Nagyon is!Főleg ha rövidre van nyírva,és sűrű
Igen!
bi szex--- én csak is azt szeretem!!!)) Ami nagyon ritka!!
(Ez egy válasz bi szex üzenetére (2026. 05. 05. kedd 06:03), amit ide kattintva olvashatsz)
van olyan nő aki szereti a szőrös faszt
ki nem szereti
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2026. 05. 04. hétfő 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 04. hétfő 09:31
Bizonyos mértékben igen, egy nagy téli kabát is öltöztet mégsem szexi, de egy szépen megmunkált és pici falatnyi babydoll az már fincsi, itt azért nem mindegy egy adott nő mennyire szőrős genetikájú, mert a nagyon szőrős típusról nem a nőiesség jutna az eszembe, inkább a Stra Wars egyik főszereplője
Bizonyos mértékben igen, egy nagy téli kabát is öltöztet mégsem szexi, de egy szépen megmunkált és pici falatnyi babydoll az már fincsi, itt azért nem mindegy egy adott nő mennyire szőrős genetikájú, mert a nagyon szőrős típusról nem a nőiesség jutna az eszembe, inkább a Stra Wars egyik főszereplője
(Ez egy válasz erszényes ördög üzenetére (2026. 05. 04. hétfő 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 04. hétfő 07:53
(Ez egy válasz erszényes ördög üzenetére (2026. 05. 04. hétfő 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Az egészséges szeméremszőrzet öltözteti a meztelen női testet. Megadja azt a természetességet, amit a mai "mű nők" képtelenek megadni. Olyan, mint egy ékszer. Ad egy keretet. A csupasz test "divat specifikus", természet ellenes, kislányos külsőt kölcsönöz. Gyakorlatilag egyforma, csupasz testek halmaza, egyéniség nélkül. Ezen némileg javíthatna, ha az emberek többsége sportos, szimmetrikus, jól izmolt, jó mozgáskultúrával rendelkezne, de sajnos nem így van. Alapvetően, kortól függetlenül, mindenhol a "nagyranőtt" ovodásokat látni. Ehhez a "csupaszság" sokat nem tesz hozzá. Az igényesség nem itt kezdődik. Az emberek egyre inkább elveszítik az.egyéniségüket.. Sajnos a csupasz férfiak még inkább "megnevettetők".
Az egészséges szeméremszőrzet öltözteti a meztelen női testet. Megadja azt a természetességet, amit a mai "mű nők" képtelenek megadni. Olyan, mint egy ékszer. Ad egy keretet. A csupasz test "divat specifikus", természet ellenes, kislányos külsőt kölcsönöz. Gyakorlatilag egyforma, csupasz testek halmaza, egyéniség nélkül. Ezen némileg javíthatna, ha az emberek többsége sportos, szimmetrikus, jól izmolt, jó mozgáskultúrával rendelkezne, de sajnos nem így van. Alapvetően, kortól függetlenül, mindenhol a "nagyranőtt" ovodásokat látni. Ehhez a "csupaszság" sokat nem tesz hozzá. Az igényesség nem itt kezdődik. Az emberek egyre inkább elveszítik az.egyéniségüket.. Sajnos a csupasz férfiak még inkább "megnevettetők".
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2026. 05. 03. vasárnap 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Győri szőrös pina jöhet az arcomra. Írj rám puszi.
Nem tudom de a szőr mint nőiesség, érdekes elképzelés.
(Ez egy válasz Stitchi üzenetére (2026. 05. 03. vasárnap 06:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 03. vasárnap 06:29
Én szeretem, mert nőies. Sajnos, nemcsak hogy kiment a divatból, de egyenesen üldözve van, véleményen szerint!
A párom gyantáztatja 4 hetente. Sose pattanásos, viszont finom bársonyos, nyalni való. A 4. hét környékén kezd egy kicsit pelyhesedni, addig teljesen sima, aztán rögtön le is gyantáztatja. Imádom. Próbálj ki te is egyszer egy ilyet, merem javasolni. Nem fogsz benne csalódni.
(Ez egy válasz Norbert 0975 üzenetére (2026. 05. 01. péntek 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 01. péntek 14:51
(Ez egy válasz Norbert 0975 üzenetére (2026. 05. 01. péntek 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem meg undorító a csupa borotvált, pattanásal teli Vénusz domb !
Igen
én nem
jó is az!
Én szeretem, mert nőies. Sajnos, nemcsak hogy kiment a divatból, de egyenesen üldözve van, véleményen szerint!
Akkor keres túrós pinát, azt se nézeted gondolom, nyald tisztára, "mert nem nézegetni kell, hanem játszani vele"...
(Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2026. 05. 01. péntek 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Imádom a szőrös puncit!
Minden vágyam egy szép szőrös puncit dugni
Minden vágyam egy szép szőrös puncit dugni
Nem nézegetni kell , hanem játszani vele.
(Ez egy válasz Zsék üzenetére (2026. 05. 01. péntek 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát igen, a kipattogott csupasz pina elég faszlankasztó....
(Ez egy válasz Norbert 0975 üzenetére (2026. 05. 01. péntek 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 01. péntek 15:11
Teljesen egyetértek Veled!
(Ez egy válasz lana97 üzenetére (2026. 04. 30. csütörtök 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 30. csütörtök 19:33
Az egyik rendezetlen, már bocsábat.. néha ápolatlannsk is tűnik, a másik szexi, igényes

Norbert 0975

Veronika P