Mióta dugják mások a párod, feleséged? Hányan dugták meg?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Feleség dugatás.

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#133   ma 06:01
Norbi párt keres Norbi párt keres
Ki dugatnà velem a felesègèt?
#132   ma 05:10
biboots biboots VIP
Csak szeretném…. De nagyon.
#131   ma 04:44
Kezdoparos84 Kezdoparos84 VIP
Őket ez izgatja .. ez az értelme .. titeket meg a nagyon dagadt pasik az adatlapotok alapján , amivel szintén nincs baj .. más emberek vagyunk más vágyakkal
(Ez egy válasz Sebes2425 üzenetére (tegnap 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 15:05
Mondjuk ez már kicsit meredek Ennek a kapcsoltanak mi értelme van ?
#130   tegnap 16:05
Swingertitok Swingertitok
2004 óta........
#129   tegnap 15:55
BenoK BenoK
És hogyan tudtatok 15 férfival összehozni sikeres találkozót ? A párok mindig arra panaszkodnak , hogy kamusak meg gyávák elmmenni , eltűnnek . Egyszerűsítettetek az ismerkedés folyamatán ?
(Ez egy válasz cucswing üzenetére (2026. 07. 17. péntek 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 17. péntek 17:28
Mi 4 éve kezdtük és párokat kerestünk ami nehéz utana szóló férfiakat is kerestünk, 15 férfi partner volt. Dupla ennyi lett volna ha el is jönnek ahogy igérték
#128   tegnap 15:42
hotlovers76 hotlovers76
Állandó partnere van a párodnak vagy alkalmi inkább?
(Ez egy válasz RnZSwing üzenetére (tegnap 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 15:22
5 éve
#127   tegnap 15:26
Rizla Rizla
Párok, ti nem féltek h összeszedtek vmit a harmadik féltől? Hogy szűritek ki h valakinek esetleg nincs e fertőző betegsége?
#126   tegnap 15:22
RnZSwing RnZSwing
5 éve
#125   tegnap 15:05
Sebes2425 Sebes2425
Mondjuk ez már kicsit meredek Ennek a kapcsoltanak mi értelme van ?
(Ez egy válasz Man of action üzenetére (2026. 07. 24. péntek 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 24. péntek 21:40
Az elején klasszikusan féltékeny voltam. Pont attól a forgatókönyvtől rettegtem, ami aztán be is következett: a párom megcsalt. Amikor elmesélte, mi történt, valami furcsa dolog történt bennem: az első sokk és düh után hatalmas izgalom lett úrrá rajtam, és gyakorlatilag elvesztettem az uralmamat a helyzet felett – de pont ez tette még intenzívebbé.

Onnantól kezdve már én küldtem, hogy menjen, dugassa meg magát. Volt ez sima barátnős bulik keretében, de volt olyan is, ahol jelen voltam, és olyan is, ahol csak a barátnőivel volt. Volt, hogy menet közben telefonált, és részletesen mesélte, mi történik vele; volt, hogy képeket küldött magáról; és volt, hogy csak hazajött, és velem folytatta tovább, mintha a másik férfival történtek csak a mi játékunk részei lettek volna.
#124   tegnap 14:28
Bobby8 Bobby8
Már olvasni is ahj de jó!
(Ez egy válasz Feleseg69 üzenetére (2026. 06. 23. kedd 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 23. kedd 15:42
20 ev alatt kb 70 nèl tartunk! 90% a punciba élvezett el!
#123   tegnap 14:27
Zotyesz85 Zotyesz85
Nekünk 24.márciusa óta van egy keményfarkú pasink! Hol hármasban vagyunk hol pedig kettesben vannak. Mindegyik felállást baromira élvezzük! Kacsingatunk a párok felé is. Apróbb dolgok már ott is voltak
#122   tegnap 14:24
Bobby8 Bobby8
Már olvasni is izgató!
(Ez egy válasz levendulas üzenetére (2026. 06. 24. szerda 05:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 24. szerda 05:13
Nálunk kb 20-25 éve tart,bőven 100 feletti pasival..
#121   2026. 08. 17. hétfő 14:44
donkaa691 donkaa691
elragadóak vagytok..! Jó volna barátotok lenni...
(Ez egy válasz vivadance üzenetére (2026. 04. 27. hétfő 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 27. hétfő 08:50
12 éve csináljuk, rengeteg volt, nem íjuk le a számot, mert sokan nem hinnék el. Egyszerre is sok volt, sokszor, az is egy elég nagy szám.
#120   2026. 08. 07. péntek 17:07
louies louies
( nekem is az a tippem hogy először swinger klubb,ha csak egyből nincs egy tuti pár, bár nem egyformák az emberek szokásai ) gratulálunk a bulikhoz ! vigyor2
(Ez egy válasz Delightpar üzenetére (2026. 08. 07. péntek 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 07. péntek 13:56
10 éve vagyunk együtt, azóta swingerezünk. 6 éve van meg a saját kis zárt klubunk, azóta szervezünk 3-4 hetente bulikat.
#119   2026. 08. 07. péntek 13:56
Delightpar Delightpar VIP
10 éve vagyunk együtt, azóta swingerezünk. 6 éve van meg a saját kis zárt klubunk, azóta szervezünk 3-4 hetente bulikat.
#118   2026. 07. 24. péntek 21:40
Man of action Man of action
Az elején klasszikusan féltékeny voltam. Pont attól a forgatókönyvtől rettegtem, ami aztán be is következett: a párom megcsalt. Amikor elmesélte, mi történt, valami furcsa dolog történt bennem: az első sokk és düh után hatalmas izgalom lett úrrá rajtam, és gyakorlatilag elvesztettem az uralmamat a helyzet felett – de pont ez tette még intenzívebbé.

Onnantól kezdve már én küldtem, hogy menjen, dugassa meg magát. Volt ez sima barátnős bulik keretében, de volt olyan is, ahol jelen voltam, és olyan is, ahol csak a barátnőivel volt. Volt, hogy menet közben telefonált, és részletesen mesélte, mi történik vele; volt, hogy képeket küldött magáról; és volt, hogy csak hazajött, és velem folytatta tovább, mintha a másik férfival történtek csak a mi játékunk részei lettek volna.
#117   2026. 07. 24. péntek 12:44
goldengatesfiu goldengatesfiu
Nem mindenki egyforma, exem.engem sem engedett volna el, sőt párcsereert sem rajongott a féltékenység miatt. Bennem is volt mindig, de az izgalom erősebb volt.
(Ez egy válasz Ambrosia üzenetére (2026. 07. 17. péntek 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 17. péntek 21:23
Mennyire gyakori az, hogy a férj elengedi a feleségét(mondjuk ezt élvezik is mind a metten), de a feleség nem engedi el a férjét?
Adodott egy lehetőség, megkérdezte a feleségem h elmehet e azzal a sráccal, én mondtam h persze, élvezném is. El is ment, küldött fotót is. Baromi jó volt. Amikor én kérdeztem h mehetek e, azt válaszolta h ő azt nem tudná elviselni ha én másnak csapnám a szelet…

Ez mennyire jellemző?
#116   2026. 07. 24. péntek 12:41
goldengatesfiu goldengatesfiu
Ez igaz, nagyon sokan megtorpantak, pedig nálam teljes zöld utat kaptak az exemmel, de ha meg is érkezett, akkor is félős volt, kellett mondani hogy megsimogathatod stb
(Ez egy válasz cucswing üzenetére (2026. 07. 17. péntek 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 17. péntek 17:28
Mi 4 éve kezdtük és párokat kerestünk ami nehéz utana szóló férfiakat is kerestünk, 15 férfi partner volt. Dupla ennyi lett volna ha el is jönnek ahogy igérték
#115   2026. 07. 24. péntek 11:58
carpediem2025 carpediem2025
Sziasztok !
Én még ÚJ vagyok itt a GG-n de izgalommal olvastam eddig is a hozzászólásokat, mivel most regisztráltam így remélem én is hasznos tagja lehetek eme kis közösségnek.
Régebben a párommal mi is kipróbáltuk a swingert igaz 2-3 alkalommal de Ő nem igazán tudta elengedni magát, pedig ha kettesben szeretkezünk akkor igazán ki tudja magából adni a sexdémont. Én pedig imádtam ezt. Nálunk külön soha nem történt mással szeretkezés pedig én úgy éreztem ha Ő szeretné igenis meg tudnám neki adni azt , egy minden bűntudat nélkül élvezze nélkülem is a szex minden örömét , mert tudtam , ( vagyis bíztam benne ) , hogy ezek az élmények csak összekovácsolnának jobban minket. Örömmel olvasom azon hölgyek hozzászólásait akik ennyire nyitottan állnak a párjukhoz és mindenféle önzés és tulajdon féltése nélkül elfogadják a helyzet pikantériáját.
#114   2026. 07. 24. péntek 11:22
Replay55 Replay55
Az ÖKM-es időkben kezdtük a párcserét egészen 60+ig. Több mint két tucat hosszabb rövidebb kapcsolatunk volt. Években is mérhető egyik- másik.

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Norbert 0975 Norbert 0975
Nyitás ideje: 2026. 04. 26. vasárnap
Üzenetek: 133db
Utolsó üzenet: ma 06:01

Hírek

2026. 09. 05. szombat 15:30
Így tudsz VIP tagságot váltani!!!! Kedves Felhasználóink! Bizonyára sokan tapasztaltátok az elmúlt időszakban a bankkártyás fizetéssel kapcsolatos nehézségeket. Szeretnénk biztosítani Benneteket arról, hogy a probléma mielőbbi megoldása érdekében minden tőlünk telhetőt megteszünk.... Tovább
2026. 06. 08. hétfő 18:43
2026.nyári GG tali Cseteseknek ls Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 17. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2026. július 17-19. (3 nap, 2... Tovább
2025. 12. 29. hétfő 17:34
Szeretnél egy működő társkeresőt? Akkor tegyél is érte! Októberi felhívásunkra sajnos a hibás adatlapok tulajdonosainak 98 %-a NEM VETTE a fáradságot, hogy javítsa a beállításait. Ezért a határidőt 2026 február 15-ig meghosszabbítottuk. Mint azt... Tovább
Válassz az alábbi csomagok közül:
Kezdő
30 nap
3 799 Ft
Ezt választom!
bankkártyával
Haladó
120 nap
9 999 Ft
Ezt választom!
bankkártyával
1+ hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
22 999 Ft
Ezt választom!
bankkártyával
6+ hónap
Sikeres vásárlás!
nap VIP jóváírva a fiókodon.
Sikeres vásárlás!
VIP kódod:
Aktiváld bejelentkezés után a VIP menüben.

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!