Abszolút elgondolkodtató.
Pár évvel ezelőtt inét az oldalrol jött a kivancsiság milyen erzés ha a számba vennék egyet vágyaimatt tettek követték imádom a 2ffi, 1 lany felállást csodas erzés, nekem bejött nem bantam meg ha több erdekel keress priviben szivesen segitek amiben tudok
Szívesen kipróbálnám akár az aktív és passzív szerepet is .
(Ez egy válasz biboots üzenetére (tegnap 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Nős férfi titokban messengerezne mocskos, perverz hasonlóakkal, akikkel sok mindent megoszthatna.... Írj!
Nem nekem szólt de én pl passzív
És melyik szerepet kedveled aktív passzív ?
(Ez egy válasz bipar1 üzenetére (tegnap 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:10
Én sem bántam meg, hogy annak idején kipróbáltam. Azóta is rendszeresen szexelek pasival. Én nagyon élvezem.
Én sem bántam meg, hogy annak idején kipróbáltam. Azóta is rendszeresen szexelek pasival. Én nagyon élvezem.
(Ez egy válasz biboots üzenetére (tegnap 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:59
Valóban. Csak az első lépés nehéz de óriási elvezet. Én szeretek beszélgetni ismerkedni flörtölni akkor meg nagyobb élmény.
Minden szóval egyetértek.
Szerintem is óriási élvezet de nagyon izgató tud lenni ha a farkaddal foglalkoznak akár ha ez kölcsönös is. Egészen izgató egy szép ápolt farok látványa és kényeztetni akár orálisan kézzel vagy kölcsönösen masztizni engem különösen izgat szerintem más így van vele.
Valóban. Csak az első lépés nehéz de óriási elvezet. Én szeretek beszélgetni ismerkedni flörtölni akkor meg nagyobb élmény.
Szerintem ha úgy adódik és ez a vágyad próbáld ki szerintem élvezni fogod ! Én kipróbálnám de még nem volt alkalom és lehetőség rá .
Nős vagyok és imádom a szép meztelen női testet. Egy ideje már az az egyik nagy vágyam hogy két hapsi egyszerre töltsön elöl hátul.
Szerintem sokunkat izgaz a farok látványa maszturbálás közben. Élvezés után egyből elmúlik a vágy. De izgalmi állapotban azt gondoljuk, képesek lennénk verni, vagy szopni egy szép faszt.
Nekem is van párom de nagyon izgat a biszex és szívesen kipróbálnám igen egy szép ápolt farok nagyon izgató tud lenni és szerintem elég sok pasi így van vele és szívesen kipróbálná a bi dolgokat de lehet hogy tévedek nekem bakancslistás .
Sziasztok
Közös-kölcsönös hoki párjaink képeire nekem is izgató
Közös-kölcsönös hoki párjaink képeire nekem is izgató
Tényleg rengetegen vagyunk így. Tapasztalatból tudom
Azért ez jó érzés hogy sokan vagyunk ebben a helyzetben
Én is párkapcsolatban élek de nagyon izgat a szép farok látványa és persze izgat akár a passzív vagy aktív szerep is nyitott vagyok mindenre ami jó és kellemes a szexben. Egyébként nem vagyok a jó és kellemes dolgoknak az elrontója egy nyugodt diszkrét környezetben ahol senki sem zavar szerintem bármi lehet .
Jó lenne találni helyben egy ápolt, diszkrét partnert, akivel néha összefuthatnánk.
Sajnos nehéz! De nem adom fel, sokan vagyunk hasonló cipőben!
Persze mindenki másra vágyik, nincs hely, nehéz elszabadulnak, stb.
Már egy éve nélkülözök kb.
Addig marad a görög istennő! (Marokbatosz)
Sajnos nehéz! De nem adom fel, sokan vagyunk hasonló cipőben!
Persze mindenki másra vágyik, nincs hely, nehéz elszabadulnak, stb.
Már egy éve nélkülözök kb.
Addig marad a görög istennő! (Marokbatosz)
Ki ne hagyd az eletedböl!
Isteni amikor a szádba élveznek. (Ez egy válasz pompei üzenetére (2026. 02. 18. szerda 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 18. szerda 17:33
Isteni amikor a szádba élveznek. (Ez egy válasz pompei üzenetére (2026. 02. 18. szerda 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Én még nem taliztam pasival,de megfogni, kiverni egy szép faszt, esetleg leszopni szájba élvezéssel azt kipróbálnám.

Gerzson95

beazoli
Virginia