Sziasztok! Köszönjük mi is a lehetőséget, hogy ott lehettünk. A szervezőknek az áldozatos munkáját.Ismét jól éreztük magunkat.
Szép napot kívánok!
Örülök az újonnan kötött ismeretségeknek, a szobatársaim is jófejek voltak, nagyon jól éreztem magam.
Ha a jó Isten is úgy akarja, akkor jövőre ismétlés!
Köszönöm szépen Niobe!
Örülök az újonnan kötött ismeretségeknek, a szobatársaim is jófejek voltak, nagyon jól éreztem magam.
Ha a jó Isten is úgy akarja, akkor jövőre ismétlés!
Köszönöm szépen Niobe!
Sziasztok! Megint egy jól sikeredett ismerkedés,meg találkozás a régebben már megismert chetesekel.
A legjobb elismerés az amikor jövőre megint találkozunk mint régi ismerősökkel.
Nélkületek nem lett volna ez a találkozó ilyen jó.
Köszönjük a megjelenést és az emlékezetes pillanatokat.
A legjobb elismerés az amikor jövőre megint találkozunk mint régi ismerősökkel.
Nélkületek nem lett volna ez a találkozó ilyen jó.
Köszönjük a megjelenést és az emlékezetes pillanatokat.
Ismét jól éreztük magunkat . Megint új embereket ismerhettünk meg s ennek örülünk, jó hangulatban telt a hétvége . Köszönjük a szervezést , Következőn újra találkozunk .
Sziasztok. Köszönjük ezt a csodás hétvégét, nagyon szuper és jófej embereket ismerhettünk meg. Rengeteg jó élményekkel gazdagodtunk, készüljetek mert jövőre is számíthattok ránk
Valóban nagyon jól èreztem magam, kitartás Niobe!
Aki kimaradt, lemaradt!
Jövőre ugyanott!!!!
Aki kimaradt, lemaradt!
Jövőre ugyanott!!!!
Erről lemaradtam... :-(
szép napot kívánunk mindenkinek, mind a hárman hazaértünk, köszönjük a közös hétvégi hangulatot, régi társaságot és legfőképp az új ismeretségeket
Sziasztok. Köszöbm szépen megint a nagyon jó hétvégét. Jó csapat volt megint
Jövőre megismételjük
Jövőre megismételjük
Kedves Niobe!
S PERSZE 8-ak
Örömmel vettem részt az idén is megrendezett GG-s talin. Nagyon jól ereztük magunkat a barátosnőmmel együtt. Le a kalappal előttetek , minden évben újra és újra megrendezitek , leszervezitek . Gondoskodtok rólunk, a jó hangulatról és a finom bográcsos kajákról. Örülök hogy ennek a fantasztikus csapatnak az állando tagja és résztvevője lehetek..
Nagyy ölelés és Csókok!
Te Vörös istennő!!!! Sok évig tartsa meg a jóisten eme szokásodat , hogy erődön felúl minden évben kitartóan , a sok faszkalap ellenére is elviselsz minket. Neked a legnagyobb respect Niobe Tündérvirágszál
Csókolok mindenkit Sarianna & Rita. .
S PERSZE 8-ak
Örömmel vettem részt az idén is megrendezett GG-s talin. Nagyon jól ereztük magunkat a barátosnőmmel együtt. Le a kalappal előttetek , minden évben újra és újra megrendezitek , leszervezitek . Gondoskodtok rólunk, a jó hangulatról és a finom bográcsos kajákról. Örülök hogy ennek a fantasztikus csapatnak az állando tagja és résztvevője lehetek..
Nagyy ölelés és Csókok!
Te Vörös istennő!!!! Sok évig tartsa meg a jóisten eme szokásodat , hogy erődön felúl minden évben kitartóan , a sok faszkalap ellenére is elviselsz minket. Neked a legnagyobb respect Niobe Tündérvirágszál
Csókolok mindenkit Sarianna & Rita. .
Üdv mindenkinek rendben hazaértünk jó volt látni mindenkit régiek újak.
Köszönjük a lehetőséget és a szervezésért örök hála.
Köszönjük a lehetőséget és a szervezésért örök hála.
Jó volt találkozni és újra találkozni
Várjuk a téli-tali idejét!
Köszönjük a szervező angyaloknak
Várjuk a téli-tali idejét!
Köszönjük a szervező angyaloknak
Nagyon jó volt! Jövőre tali!
Èn mar itt...
Mi még Prágában,de holnap 11h körül ott vagyunk!
Indulunk...
Csak azok jöhetnek, akik nálam foglaltak szállàst!
Niobéval beszélj, a címet én se tudom pedig beszéltem is telón vele
(Ez egy válasz Roberto82 üzenetére (2026. 07. 17. péntek 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 17. péntek 10:02
Sziasztok! Én már itt vagyok 9:30 óta a vasútállomáson, de innen nem tudom, hogy merre tovább, ha valaki tudna segíteni némi infóval, azt megköszönöm.
Sziasztok! Én már itt vagyok 9:30 óta a vasútállomáson, de innen nem tudom, hogy merre tovább, ha valaki tudna segíteni némi infóval, azt megköszönöm.

Niobe

korgkorg
Paula