Fantasztikus nő vagy! Összesen hány pasi dugott meg? Remélem válaszolsz!
(Ez egy válasz gymsm üzenetére (ma 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak kettő az akinek van biciklije és az, akinek nincs biciklije...
Jó lenne megismerni a nagy étvágyú Lányt !
(Ez egy válasz Danube81 üzenetére (ma 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Swinger miatt mentetek szét vagy más miatt?
(Ez egy válasz cincogi üzenetére (ma 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:01
Swingers cluban egyszer 11-férfi dugta egymás után , miközben én hanyatt fekve-felkönyökölve szopattam !!! Isteni volt ! Sajnos azóta szét ment a kapcsolatunk . De kb 12-évig swingereztünk....
Mint Hófehérke a 7 törpével? Kis ember nagy bottal jár, mondják. Mesélnél bővebben?
(Ez egy válasz gymsm üzenetére (ma 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
7 hapsi egy ejszaka.
3 haver tette ezt vele,még én dolgoztam.Még biztos volt pár ilyen eset amiről csak sejtéseim vannak.Ő persze mindent tagad.Szex közben nagyon megvadul ha a több pasis felállásról van szó,arra viszont nemhajlandó hogy előttem rendezze el akár több pasi egyszerre.
Kapcsolatunk elején egy barátom farkát istenítette nagyon(20+ cm).Mondtam neki,akkor basszál vele!Havernek is voltak egyértelmü elszolásai párommal kapcsolatban.Tudom,hogy rendszeresen szopatta és dugta a páromat.Pár évvel később,párom már tovább ment.Szintén egy baráti társaságból 3 ha
Mielőtt összejöttünk volna 6,azóta kb 8-10
Mekkora az étvágya? Neve?
Ez mit jelent? Neve,
Van innen ismerős lány akit személyesen is ismerek neki aztán van étvágya
Az igen! Összesen hányan dugták meg?
(Ez egy válasz cincogi üzenetére (ma 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:01
Swingers cluban egyszer 11-férfi dugta egymás után , miközben én hanyatt fekve-felkönyökölve szopattam !!! Isteni volt ! Sajnos azóta szét ment a kapcsolatunk . De kb 12-évig swingereztünk....
Hatról tudok.
Akkor te igazán faszimado vagy
(Ez egy válasz csilla9285 üzenetére (ma 06:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyszerre voltál ennyi pasival?
(Ez egy válasz csilla9285 üzenetére (ma 06:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Norbert 0975

Flora