Én már voltam ilyen szituban
aki ismerkedne írjon ram
aki ismerkedne írjon ram
Ezt kicsit túlgondoltad! Vagy aktív vagy passzív vagy uni!!!
(Ez egy válasz bipar1 üzenetére (tegnap 05:50), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz bipar1 üzenetére (tegnap 05:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon izgató.Főleg ha a pár női tagja nézi esetleg be is csatlakozik….
(Ez egy válasz nudiz69 üzenetére (tegnap 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 07:23
A közös maszti nagyon izgat engem is. Eddig csak egyszer volt benne részem, de isteni élmény volt.
Sziasztok. Ujpesten most valaki?
A közös maszti nagyon izgat engem is. Eddig csak egyszer volt benne részem, de isteni élmény volt.
(Ez egy válasz Aranyalmagg üzenetére (2026. 02. 13. péntek 03:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 13. péntek 03:56
Szinten ,engem is kizárólag egy szép fasz látványa izgat fel bi téren, és csak a közös-kölcsönös faszverés. Érdekes,mert maga a férfi nem ,nem vonz ,sőt a simogatás,csók,dugás vagy bármi ilyesfajta tevékenység ,inkább taszít. De ha maga a faszra koncentrálódik kézzel a kaland az meg izgalmas és bejön. Hülyén hangzik de így van. Nyilván nem kíváncsi heteró vagyok,hanem ez már bőven egy bi hajlam azért. Párom tud a dologról és maga a kalandozásom ha elmesélem neki,esetleg lát képet ,az izgalmas számára azt mondja. Volt és van is,hogy 1-2x jelen van és nézi, azt mondja izgalmas az is de maga a tudat ,hogy elmegyek és rosszalkodok nélküle egy masik hasonlóan bi férfivel izgatja fel legjobban. Szereti ha róla mutatok 2-3 szexképet és arra verjük ki a farkunkat a másik sráccal .
Legjobb
Tali nem volt még, chat és főleg fantáziálás annál több. Izgalmas a téma nagyon...
Aktív uni vagyok
(Ez egy válasz Gyula196 üzenetére (2026. 02. 22. vasárnap 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem ha szembenezel vele akkor mindenképp bele kell vágni. Én is is voltam, vagyok.
Abszolút elgondolkodtató.
Pár évvel ezelőtt inét az oldalrol jött a kivancsiság milyen erzés ha a számba vennék egyet vágyaimatt tettek követték imádom a 2ffi, 1 lany felállást csodas erzés, nekem bejött nem bantam meg ha több erdekel keress priviben szivesen segitek amiben tudok
Szívesen kipróbálnám akár az aktív és passzív szerepet is .
(Ez egy válasz biboots üzenetére (2026. 02. 22. vasárnap 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Nős férfi titokban messengerezne mocskos, perverz hasonlóakkal, akikkel sok mindent megoszthatna.... Írj!
Nem nekem szólt de én pl passzív
És melyik szerepet kedveled aktív passzív ?
(Ez egy válasz bipar1 üzenetére (2026. 02. 22. vasárnap 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 22. vasárnap 12:10
Én sem bántam meg, hogy annak idején kipróbáltam. Azóta is rendszeresen szexelek pasival. Én nagyon élvezem.
Én sem bántam meg, hogy annak idején kipróbáltam. Azóta is rendszeresen szexelek pasival. Én nagyon élvezem.
(Ez egy válasz biboots üzenetére (2026. 02. 22. vasárnap 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 22. vasárnap 10:59
Valóban. Csak az első lépés nehéz de óriási elvezet. Én szeretek beszélgetni ismerkedni flörtölni akkor meg nagyobb élmény.
Minden szóval egyetértek.
Szerintem is óriási élvezet de nagyon izgató tud lenni ha a farkaddal foglalkoznak akár ha ez kölcsönös is. Egészen izgató egy szép ápolt farok látványa és kényeztetni akár orálisan kézzel vagy kölcsönösen masztizni engem különösen izgat szerintem más így van vele.
Valóban. Csak az első lépés nehéz de óriási elvezet. Én szeretek beszélgetni ismerkedni flörtölni akkor meg nagyobb élmény.
Szerintem ha úgy adódik és ez a vágyad próbáld ki szerintem élvezni fogod ! Én kipróbálnám de még nem volt alkalom és lehetőség rá .

Gerzson95

vanes
Sue Diamond