Ti mikor vertétek ki elösször?
és hogy csináltátok + mi történt?

Node tényleg!Mondjátok el lécci
ezt a hülye topicot, most komolyan kit érdekel? Akit ez lázba hoz az egyrészt kicsit más... másrészt tuti szűz, csípitek az ötcombú csajt mi?
11 éves vok :lol:
Tudom hüle topic csak vivvből nyitttam.És 15 éves vok amúgy.:D és 12 évesen vertem ki:lol:
Verheted is ha ilyen hülyeségeket irsz, me tuti nem lesz 1 ideig nőd :D
(Ez egy válasz Csingi üzenetére (2006. 01. 01. vasárnap 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 01. vasárnap 12:10

Tudom hüle topic csak vivvből nyitttam.És 15 éves vok amúgy.:D és 12 évesen vertem ki:lol:
Szoptad mert már van
psszt
ki ártod neked?
senki?
akkor ne cseszeges köszi elöre.
kötekedj otthon vagy egy szado mazo bulin
ki ártod neked?
senki?
akkor ne cseszeges köszi elöre.
kötekedj otthon vagy egy szado mazo bulin
ha igy állsz hozzá
akkor ne is várj mást...
itélkezzel haszolitasz feltételezzel
csak ennyi sziplán
akkor ne is várj mást...
itélkezzel haszolitasz feltételezzel
csak ennyi sziplán
"hogy te engem szado mazo buliba küldjél?"
feszültség le vezetés..
feszültség le vezetés..
Jajj!Nem vagyok buzi!Csak szerettem volna megtudni h kb. mi az átlag.De látom ez itt baj

Megkerhetek mindenkit,hogy szalljon le a baratnomrol????
Nagyon kezd elegem lenni... (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 01. 01. vasárnap 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 01. vasárnap 20:27
Nagyon kezd elegem lenni... (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 01. 01. vasárnap 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)

"hogy te engem szado mazo buliba küldjél?"
feszültség le vezetés..
feszültség le vezetés..
Meg kérhetlek hogy álj le egy kicsit a védelmezéssel
"begajdut" és egy kicsit csititotam (lényegtelen miért "gajdult meg") (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 01. vasárnap 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 01. vasárnap 21:12
"begajdut" és egy kicsit csititotam (lényegtelen miért "gajdult meg") (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 01. vasárnap 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (57133)

Megkerhetek mindenkit,hogy szalljon le a baratnomrol????
Nagyon kezd elegem lenni...
Nagyon kezd elegem lenni...
Elmondanad mi a baj azzal ha megvedem a csaladom?
Te nem ezt tenned?
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 01. 01. vasárnap 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 01. vasárnap 21:47
Te nem ezt tenned?
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 01. 01. vasárnap 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Meg kérhetlek hogy álj le egy kicsit a védelmezéssel
"begajdut" és egy kicsit csititotam (lényegtelen miért "gajdult meg")
"begajdut" és egy kicsit csititotam (lényegtelen miért "gajdult meg")
iNKÁBB A TÉMÁHOZ SZÓLJATOK!
vazelinator: Felhasználót nem lehet kitiltani?
Ha már az adminnak beugatnak lapátra velük!
Happy-baby: ok nem szítottad a feszültséget annyira nagyon, de miután vazelinator szólt, nem kellett volna ezen lovagolni.
aragorn666: ez egy fórum. barátnőd védje meg maga magát.
Ha már az adminnak beugatnak lapátra velük!
Happy-baby: ok nem szítottad a feszültséget annyira nagyon, de miután vazelinator szólt, nem kellett volna ezen lovagolni.
aragorn666: ez egy fórum. barátnőd védje meg maga magát.
"Szoptad mert már van"
Persze, higgyuk el. Sztem ha van is még nem huztad meg, és gyorsan el is fog haggyni (Ez egy válasz Csingi üzenetére (2006. 01. 01. vasárnap 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Persze, higgyuk el. Sztem ha van is még nem huztad meg, és gyorsan el is fog haggyni (Ez egy válasz Csingi üzenetére (2006. 01. 01. vasárnap 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagggyon régen:-)
9éve kb.