Jaaa azt hittük gyorsan leszedte
az ilyen az gyökér bárhogy is nézzen ki...
(Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2026. 08. 20. csütörtök 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 20. csütörtök 18:33
az ilyen az gyökér bárhogy is nézzen ki...
(Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2026. 08. 20. csütörtök 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem , hála istennek
A leírt adatok alapján matekoltuk ki. 169 cm meg 95 kg,
Nem , hála istennek
(Ez egy válasz newpair7783 üzenetére (2026. 08. 20. csütörtök 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz newpair7783 üzenetére (2026. 08. 20. csütörtök 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Az adatai alapján valószínűsíthető... Mert lehetne akár kipattintott színizom is ilyen magasság-testsúly aránnyal, de erre nem sok esély van. Mert akkor viszont sikeresebb lenne.
A husi nőkről megejtett visszataszító jelzője alapján ezt nem tartom valószínűnek. Sértettségnek viszont igen. (Ez egy válasz newpair7783 üzenetére (2026. 08. 20. csütörtök 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
A husi nőkről megejtett visszataszító jelzője alapján ezt nem tartom valószínűnek. Sértettségnek viszont igen. (Ez egy válasz newpair7783 üzenetére (2026. 08. 20. csütörtök 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Már nem is látni róla képet vagy ti még làttatok?
(Ez egy válasz bambuszliget üzenetére (2026. 08. 20. csütörtök 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 20. csütörtök 15:13
(Ez egy válasz bambuszliget üzenetére (2026. 08. 20. csütörtök 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Megvan a diszkrét bája annak, amikor egy nem ippeg atléta testalkatú férfi ordenáré-gusztustalan hasonlattal illet husibb nőket...
Valami azt súgja, hogy azok tesznek így, akiknek nem sok sikerük van a nőknél...
Szerintem a normálisabb férfiaknál se sok sikered lehet...
Valami azt súgja, hogy azok tesznek így, akiknek nem sok sikerük van a nőknél...
Szerintem a normálisabb férfiaknál se sok sikered lehet...
Megvan a diszkrét bája annak, amikor egy nem ippeg atléta testalkatú férfi ordenáré-gusztustalan hasonlattal illet husibb nőket...
Szerintem a normálisabb férfiaknál se sok sikered lehet... (Ez egy válasz peti71 üzenetére (2026. 08. 20. csütörtök 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 20. csütörtök 11:24
Szerintem a normálisabb férfiaknál se sok sikered lehet... (Ez egy válasz peti71 üzenetére (2026. 08. 20. csütörtök 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Bocs nem bántásnak szánom ! Viszont nem bírom le nem írni ! A nők meg elszállva milyen csinosak , de mikor hanyatt fekszik kb mint a 2 hetes döglött birka akkora hassal felfújódva !!!! Ilyenkor hol van a jól nézek ki efektus ?
Adatlapod alapján te is az általad leírt kategóriába tartozol .
(Ez egy válasz peti71 üzenetére (2026. 08. 20. csütörtök 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Bocs nem bántásnak szánom ! Viszont nem bírom le nem írni ! A nők meg elszállva milyen csinosak , de mikor hanyatt fekszik kb mint a 2 hetes döglött birka akkora hassal felfújódva !!!! Ilyenkor hol van a jól nézek ki efektus ?
Kedves Peti! Nem minden csaj olyan, de ha Te csak így látod őket, javaslom, hogy inkább a pasikkal kezdj.
(Ez egy válasz peti71 üzenetére (2026. 08. 20. csütörtök 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz pár-Bp-28 üzenetére (2026. 07. 31. péntek 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Amikor egy-egy kalandnál a csajszi, miután benyomtam neki, jólesően felkiáltott, hogy de vastag, mit mondjak, jól esett, büszke voltam magamra és szinte ajzószer volt. Kompenzálta a rövidséget.
Szerintem ez nagyon túl van misztifikálva! Persze a hölgyek többsége a nagyot preferálja de csak kíváncsiságból és látni szeretik a nagy péniszt.
Nekem szerintem átlagos a méretem és még soha nem volt rá panasz, hogy kicsi vagy vékony.
Az én szerszámom 15cm hosszú, körátmérő 14cm, átmérőben pedig 4,5cm.
Nekem szerintem átlagos a méretem és még soha nem volt rá panasz, hogy kicsi vagy vékony.
Az én szerszámom 15cm hosszú, körátmérő 14cm, átmérőben pedig 4,5cm.
Pàrosunk férfitagjànak is 15.5 a körmérete és simán bement eddig mindenhová
(Ez egy válasz dpp_user üzenetére (2026. 05. 02. szombat 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 02. szombat 15:27
(Ez egy válasz dpp_user üzenetére (2026. 05. 02. szombat 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Miért?
Rendelj egy dildot, aminek 16 cm a körmérete. Olyan vastag, hogy ha ráfogsz, akkor nem éred körbe 1 felnőtt férfi méretű kézzel se.
Esetleg összetévesztetted a hosszt a vastagsággal?
Rendelj egy dildot, aminek 16 cm a körmérete. Olyan vastag, hogy ha ráfogsz, akkor nem éred körbe 1 felnőtt férfi méretű kézzel se.
Esetleg összetévesztetted a hosszt a vastagsággal?
Nem írok méretet, de mindig megjegyzik, vastag , és éppen ezért élvezett nagyot, mert totál kitölti a nuncit ...
Meg nem volt panasz ra.
Igen, és az urak farokátmérőjénél csak a szájuk nagyobb
(Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2026. 07. 31. péntek 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha a használatára legalább annyi időt fordítanátok mint a méricskélésre , lehet hogy nagyobb lenne a szexuális kultúra az országban .
Ha a használatára legalább annyi időt fordítanátok mint a méricskélésre , lehet hogy nagyobb lenne a szexuális kultúra az országban .
Nem lehet, mert a farok keresztmetszete nem egy szabályos kör.
(Ez egy válasz aprat üzenetére (2026. 07. 31. péntek 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Én ennek Átlag: 10.92 cm - 12.19 cm— központi populáció pont a közepén vagyok.
Bár vékonynak gondolom, de akár hogy is mérem ennyi. Ja, én is ide kommentelek, mikor ki van hangsúlyozva, hogy Női szemmel, bocsi
Bár vékonynak gondolom, de akár hogy is mérem ennyi. Ja, én is ide kommentelek, mikor ki van hangsúlyozva, hogy Női szemmel, bocsi
A kerületből ki lehet számolni az átmérőt.

janó05

NoSingle
Sophia Knight