Nagyon ritkán.
Itt Borsod megye és környékén nem nagyon találok!
(Ez egy válasz bipar1 üzenetére (2026. 03. 12. csütörtök 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem a pasi pasi sex nagyon bejön szinte már jobban mint a heterozás
Én nagyon kacsingatok a férfi oldalra,,,ismerkednék,,,alakulóban vannak beszélgetések. De nem történt meg. Pedig fotóim,vidijeim vannak fent.
Várom hogy valakivel fixáljunk időpontot talira.
Várom hogy valakivel fixáljunk időpontot talira.
Nekem valóban bejön az élmény. A flort, és ami utána van. Nálam ebben nincs különbség pasi és hölgy között
Igen, és több alkalommal volt szexuális élmény
(Ez egy válasz valaki35 üzenetére (2026. 03. 12. csütörtök 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz valaki35 üzenetére (2026. 03. 12. csütörtök 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Már több alkalommal volt bi kapcsolatom, de csak a francia volt az étlapon. Nagyon élveztem oda-vissza... Sajnos mostanában nincs alkalmas partner, akivel esetleg tovább is léphetnénk.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
Önélzetes a kis latol. Most írt hogy hát mégiscsak szeretne megkostólni, majd inkább mégsem, mert itt a forumban elégedetlenkedtem... Önélzetes lett.
(Ez egy válasz batormaszturbator üzenetére (2026. 03. 10. kedd 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 10. kedd 20:52
Én sem értem. Azért jelentkezett mert a képeim szerint nagyon szép és kivánatos a farkam. Pedig szemmel látható hogy metélt
Vagy nem látszik?
Vagy nem látszik?
Tényleg szép
(Ez egy válasz batormaszturbator üzenetére (2026. 03. 10. kedd 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 10. kedd 12:35
(Ez egy válasz batormaszturbator üzenetére (2026. 03. 10. kedd 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Én nem flörtölök faszikkal hanem ők flörtölnek velem. Heteróként vagyok fent és nem is keresek senkit. De írogatnak hogy milyen szép a faszom és szívesen leszopnának. Látták a képeimet videóimat.
De amikor arra kerül a sor akkor jaaaa, hogy körül vagy metélve akkor elment tőled a kedvem
De amikor arra kerül a sor akkor jaaaa, hogy körül vagy metélve akkor elment tőled a kedvem
Ha tennél fel képet,több eséllyel indulnál
(Ez egy válasz dotisbi üzenetére (2026. 03. 12. csütörtök 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 12. csütörtök 16:22
Jó is lenne találni egy állandó partnert. Igaz, én csak orálra keresek, de nem lehet találni. Mindenki kamuzik vagy mást akar :(
Jó is lenne találni egy állandó partnert. Igaz, én csak orálra keresek, de nem lehet találni. Mindenki kamuzik vagy mást akar :(
Igen, sikerült, többször is
Én szoktam
15 hónap után tegnap végre sikerült farkat szopnom, gecit nyelnem.
Találtatok már itt bi partnert,párt férfit?
Minden tökéletesen látszik
szerencsére
(Ez egy válasz batormaszturbator üzenetére (2026. 03. 10. kedd 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 10. kedd 20:52
szerencsére
Én sem értem. Azért jelentkezett mert a képeim szerint nagyon szép és kivánatos a farkam. Pedig szemmel látható hogy metélt
Vagy nem látszik?
Vagy nem látszik?
Szerintem már itt beszélgetni es élményeket vágyakat olvasni is nagyon izgató tud lenni.
Vagy nem látszik?
(Ez egy válasz underarmour üzenetére (2026. 03. 10. kedd 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Vagy nem látszik?
(Ez egy válasz underarmour üzenetére (2026. 03. 10. kedd 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát ez nagyon fura. Pedig pont, hogy különleges…. Szerintem
(Ez egy válasz batormaszturbator üzenetére (2026. 03. 10. kedd 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 10. kedd 18:40
Erre nem jön válasz hogy miért gond hogy körül vagyok metélve.
idézem :"a körülmetélés elvette a kedvem. Bocs"
idézem :"a körülmetélés elvette a kedvem. Bocs"

Gerzson95

alex1974
Gabriella Black