Hát valaki 11 kora óta. Vhogy öszötönösen jön a kispárna kefélés és a többi

én 10 éves koromtól csináltam ...
4-5 éves lehettem, amikor belenyúltam a 220-ba, és kivertem a biztosítékot...megrázó volt, azóta sem feledem...
Sziasztok!
Hatodikos voltam amikor egy országos versenyen vettünk részt egy csapattal 2hétig Zánkán. Ott láttam először hogy a nálam 2 évvel idősebb fiúk versenyeztek hogy ki megy előbb el és ki lő messzebbre. Igazság az hogy nem is tudtam hogy mit csinálnak de kíváncsian figyeltem. Még azon a nyáron voltam az unoka tesómnál nyaralni és neki elmeséltem hogy mit is láttam. Akkor ott próbáltuk ki ő is és én is azokat a mozdulatokat amit a mai napig rendszeresen szoktam csinálni. Először még én sem tudtam elmenni csak olyan érzésem volt mint amikor vizelnie kell az embernek és utána pedig meg volt duzzadva a farkam. Ha jól emlékszem hetedikes lehettem amikor először sikerült spermát is spriccelnem addig csak meddő próbálkozások voltak, de jó volt akkoriban az is.
Hatodikos voltam amikor egy országos versenyen vettünk részt egy csapattal 2hétig Zánkán. Ott láttam először hogy a nálam 2 évvel idősebb fiúk versenyeztek hogy ki megy előbb el és ki lő messzebbre. Igazság az hogy nem is tudtam hogy mit csinálnak de kíváncsian figyeltem. Még azon a nyáron voltam az unoka tesómnál nyaralni és neki elmeséltem hogy mit is láttam. Akkor ott próbáltuk ki ő is és én is azokat a mozdulatokat amit a mai napig rendszeresen szoktam csinálni. Először még én sem tudtam elmenni csak olyan érzésem volt mint amikor vizelnie kell az embernek és utána pedig meg volt duzzadva a farkam. Ha jól emlékszem hetedikes lehettem amikor először sikerült spermát is spriccelnem addig csak meddő próbálkozások voltak, de jó volt akkoriban az is.
sziasztok. én 12 voltam és este nagyon kellett
pisilnem
a farkam is felállt annyira kinzott az inger de
kimenni nem tudtam mer tfater rámzárta az ajtót.
igy ahogy egyre erősebben szoritottam kézzel
egyszerre csak valami iszonyatosan jót éreztem és
rengeteg sűrű ragacs jött belőlem ki. nagyon
király volt. azóta is poartner mellett si naponta
1-2 szer kiverem mert jó.
pisilnem
1-2 szer kiverem mert jó.
szia én 12 voltam és este nagyon kellett pisilnem
1-2 szer kiverem mert jó. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 28. vasárnap 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 28. vasárnap 18:38
1-2 szer kiverem mert jó. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 28. vasárnap 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (355657)

10 évesen magam jöttem rá, persze ondóm egy csepp sem volt még, és éjszakai magömlésem se volt előtte, se azóta. Aztán több srácnak megmutattam, hogy kell rejszolni. Azóta is szoktam rendszeresen, partner mellett is, amit nem szégyellek.
Amikor először elkezdtem, kb. 12 éves voltam, nekem se jött még
a spricc
leginkább vizelési ingerhez hasonlítanám, aztán
később elkezdett egyre jobb lenni, illetve alakult a cumó
mennyisége is...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 11. kedd 05:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 11. kedd 05:55
a spricc

később elkezdett egyre jobb lenni, illetve alakult a cumó
mennyisége is...

Törölt felhasználó (347117)

Erre mindíg kíváncsi voltam, hogy a mielőtt még nem indúlt meg a sperma termelés, milyen volt az orgazmus? Különbözik a mostanitol?
Én kb 7.es lehettem amikor elkezdtem, de nem tudom, hogy mi vitt rá elsőnek. Arra viszont emlékszem, hogy már előtte is állt a farkam, de olyankor csak hasra feküdtem, és azt élveztem, hogy a cerkámon fekszem.
Én kb 7.es lehettem amikor elkezdtem, de nem tudom, hogy mi vitt rá elsőnek. Arra viszont emlékszem, hogy már előtte is állt a farkam, de olyankor csak hasra feküdtem, és azt élveztem, hogy a cerkámon fekszem.
14 évesen.Csak úgy ömlött belőlem a kantej.
11-12 évesen vertem ki elöszőr

Erre mindíg kíváncsi voltam, hogy a mielőtt még nem indúlt meg a sperma termelés, milyen volt az orgazmus? Különbözik a mostanitol?
Én kb 7.es lehettem amikor elkezdtem, de nem tudom, hogy mi vitt rá elsőnek. Arra viszont emlékszem, hogy már előtte is állt a farkam, de olyankor csak hasra feküdtem, és azt élveztem, hogy a cerkámon fekszem. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 31. péntek 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 31. péntek 11:47
Én kb 7.es lehettem amikor elkezdtem, de nem tudom, hogy mi vitt rá elsőnek. Arra viszont emlékszem, hogy már előtte is állt a farkam, de olyankor csak hasra feküdtem, és azt élveztem, hogy a cerkámon fekszem. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 31. péntek 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (95993)

12-13 évesen, elment más iskolába a "szeretett" csaj, és bánatomba kipróbáltam. először persze nem jött semmi, de jó érzés volt, rászoktam
majd pár hónap múlva már jött anyag is.

12-13 évesen, elment más iskolába a "szeretett" csaj, és bánatomba kipróbáltam. először persze nem jött semmi, de jó érzés volt, rászoktam
majd pár hónap múlva már jött anyag is.

Talán 13 lehettem,a kádban voltam közben véletlenül elkezdtem fantáziálnixD.Rohadt jó volt,véletlenül rányomtam 1 kis szappant a a farkamra azóta is emlékszem milyen jó volt.Azóta is csinálom.
10 évesen magam jöttem rá, persze ondóm egy csepp sem volt még, és éjszakai magömlésem se volt előtte, se azóta. Aztán több srácnak megmutattam, hogy kell rejszolni. Azóta is szoktam rendszeresen, partner mellett is, amit nem szégyellek.
detto OFF!
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 08. 28. csütörtök 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 28. csütörtök 19:42

Mikor bejövök a fórumba és benézek mondjuk egy ilyen topicban,nem tudom hogy sirjak vagy nevessek.Inkább megyek más hová OFF

Mikor bejövök a fórumba és benézek mondjuk egy ilyen topicban,nem tudom hogy sirjak vagy nevessek.Inkább megyek más hová OFF

én 12 voltam és azóta is verem rendszeresen, rohadt jó - de dugni még jobb!!!

kb 10 éves voltam amikor a házban lakó 15 éves srác kiverte előttem.
Attól kezdve én is kiverem a mai napig. Néha többször is. Akkor csak valami tejszerű nedv csordogált belőlem de ma már hatalmasakat élvezek.
Attól kezdve én is kiverem a mai napig. Néha többször is. Akkor csak valami tejszerű nedv csordogált belőlem de ma már hatalmasakat élvezek.
én pont 13 voltam. este a takaró alatt. nem emlékszem pontosan, de valami vízszerű jött.
Én elöször 7 éves voltam általános iskola elsö osztály és szünetben a bokorban az egyik3 dikos csaj verte nekem ki.Persze nme jött semi de az volt a legjobb szerintem :P A csajal még most is járok
Lehet ezért szeretem meg enyire

12 évesen a barátnőm segített ki (ő akkor 14 volt)