Inkább sokáig legyen kemény! Se hosszú se vastag de sokáig kemény! Minden csajom imádta imádja! De az elő és utójátékot sokan elfelejtik!
Eddig minden partnerem azt mondta, hogy persze legyen hosszabb, mint a kisujja, de a vastagságból sokkal többet érez mint plusz 1-2 centi hosszból. Meg az ív, eddig minden nő imádta, ha kicsit felfele ível, könnyebben eltalálja a jó pontokat
Jó választás.
(Ez egy válasz tkrisztina71 üzenetére (2026. 09. 16. szerda 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Inkább vastag legyen
És mi van abban az esetben, ha valakinek vastag és hosszú is a farka?
Vagy egy görbe
A vastagságot tudom biztosítani
(Ez egy válasz Ani81 üzenetére (2026. 09. 08. kedd 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Ani81 üzenetére (2026. 09. 08. kedd 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Inkább vastag legyen
Mindig is az ilyen nőket kerestem!
(Ez egy válasz Dawszi üzenetére (2026. 05. 16. szombat 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Dawszi üzenetére (2026. 05. 16. szombat 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Inkább vastag
Szia!
Ez így nem pontos, ugyanis ahogyan a férfiak pénisze sem egyforma, úgy a csajoknál a hüvely befogadóképessége is hasonlóan különbözik. Van, akinek a kisebb méret a megfelelő, és van, aki a nagyobbat is be tudja fogadni.
Ha a 26 cm-es méret hihetetlen volt, akkor mit mondasz egy 37 cm-esre? Ugyanis van, akinek ilyen méretű a „kis barátja”, és nem fáj neki. (Ez egy válasz Danube81 üzenetére (2026. 05. 05. kedd 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 05. kedd 07:06
Ez így nem pontos, ugyanis ahogyan a férfiak pénisze sem egyforma, úgy a csajoknál a hüvely befogadóképessége is hasonlóan különbözik. Van, akinek a kisebb méret a megfelelő, és van, aki a nagyobbat is be tudja fogadni.
Ha a 26 cm-es méret hihetetlen volt, akkor mit mondasz egy 37 cm-esre? Ugyanis van, akinek ilyen méretű a „kis barátja”, és nem fáj neki. (Ez egy válasz Danube81 üzenetére (2026. 05. 05. kedd 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Nem kötekedni akarok de 26?? Honnan méred? A tarkódtól? A világon nincs nő akinek ez nem okozna fájdalmat...
16-18 cm én ezt szeretem. Formás, mindenképp vastag, feszes golyókkal.
Nekem valós 17-18/5.
Írtam. (Ez egy válasz Adri73 üzenetére (2026. 08. 14. péntek 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 14. péntek 18:05
Írtam. (Ez egy válasz Adri73 üzenetére (2026. 08. 14. péntek 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem a 16-18 ig az ideális. Kicsit vastagabb az nem hátrány.Főleg ha több is van belőle
Nekem a 16-18 ig az ideális. Kicsit vastagabb az nem hátrány.Főleg ha több is van belőle
Szia én szívesen csatlakoznék 20 cm a farkam tiszta ápolt igényes 27 éves pasi vagyok
(Ez egy válasz paar30 üzenetére (2026. 08. 09. vasárnap 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 09. vasárnap 10:04
Sziasztok
Párom kiprobálna egy méretes farkat / inkább vastag/ de az a baj hogy ismerkedünk, de mikor találkára kerül a sor, nagyfarku pasik eltünnek. Kételkedek hogy léteznek vastag 20+farkú pasik
Párom kiprobálna egy méretes farkat / inkább vastag/ de az a baj hogy ismerkedünk, de mikor találkára kerül a sor, nagyfarku pasik eltünnek. Kételkedek hogy léteznek vastag 20+farkú pasik
Sziasztok
Hosszú vékony jól beér, rövid vastag többet ér!

Harmincasapuka

LightPar