Jó is az ilyen pláne ha közösen válasszátok ki a 3.-at és a vonzalom is kölcsönös.
(Ez egy válasz BiBetty46 üzenetére (2025. 12. 31. szerda 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 31. szerda 16:17
Ezzel a lehetőséggel éltünk mi
Első alkalomra elvileg “csak”hozzám jött, mert párom meglepetése volt egy biszex masszázs, de mivel nagyon jó fej volt a csaj, és hamar egy nyelvet beszéltünk, így miután én megkaptam a meglepetést, párom is csatlakozott
Majd ezt megismételtük egy későbbi időpontban is, akkor párom kapott masszázst majd hármas hancur lett a vége akkor is
Sajnos a csaj felhagyott a dologgal, pedig..
Első alkalomra elvileg “csak”hozzám jött, mert párom meglepetése volt egy biszex masszázs, de mivel nagyon jó fej volt a csaj, és hamar egy nyelvet beszéltünk, így miután én megkaptam a meglepetést, párom is csatlakozott
Majd ezt megismételtük egy későbbi időpontban is, akkor párom kapott masszázst majd hármas hancur lett a vége akkor is
Ezzel a lehetőséggel éltünk mi
(Ez egy válasz Palesz üzenetére (2025. 12. 25. csütörtök 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 25. csütörtök 21:59
(Ez egy válasz Palesz üzenetére (2025. 12. 25. csütörtök 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi fizetőset választottunk és nem bántuk meg. Nem kell fűzni, udvarolni, profi hozzáállás. Megkaptuk amiért mentünk és jól éreztük magunkat.
Ott párként nem lehet regisztrálni ugye?
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2025. 12. 27. szombat 05:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Minket is sokszor már.
(Ez egy válasz Gaucito üzenetére (2025. 12. 29. hétfő 00:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Én a munkám során egy kandalló javítás alkalmával. Társkeresőn nem is próbáltuk.
Mert ott sem töltötted ki az adatlapot!!!
(Ez egy válasz Gaucito üzenetére (2025. 12. 29. hétfő 00:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Bennünket sajnos letiltott a tinder, pedig csak nézelődtünk.
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2025. 12. 27. szombat 05:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi is.
Mi fizetőset választottunk és nem bántuk meg. Nem kell fűzni, udvarolni, profi hozzáállás. Megkaptuk amiért mentünk és jól éreztük magunkat.
Nekünk Tinder. 1 év alatt 3 szóló lány.
Itt azt hiszem, nem tudok linkelni. Akinél mi voltunk, úgy találhatsz rá, hogy összerakod a barbara és a masszazs szavakat így kisbetűvel és ékezet nélkül, a végére meg odabiggyeszted a Magyarországon szokásos végződést.
(Ez egy válasz Tamaskaa üzenetére (2025. 12. 26. péntek 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Lenne esetleg konkrét ajánlás?
Innen is volt, masik szexoartner keresőről is, de a legtöbb a leghíresebb online nemzetközi oldalról volt. Sok energia, sok kamus, dr lehet találni. Aztán bulikban is vannak lányok is. Nem is kevesen.
Szexpartnerkereső (mázlink volt), facebook-os swinger csoport (sajnos már nem létezik), hivatásos (fizetős) masszőr, swingerklub.
(Ez egy válasz Házaspárka üzenetére (2025. 12. 25. csütörtök 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 25. csütörtök 09:25
Azok hozzászólását várjuk, akik már sikerre vittek partnerkeresést hármas szexhez, méghozzá egy nő beszálló tekintetében.
A működőképes módszerek közlésére hoztuk létre ezt a témát.
Várjuk a jótanácsokat!
Várjuk a jótanácsokat!
Leírhatnád, mert sokan már eléggé tanácstalanok vagyunk, hogy mit kéne tennünk.
Igazából nem kerestük de lett ....Kicsit bonyolult de majd egyszer leírom....
Na ez minket is érdekelne!
Azok hozzászólását várjuk, akik már sikerre vittek partnerkeresést hármas szexhez, méghozzá egy nő beszálló tekintetében.
Várjuk a jótanácsokat!
Várjuk a jótanácsokat!

Házaspárka

kisszuszu
Kristina K