Azt is adom
(Ez egy válasz hnnngggh üzenetére (2026. 02. 11. szerda 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
én inkább kurvázok
(Ez egy válasz Gerzson95 üzenetére (2026. 02. 09. hétfő 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 09. hétfő 17:59
Más kapcsolatban elő pasi is van ezzel így ?
Ki miért csinálja kinek mi az indok ?
Ki hog viseli ezt ?
Ki hog viseli ezt ?
Engem kb 20 éves korom óta izgatott a kemény farok látványa, milyen lehet megfogni, simogatni...amikor kipróbáltam, mindig valami újra vágytam. Pár alkalom után már természetes volt az érintés,kényeztetés. Az,hogy a fenekem is extrán erogén zónám, már előtte és azóta is plusz, ezt a kapcsolatomban is " használjuk". Szerintem pasi pasival, vagy biszex párral egy új élmény,különlegesség
(Ez egy válasz Gerzson95 üzenetére (2026. 02. 09. hétfő 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 09. hétfő 17:59
Ki hog viseli ezt ?
Ki hog viseli ezt ?
Az biztos , engem is nagyon vonz sőt jó lenne végre egy szep nagy formasat is ki probalni kenyeztetni
(Ez egy válasz Bihármas5967 üzenetére (2026. 02. 11. szerda 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 11. szerda 07:21
Nagyon izgató, hogy két hetero kapcsolatban élő férfinek feláll a fasza egymásra!
Szerencsére sok férfit izgat, hogy milyen lehet a másik faszával foglalkozni!
Nagyon izgató, hogy két hetero kapcsolatban élő férfinek feláll a fasza egymásra!
Szintén heteroszexuális kapcsolatban élek, de kipróbálnám pasival a passzív oldal örömeit eddig csak szoptam párszor
Én is hetero kapcsolatban élek... De ismerkedek férfiakkal.
Új élmény lenne.. Vonz a passzív oldal, szívesen megélném egy megbízható igényes partnerrel a vágyaimat.
Új élmény lenne.. Vonz a passzív oldal, szívesen megélném egy megbízható igényes partnerrel a vágyaimat.
A biszex egész más élmény!
Ráadásul itt nincs kamu.
Ebben a szituban mindkét félnek kőkeményen áll a farka!
Ráadásul itt nincs kamu.
Ebben a szituban mindkét félnek kőkeményen áll a farka!
Párkapcsolatban élek! Aktívként én is szoktam passzív pasival össze ismerkedni,
Én szoktam. Mert bi vagyok, és nyilván jó érzéseket vált ki
Ki hog viseli ezt ?
Ki hog viseli ezt ?

Gerzson95

kriszt1975
Lucy Ann