Nekem is van párom de nagyon izgat a biszex és szívesen kipróbálnám igen egy szép ápolt farok nagyon izgató tud lenni és szerintem elég sok pasi így van vele és szívesen kipróbálná a bi dolgokat de lehet hogy tévedek nekem bakancslistás .
Sziasztok
Közös-kölcsönös hoki párjaink képeire nekem is izgató
Közös-kölcsönös hoki párjaink képeire nekem is izgató
Tényleg rengetegen vagyunk így. Tapasztalatból tudom
Azért ez jó érzés hogy sokan vagyunk ebben a helyzetben
Én is párkapcsolatban élek de nagyon izgat a szép farok látványa és persze izgat akár a passzív vagy aktív szerep is nyitott vagyok mindenre ami jó és kellemes a szexben. Egyébként nem vagyok a jó és kellemes dolgoknak az elrontója egy nyugodt diszkrét környezetben ahol senki sem zavar szerintem bármi lehet .
Jó lenne találni helyben egy ápolt, diszkrét partnert, akivel néha összefuthatnánk.
Sajnos nehéz! De nem adom fel, sokan vagyunk hasonló cipőben!
Persze mindenki másra vágyik, nincs hely, nehéz elszabadulnak, stb.
Már egy éve nélkülözök kb.
Addig marad a görög istennő! (Marokbatosz)
Sajnos nehéz! De nem adom fel, sokan vagyunk hasonló cipőben!
Persze mindenki másra vágyik, nincs hely, nehéz elszabadulnak, stb.
Már egy éve nélkülözök kb.
Addig marad a görög istennő! (Marokbatosz)
Ki ne hagyd az eletedböl!
Isteni amikor a szádba élveznek. (Ez egy válasz pompei üzenetére (2026. 02. 18. szerda 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 18. szerda 17:33
Isteni amikor a szádba élveznek. (Ez egy válasz pompei üzenetére (2026. 02. 18. szerda 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Én még nem taliztam pasival,de megfogni, kiverni egy szép faszt, esetleg leszopni szájba élvezéssel azt kipróbálnám.
A kor haladtaval en is egyre jobban vagyom ra hogy egy szep faszt szophassak. Parom tud errol, nem kell titkoloznom. Viszont annyira nem erdekli, hogy pl egy 3-as felallasbal nezze hogy 2 ferfi mit muvel egymassal.
Sajnos nem itt elunk magyarban csak evente 1 honapra jovunk haza. Akkor probalok keresni valakit de nagyon nagyon nehez. Plane itt Szabolcsban. Ez az egyik problema.
Masik, hogy senkinek nincs helye.
Biztos elvezetes kocsiban is, de azert agyban parnak kozott az igazi.
Angliaban sem sokkal jobb a helyzet. Ott is ugyan az van itthon. Vagy parkapcsoltban el az illetoes ezert. Vagy mert fuggetlen de olyan helyen el, ahova nem vihet fel vendeget, mert tobben elnek egy hazban.
Probalkozom, kisebb nagyobb sikerrel. Mar az is izgato hogy valaszol valaki es jol kibeszeljuk.
Tavaj az nagyon jo volt. Sikerult talalni egy pasit. Nagyon elveztem a kenyeztetest a szammal.
Sajnos nem itt elunk magyarban csak evente 1 honapra jovunk haza. Akkor probalok keresni valakit de nagyon nagyon nehez. Plane itt Szabolcsban. Ez az egyik problema.
Masik, hogy senkinek nincs helye.
Biztos elvezetes kocsiban is, de azert agyban parnak kozott az igazi.
Angliaban sem sokkal jobb a helyzet. Ott is ugyan az van itthon. Vagy parkapcsoltban el az illetoes ezert. Vagy mert fuggetlen de olyan helyen el, ahova nem vihet fel vendeget, mert tobben elnek egy hazban.
Probalkozom, kisebb nagyobb sikerrel. Mar az is izgato hogy valaszol valaki es jol kibeszeljuk.
Tavaj az nagyon jo volt. Sikerult talalni egy pasit. Nagyon elveztem a kenyeztetest a szammal.
Úgy látom, sokan vagyunk. Nem is baj
Én is nős vagyok. De nagyon izgat a biszex! Van egy kevés tapasztalatom is, de nagyon nehéz találni megfelelő partnert így 60 körül. Kölcsönösen szeretem az orált, igaz a fenekem is nagyon érzékeny, de még nem próbáltam a dugást. Ujjazás volt már.
Hetero kapcsolatban élek de egy szép fasz nagyon jó lenne már…
Engem is érdekel a dolog , szoktam is chetelni pasikkal . Találkozni senki nem mer , legalább is a közelemben .
Sziasztok!Én még nem taliztam pasival,de megfogni, kiverni egy szép faszt, esetleg leszopni szájba élvezéssel azt kipróbálnám.
Izgalmas lehet
(Ez egy válasz fecó0405 üzenetére (2026. 02. 10. kedd 06:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 10. kedd 06:06
Párkapcsolatban élek! Aktívként én is szoktam passzív pasival össze ismerkedni,
(Ez egy válasz fecó0405 üzenetére (2026. 02. 10. kedd 06:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Párkapcsolatban élek! Aktívként én is szoktam passzív pasival össze ismerkedni,
De sajnos nehéz ,nekem is régi vágyam
(Ez egy válasz nudilove üzenetére (2026. 02. 12. csütörtök 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Szerintem sokan vagyunk így, én is!
(Ez egy válasz tamás80 üzenetére (2026. 02. 13. péntek 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 13. péntek 12:09
Sziasztok. Izgalmas a téma, nagyon régóta izgat a téma, milyen lehet egy pasival, nem volt soha semmi azt előre leszögezném (sajnos).
Beszélgetek pasikkal, képet cserélek, fantáziálok, de eljutni a személyes találkozóig, még sosem akartam, mertem. ne kérdezzétek miért, talán a szokásos megfelelési kényszer, a mi lenne ha kiderülne, stb.stb.
Azt tudom, hogy ha egyszer egy olyan szituba kerülnék, a hely, a hangulat, a partner (intelligens) akkor valószínűleg belemennék. A passzív oldal vonz, maga a pasi nem, csókolózni nem tudnék, nem is tetszenek a pasik, de egy szép farok a kezembe, számba, és még a fenekembe is elélvezhetne, nagyon izgat.......
Beszélgetek pasikkal, képet cserélek, fantáziálok, de eljutni a személyes találkozóig, még sosem akartam, mertem. ne kérdezzétek miért, talán a szokásos megfelelési kényszer, a mi lenne ha kiderülne, stb.stb.
Azt tudom, hogy ha egyszer egy olyan szituba kerülnék, a hely, a hangulat, a partner (intelligens) akkor valószínűleg belemennék. A passzív oldal vonz, maga a pasi nem, csókolózni nem tudnék, nem is tetszenek a pasik, de egy szép farok a kezembe, számba, és még a fenekembe is elélvezhetne, nagyon izgat.......
Sziasztok! Én is nős vagyok, de szeretek ffi-akkal dumálni, chatelni, közben pedig önkielégíteni. Volt már hármas biszex élményem egy házaspárral és kölcsönös hoki-orál összejövetel is a pár ffi tagjával. A csók engem sem vonz, érzelmek sem jönnek, csupán a játék, a szórakozás és a szexuális kielégülés ami megadja a dolog pikantériáját. A csúcs szerintem továbbra is az egy nő, két ffi felállas, de nagyon jó lehet, ha valakinek van egy olyan bizalmas szex barátja, akivel meg lehet élni a férfias vágyakat is.
Sziasztok. Izgalmas a téma, nagyon régóta izgat a téma, milyen lehet egy pasival, nem volt soha semmi azt előre leszögezném (sajnos).
Ezt osztom én is! De ki tudja még mit hoz az élet

Gerzson95

Janika0610