Köszönöm szépen!
(Ez egy válasz jakari üzenetére (ma 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 21:29
Én nem szeretem a szőrös pinát, hanem IMÁDOM. Norbert 0975 feleségének isteni szőrös. 10 évet adnék az életemből ha egyszer látgatnám nyalgatnám, mert 20 évet nyernék vele.
Én nem szeretem a szőrös pinát, hanem IMÁDOM. Norbert 0975 feleségének isteni szőrös. 10 évet adnék az életemből ha egyszer látgatnám nyalgatnám, mert 20 évet nyernék vele.
Jó az szőrösen is!
Nincs bajom szőrössel, sőt! Nagyon izgató tud lenni. De a szőrös és az igenytelen között van távolság. A "sosem karbantartott" keveseknek tetszik, nekem sem. Egy ápolt, igazított szőrös viszont nagyon izgató, nem csak a csupasz. Ízlések és pofonok ugyebár
Fazon még oké de ha olyan mint a csubakka nekem nagyon lehozós.
A szőrös pina az igazi nőiesség szimbóluma. Mindig a szőrös puncikat szerettem. A páromé is szőrös, bár volt idő mikor leborotválta a divat kedvéért, akkor nyalni intenzívebben lehetett és úgy is tetszett.
igen nálunk is szőrös
Jól mondod! Tudunk Google chaten beszélni?
(Ez egy válasz UnlimitedFantasies üzenetére (ma 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:10
Ne viccelj, még ha nem is ez a legelfogadottabb most, szerintem azért sokan vagyunk akinek a jó szőrös, természetes pina az izgató! A feleségemet én még nem is láttam csupasszal, nekem annyira így tetszik. Igazából ő meg annak örült hogy emiatt nem kell bajlódnia a szőrtelenítésével. Szóval mindkettőnknek előnyös a helyzet.
Ne viccelj, még ha nem is ez a legelfogadottabb most, szerintem azért sokan vagyunk akinek a jó szőrös, természetes pina az izgató! A feleségemet én még nem is láttam csupasszal, nekem annyira így tetszik. Igazából ő meg annak örült hogy emiatt nem kell bajlódnia a szőrtelenítésével. Szóval mindkettőnknek előnyös a helyzet.
Régebben Andi is
mi
teljesen csupaszra. Egy nyaraláson összeismerkedtünk egy idősebb férfi társasággal akikkel eléggé kötetlen beszélgetés alakult kis az ott töltött napok alatt. Egyik este a fanszőrzet is szóba került és győzködték Andit, h mi lenne ha egyszer hagyna valami kis fazont. Nagy sikere lett
alf
nd alf
ig alf
bortválta
Igazából az az örök kedvenc....
Az én nejem nem is nagyon szőrös a pinája .
Én is szeretem!
A feleségemnek nagyon szőrös pinája van!

Norbert 0975

Veronica