Óvszer. Mással nem is nagyon lehet aktívan védekezni. Abban nem hiszek, hogy valaki a swingerklub sötétjében a tünetmentes hordozót felismeri a "higiéniája" alapján, ez inkább önáltaltás. Jár valamennyi kockázattal ez az életmód, ezt el kell fogadni. Meg azt is hozzátenném, hogy idén pl. még csak a feleségemmel szexeltem, pedig már május van - ha hetente lennék tízfős orgiákban, akkor jelentősen más lenne a kockázat és jobb lenne gyakrabban szűrésre járnom. Az orvostudomány mai állása mellett azért már a HIV-fertőzés sem halálos ítélet, a többi betegség is gyógyítható vagy kezelhető.
Illetve még gondolkoztam a HPV-oltáson, de a 180000 forintos ár, illetve hogy valószínűleg már rég a szervezetemben van a vírus, visszatart.
Illetve még gondolkoztam a HPV-oltáson, de a 180000 forintos ár, illetve hogy valószínűleg már rég a szervezetemben van a vírus, visszatart.
Ha félretesszük azoknak a felesleges véleményét akik a legyetek bátorak elvet mértéktelenül hirdetik akkor ez egy hasznos topik lehet. Bennem is van dilemma sokszor, mert bár nem súlyos dologgal mondhatni kellemetlen aprósággal de tévedtem már aknamezőre. Volt hogy visszamondtam itteni oldalon leegyeztetett randit, mert a hölgy időközben feltett olyan sorozatot ahol nem egy hanem láthatóan különböző partnerekkel volt védekezés nélkül. Rákérdezdem és elmondta, hogy bízik a higiéniában és szerencsében. Udvariasan elköszöntem, azóta törölte magát. Félreértés ne essék, nem feltétlenül gondolom hogy ezért. Szóval néztem már pl nyalókendőt, meg mindenféle dolgokat de nagyon kíváncsi vagyok praktikákra. Volt szerencsém valódi örömlányokkal beszélni is erről. Náluk például nem véletlenül van kitalálva az akció előtti közös fürdés, mert így ellenőrzik a szerszámzatot.
Ezt itt sokakban kellene tudasotítani. Vagy beszéljenek tovább a levegőbe nyugodtan!
(Ez egy válasz Szoliddió üzenetére (ma 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:05
Minket leginkább a szexuális úton terjedő betegségek tartanak vissza több partner bevonásától. Az óvszert utáljuk...22-es csapdája. HIV-AIDS, herpes, HPV, szifilisz, gonorrhea...egyik sem
gy
.
alf
er alf
ek alf
játék
Minket leginkább a szexuális úton terjedő betegségek tartanak vissza több partner bevonásától. Az óvszert utáljuk...22-es csapdája. HIV-AIDS, herpes, HPV, szifilisz, gonorrhea...egyik sem
gy
.
alf
er alf
ek alf
játék

Szoliddió

Noswear1