Somogyban tart valaki privát bulit?
Sziasztok!
Hölgyet/párt szívesen fogadok, ha még valakinek nincs leszervezve az esti program. Akad pár izgalmas játék is amivel feldobható a hangulat
Hölgyet/párt szívesen fogadok, ha még valakinek nincs leszervezve az esti program. Akad pár izgalmas játék is amivel feldobható a hangulat
Bp ffi csatlakozna hetero alapon. Before party, este más programom van
Sziasztok!
Dolce Vita klubba jön valaki innen?
Dolce Vita klubba jön valaki innen?
Sziasztok!
Szabolcsban van valamilyen buli, ahova pasi is mehet?
Szabolcsban van valamilyen buli, ahova pasi is mehet?
Fruzsi és Flóra egy óra múlva tudunk indulni.
Dunakanyarban Esztergom-Szentendre között van valami buli ahova lehetne csatlakozni?
B.Ú.É.K mindenkinek! Holgyet vagy hazaspart keresnek. akar csak egy esti masszázsra!
Sziasztok! Békéscsabán szilveszteri buliba csatlakoznék...Boldog Új évet mindenkinek!
ezért vagyunk külömbözőek,hogy nekünk ellentétes a véleményünk,de hát nem mindenki fieszes!!(hasonlat)
(Ez egy válasz Tomekkáné üzenetére (tegnap 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 15:08
Nem csak szilveszterkor, egész évben megy az online keresgélés, csak ilyenkor látványosabb. De ezen ne lepjődjünk meg addig amíg a privát parti szervezők egy része privát üzenetben oltogatja a nőket és párokat azzal, hogy a privát bulikban vannak igazán biztonságban. Azt sugallják a kommunikációjukkal, hogy a klubokba igénytelenek, nemibetegek, öregek, csúnyák járnak, sok a török és az arab és veszélyben lesz az ember. Ezért van egy olyan tévhit az emberek fejében, hogy a klub az szörnyű hely.
Másik oldalról meg vidéken nem nagyon van klub. Megoldani a hozzájárulás mellett az utazást és a szállást macerás lehet. Ezt mondjuk megértem.
Másik oldalról meg vidéken nem nagyon van klub. Megoldani a hozzájárulás mellett az utazást és a szállást macerás lehet. Ezt mondjuk megértem.
B.Ú.É.K mindenkinek,akivel találkozunk nálunk ! itt búcsúztatjuk az ó évet,nagyon sokan jöttetek az oldalról!! Reméljük nem unatkoztok!!Puszi.Melitta
Nem csak szilveszterkor, egész évben megy az online keresgélés, csak ilyenkor látványosabb. De ezen ne lepjődjünk meg addig amíg a privát parti szervezők egy része privát üzenetben oltogatja a nőket és párokat azzal, hogy a privát bulikban vannak igazán biztonságban. Azt sugallják a kommunikációjukkal, hogy a klubokba igénytelenek, nemibetegek, öregek, csúnyák járnak, sok a török és az arab és veszélyben lesz az ember. Ezért van egy olyan tévhit az emberek fejében, hogy a klub az szörnyű hely.
Sziasztok! Ma estére keresek buli társaságot, ápolt, intelligens, tapasztalt pasi vagyok!
Magányos hölgyhöz társulnék Borsodból és Szobolcsból ma estére
Pest megye valaki privat
Sziasztok! Pàrt fogadnék ma este-éjjel.
40es 190/92 19/6 kedves pasi csatlakozna szilveszterezni
Sziasztok. Mai napra 12.31 meglévő négyesünkhőz keresnénk 2-3 párt együtt eltölteni a szilvesztert, hely adott Baranyában. Zene, Buli ,Tánc , és ha minden jól alakúl akkor SEX
Csak valós párok !
Csak valós párok !
Balatonfüred - Veszprém környékén ma este szívesen társulnék párhoz vagy nőhöz. Utazni is tudok távolabb .
Magas,izmos,nagyfarkú srác vagyok . Csak heterot keresek .
Magas,izmos,nagyfarkú srác vagyok . Csak heterot keresek .
Szekszárdi városi szilveszteri koncerten párral ismerkedünk ha véletlen arra járna valaki

Dirty Barbie

growster