Várom a válaszokat!
Nem hiszem el, hogy senki sem dugott Néger pasival!!
Te dugtál?
(Ez egy válasz Norbert 0975 üzenetére (2026. 04. 26. vasárnap 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
A feleségemnek keresünk!
A szeretöm 3 x . de azota is azt halgatom
(Ez egy válasz Norbert 0975 üzenetére (2026. 04. 26. vasárnap 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyet is nehéz találni
Nagyon nehéz. Írtam privátban.
(Ez egy válasz nyíregyí pár üzenetére (2026. 04. 26. vasárnap 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is keresek a nejemnek.....de semmi!
(Ez egy válasz Norbert 0975 üzenetére (2026. 04. 26. vasárnap 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
A feleségem még nem volt néger sráccal, de azt mondta, ha egy alkalommal úgy adódna, hogy szimpatikus neki és minden csillag egybe áll, nem kérné ki a véleményemet, habozás nélkül magára húzná. Mondtam, hogy ezt el is várom, én is így tennék egy néger lánnyal.
A páromat három srác tette eddig magáévá, ebből az egyikkel többször is voltunk már hármasban vagy még nagyobb többesben. Kettőjüknek átlagon felüli mérete volt, míg akivel többször is sikerült együtt lennie, átlagos méretű, de nagyon szenvedélyes. Mindegyikükkel fantasztikusan élvezte az aktusokat.
(Ez egy válasz Norbert 0975 üzenetére (2026. 04. 26. vasárnap 06:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem tudsz véletlenül elérhetőséget hozzájuk?
(Ez egy válasz miki966 üzenetére (2026. 04. 26. vasárnap 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 26. vasárnap 23:40
(Ez egy válasz miki966 üzenetére (2026. 04. 26. vasárnap 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)
A páromat három srác tette eddig magáévá, ebből az egyikkel többször is voltunk már hármasban vagy még nagyobb többesben. Kettőjüknek átlagon felüli mérete volt, míg akivel többször is sikerült együtt lennie, átlagos méretű, de nagyon szenvedélyes. Mindegyikükkel fantasztikusan élvezte az aktusokat.
Mi az itt tanulo Nigériai orvoshalagtokbol találtunk anno 3 at
Mielőtt összejöttünk volt egy néger pasija. Imádta a méretét
Nálunk két néger fiú volt eddig.
nálunk egyszer volt
Egyszerre, vagy összesen?
(Ez egy válasz vivadance üzenetére (tegnap 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Az én volt feleségemnek még előttem volt három pasija is. Persze nem egy időben.
Összesen, más-más alkalomkor.
(Ez egy válasz hotdogzero üzenetére (tegnap 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Én próbálok "vadászni" a szeretőmnek egyet meglepiként, megnézném ahogy telerakja.
(Ez egy válasz vivadance üzenetére (tegnap 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz vivadance üzenetére (tegnap 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
A hátomból kettő klubban volt, Szentkirályon. Az állandó barátunk pedig nem hatalmazott fel rá, hogy bárkinek elérhetőségét kiadjuk. Sajnáljuk!
(Ez egy válasz pacsi7 üzenetére (tegnap 00:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Norbert 0975

röfke78