Volt valakinek már benne része? Sokan láttak már ilyen videót. Sok fajtája létezik: megjátszott, sportos, igazi, meztelen, ruhában stb. Magyarországon nincs hagyománya, főleg az USA-ból indult, de a 70-s években Németországban elkezdték a magukat kipróbálni akaró nők. Nekem volt szerencsém a párommal kipróbálni. Ebből láthattok is egy fotósorozatot a képein között. Valakinek van tapasztalata ebben?
Sajnos tapasztalatom nincs benne.Sokszor láttam már ilyen felvételt.Én ki probálnám.Nekem tetszik ez a dolog nagyon.
Már önmagában az is izgató, ha valaki két nő közötti bírkózást figyeli, de férfiként egy nővel bírkózuni meztelenül, az valami új dimenzió.
(Ez egy válasz AttilaGG üzenetére (2025. 12. 22. hétfő 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 22. hétfő 18:37
Sajnos tapasztalatom nincs benne.Sokszor láttam már ilyen felvételt.Én ki probálnám.Nekem tetszik ez a dolog nagyon.
Azt is jó lehet figyelni.
(Ez egy válasz gina26 üzenetére (2025. 12. 22. hétfő 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 22. hétfő 18:41
Már önmagában az is izgató, ha valaki két nő közötti bírkózást figyeli, de férfiként egy nővel bírkózuni meztelenül, az valami új dimenzió.
Igen. Azt is jó figyelni
(Ez egy válasz AttilaGG üzenetére (tegnap 06:43), amit ide kattintva olvashatsz)

gina26