a zippzárt a nadrágomon.
Tudtam hogy a főnöke keféli rendszeresen a munkahelyen , túlórák alatt. Én sem vetettem meg az idegen pinát, többször lebuktam. Mindig nagy církuszt csinált. Amég nem derült ki hogy kefélik a munkahelyén addig játszotta a szent családanyát. Rövid időn belül kétszer rajta kaptan , utána azért változott a helyzet , meg a hozzá állása is az ágyban. Ez egyik főnökével költözött őssze azok közül. Aztán hozzá is ment miután elválltunk.
Kibökte hogy rendben, aztán ugyan azzal a mozdulattal huzta fel egyik kézzel a szoknyáját a másikkal meg le a zippzárt a nadrágomon. (Ez egy válasz giziesgeza üzenetére (2025. 11. 14. péntek 06:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 14. péntek 06:44
Kibökte hogy rendben, aztán ugyan azzal a mozdulattal huzta fel egyik kézzel a szoknyáját a másikkal meg le a zippzárt a nadrágomon. (Ez egy válasz giziesgeza üzenetére (2025. 11. 14. péntek 06:44), amit ide kattintva olvashatsz)
mesélj róla: mennyi idős, hogy néz ki, van-e gyereke, mennyi ideig voltál vele? Miért váltatok el?
Nekem is volt ilyen sztorim kb 20 éve amikor fiatal voltam.
Egy jó barátom meghívott a lagzijára.
Na nagy nap előtt pár héttel az akkori párommal szakítottunk.
Hát azért mégis csak két emberre szól a meghívó valakit csak el kellene vinni magammal.
Egy régebbi exem a kapcsolat nem romlott meg úgy mond jóban maradtunk.
Írtam neki h volna e kedve.
Mondta h hát egy jó lagzi sosem rossz és amúgy is amíg együtt voltunk jóban volt a barátaimmal.
Na eljött az este!
Érte mentem kocsival!
Mivel a lagzi közel volt ahhoz akkoriban laktam így a kocsimat haza vittük hozzám és elsétáltunk a helyszínre.
Szépen eltelt az esküvő és elindult a mulatás.
Szolidan alkoholt is fogyasztottunk és egyszer csak ahogy a haverokkal dumálunk az egyik asztalnál megérkezett az akkor már kicsit spicces ex.
Teljes természetességgel leült a combomra.
Na egyből eszembe jutott h mennyire is imádta a farkamat ahogy a combomon megéreztem a kerek kis seggét.
Kis idő elteltével arrébb csúszott szép lassan és onnantól már a puncija simult a combomra.
Nem is kellett több onnantól kezdve a lagzi végéig bújt meg minden.
Hajnalban felvetettem h úgyis közel lakok ne költsön taxira
Egy jó barátom meghívott a lagzijára.
Na nagy nap előtt pár héttel az akkori párommal szakítottunk.
Hát azért mégis csak két emberre szól a meghívó valakit csak el kellene vinni magammal.
Egy régebbi exem a kapcsolat nem romlott meg úgy mond jóban maradtunk.
Írtam neki h volna e kedve.
Mondta h hát egy jó lagzi sosem rossz és amúgy is amíg együtt voltunk jóban volt a barátaimmal.
Na eljött az este!
Érte mentem kocsival!
Mivel a lagzi közel volt ahhoz akkoriban laktam így a kocsimat haza vittük hozzám és elsétáltunk a helyszínre.
Szépen eltelt az esküvő és elindult a mulatás.
Szolidan alkoholt is fogyasztottunk és egyszer csak ahogy a haverokkal dumálunk az egyik asztalnál megérkezett az akkor már kicsit spicces ex.
Teljes természetességgel leült a combomra.
Na egyből eszembe jutott h mennyire is imádta a farkamat ahogy a combomon megéreztem a kerek kis seggét.
Kis idő elteltével arrébb csúszott szép lassan és onnantól már a puncija simult a combomra.
Nem is kellett több onnantól kezdve a lagzi végéig bújt meg minden.
Hajnalban felvetettem h úgyis közel lakok ne költsön taxira
Nem volt miért megkegyelmezni , a szex mindig jó volt vele, főleg az után hogy megtudtam más is dugta a házasságunk alatt. Elmondta hogy a férjére rájött valami vallásosság, jó ha 1-1,5 havonta összemasuatolja egyszer. De akkor is csak megdugja a pasi elélvez és vége.
Azért szólt mert velem a szex jó volt tudja mire számíthat, mást meg nem akar. (Ez egy válasz SzAndCs üzenetére (2025. 11. 13. csütörtök 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 13. csütörtök 23:45
Azért szólt mert velem a szex jó volt tudja mire számíthat, mást meg nem akar. (Ez egy válasz SzAndCs üzenetére (2025. 11. 13. csütörtök 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát így jövő hét lesz, mire megtudunk valamit ...
Elmentél a helyi kórusba próbára, vagy megkegyelmeztél neki?
49 éves , 165 magas ,kb 55 kiló, most nagyon rendben van. Két közös gyerekünk van , ők már a saját lábukon állnak. 17 évig voltunk együtt, a vége már nagyon rossz volt alig beszéltünk egymással. Leginkább a pénz volt az oka. A szex működött úgy ahogy igaz mindegyikünk dugott mással is. Elég volt a sok církuszbol , veszekedésből. Otthagytam csapot-papot , elhoztam egy kocsit , meg a cuccaimat.
(Ez egy válasz giziesgeza üzenetére (2025. 11. 14. péntek 06:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 14. péntek 06:44
mesélj róla: mennyi idős, hogy néz ki, van-e gyereke, mennyi ideig voltál vele? Miért váltatok el?
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2025. 11. 14. péntek 06:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 14. péntek 06:31
10 év szünet után azért volt mit átgondlni, hogy vajon miért éppen most , és éppen velem.
De pár feltétellel bele mentem.
De pár feltétellel bele mentem.
10 év szünet után azért volt mit átgondlni, hogy vajon miért éppen most , és éppen velem.
De pár feltétellel bele mentem. (Ez egy válasz SzAndCs üzenetére (2025. 11. 13. csütörtök 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 13. csütörtök 23:45
De pár feltétellel bele mentem. (Ez egy válasz SzAndCs üzenetére (2025. 11. 13. csütörtök 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Elmentél a helyi kórusba próbára, vagy megkegyelmeztél neki? (Ez egy válasz Riggs üzenetére (2025. 11. 13. csütörtök 05:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 13. csütörtök 05:49
Elmentél a helyi kórusba próbára, vagy megkegyelmeztél neki? (Ez egy válasz Riggs üzenetére (2025. 11. 13. csütörtök 05:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy város széli parkolóba mentünk .
Nagy nehezen kib9kte hogy szexet akar, mert a férjére rájött valami vallásosságés alig kefélnek, talán havonta egyszer. A kisvárosban ahol laknak nem mer próbálkozni mert sokan ismerik őket.
Rólam meg tudja hogy a krumplit is megdugom ha nem gurul el.
Nagy nehezen kib9kte hogy szexet akar, mert a férjére rájött valami vallásosságés alig kefélnek, talán havonta egyszer. A kisvárosban ahol laknak nem mer próbálkozni mert sokan ismerik őket.
Rólam meg tudja hogy a krumplit is megdugom ha nem gurul el.
Egy város széli parkolóba mentünk .
Rólam meg tudja hogy a krumplit is megdugom ha nem gurul el. (Ez egy válasz Hyper üzenetére (2025. 11. 12. szerda 00:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Rólam meg tudja hogy a krumplit is megdugom ha nem gurul el. (Ez egy válasz Hyper üzenetére (2025. 11. 12. szerda 00:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem tudtam mire vélni. Anyagi gondjuk nem volt. A váltsunk után hozzáment a három pasi közűl az egyikhez akikkel a munkahelyen keféltek.
Kocsiba ültünk , próbáltam kihúzni belőle mit akar. Csak kerülgette a választ.
Megálltam egy város széli parkolóban.
Mondod vagy hagyjuk az egészet, kérdeztem. (Ez egy válasz Hyper üzenetére (2025. 11. 12. szerda 00:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Kocsiba ültünk , próbáltam kihúzni belőle mit akar. Csak kerülgette a választ.
Megálltam egy város széli parkolóban.
Mondod vagy hagyjuk az egészet, kérdeztem. (Ez egy válasz Hyper üzenetére (2025. 11. 12. szerda 00:07), amit ide kattintva olvashatsz)
És hogy tovább??
Kb 10 éve elválltunk, szinte nem is találkoztunk. Egy évvel ezelött valami hivatalos ügy miatt egy kávézóban találkoztunk.Pár perc alatt elrendeztük a dolgainkat. Kávé fagyi beszélgetés .....
Közben feltűnt hogy megnyílott a dekoltázs az asszonyon. Néha látszott a melltartó is.
Rákérdeztem hogy ez most csak véletlen vagy nekem szól.
Kérte , menjünk egy nyugodt helyre, mert kérne valamit.
Közben feltűnt hogy megnyílott a dekoltázs az asszonyon. Néha látszott a melltartó is.
Rákérdeztem hogy ez most csak véletlen vagy nekem szól.
Kérte , menjünk egy nyugodt helyre, mert kérne valamit.

Riggs