Jelentkezni lehet. Néhány hónap alatt már voltak páran. Kár, hogy pár mondat után megijedtek, vagy szimplán kamu volt az illető, ... A legtöbb csak szájhős.
(Ez egy válasz don Miguel de Cervantes üzenetére (tegnap 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyetértek. Fantasztikus a hölgy. Tetszenek az ilyen bevállalós hölgyek.
(Ez egy válasz Peti7807 üzenetére (tegnap 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Biztosan nem tudtak egymásról? Ha valóban nem, akkor hogy csináltad, mennyire voltál ügyes a szervezésben? Egyikkel éltél együtt, a másikkal meg csak találkogattál vagy egyikkel sem éltél, laktál együtt?
(Ez egy válasz Anaszt üzenetére (2026. 09. 16. szerda 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 16. szerda 22:06
Minden kapcsolatomba 2 pasim volt, nem tudtak egymásról. Most viszont olyan pasit fogtam ki aki a haverját hozta haza és hármasba vagyunk ha többre vágyunk. Viszont egyedül már nem pasizok, így teljes a kapcsolatunk. Természetesen nőt is szoktam hazavinni, hisz így fer a párom felé
Fantasztikus feleséged van! És a puncija valami csodálatos.
(Ez egy válasz Vitya40 üzenetére (2026. 09. 17. csütörtök 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 17. csütörtök 08:18
6 ève,azóta 4 pasija volt,az első megcsalás,kèsőbb a többi három baratunk baszta èvekig.Mocskos egy hotwife.Bevállalos.
Erre a szerepkörre szívesen jelentkezem...
(Ez egy válasz Zoolee77 üzenetére (tegnap 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:38
Két éve kb. Csak idén nyolc pasi dugta meg. Volt, amelyik többször is. Most házibarátot keresünk hosszú távra, aki rendszeresen dugná....
Két éve kb. Csak idén nyolc pasi dugta meg. Volt, amelyik többször is. Most házibarátot keresünk hosszú távra, aki rendszeresen dugná....
Szexi,ès nagyon izgató!
(Ez egy válasz Anaszt üzenetére (2026. 09. 16. szerda 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 16. szerda 22:06
Minden kapcsolatomba 2 pasim volt, nem tudtak egymásról. Most viszont olyan pasit fogtam ki aki a haverját hozta haza és hármasba vagyunk ha többre vágyunk. Viszont egyedül már nem pasizok, így teljes a kapcsolatunk. Természetesen nőt is szoktam hazavinni, hisz így fer a párom felé
6 ève,azóta 4 pasija volt,az első megcsalás,kèsőbb a többi három baratunk baszta èvekig.Mocskos egy hotwife.Bevállalos.
8 éve,azóta 4 pasival volt
Nem esne jól
Az baj ha ujra itt van?
(Ez egy válasz 1973laci üzenetére (2026. 09. 16. szerda 06:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 16. szerda 06:09
(Ez egy válasz 1973laci üzenetére (2026. 09. 16. szerda 06:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2-3 éve dugják . Itt ismerkedett meg . Lebukott . De szerintem újra itt van
2-3 éve dugják . Itt ismerkedett meg . Lebukott . De szerintem újra itt van
Elmenni egy rutin pcr vizsgálatra időnként az alap kéne legyen.
Nem összeg és mindenki nyugodtabb ! (Ez egy válasz Rizla üzenetére (2026. 09. 13. vasárnap 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 13. vasárnap 15:26
Nem összeg és mindenki nyugodtabb ! (Ez egy válasz Rizla üzenetére (2026. 09. 13. vasárnap 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Párok, ti nem féltek h összeszedtek vmit a harmadik féltől? Hogy szűritek ki h valakinek esetleg nincs e fertőző betegsége?
Enyémnek 20 évvel ezelőtt volt az első.
Tengerparti éjszaka kezdődött.....a sötét parton dugtam a feleségemet, amikor észrevettem, hogy két srác néz minket kb 10 méterről, és az egyik veri a farkát a látványra.....a feleségem is észre vette....hívd ide...súgta nekem....intettem neki, és mind a ketten oda jöttek....átadtam nekik a felességem, és nagyon megbaszták.....másnap is kimentünk éjjel....megint ott voltak. Miután haza utaztunk rendszeresen eljártunk swinger klubba, hogy ideeanekkel baszhasson.Mostanában már privát bulikat is rendezünk, és meghívunk pasikat. Imádom nézni, hallgatni ahogy megbasszák
.
.
A feleségemet kb. 2-3 éve dugták meg.Rájöttem . Megbeszéltük. De szerintem újra csinálja
Csak mi együtt csináljuk nem külön külön De mi csak exremitásbol Amugy sose kéne sem dagat nö sem dagi pasi max 1 orára
(Ez egy válasz Kezdoparos84 üzenetére (2026. 09. 14. hétfő 04:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 14. hétfő 04:44
Őket ez izgatja .. ez az értelme .. titeket meg a nagyon dagadt pasik az adatlapotok alapján , amivel szintén nincs baj .. más emberek vagyunk más vágyakkal
Ki dugatnà velem a felesègèt?
Csak szeretném…. De nagyon.

Norbert 0975

Petra V.