Mint resztvevők, és részben szervezők szívesen megosztunk részleteket az idei swingerfesztiválról. 4 napos buli, több száz résztvevő, medencés, wellness részleggel felszerelt teljesen zárt helyszínen. Kérdezzetek!
Ilyen mikor és merre van? előre is köszi a választ!
(Ez egy válasz Delightpar üzenetére (2026. 06. 16. kedd 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 16. kedd 13:17
Mint resztvevők, és részben szervezők szívesen megosztunk részleteket az idei swingerfesztiválról. 4 napos buli, több száz résztvevő, medencés, wellness részleggel felszerelt teljesen zárt helyszínen. Kérdezzetek!
Július 8 tól július 12 ig. 4 este, 3 teljes nap. Inárcson lesz, Budapesttől 40 kü re.
(Ez egy válasz Atashame üzenetére (2026. 06. 16. kedd 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, nem vettem még részt ilyenen. Hogy működik? Mit lehet tudni? Előre is köszi
Egyrészt olvasd el a korábbi beszámolókat. De hasonló egy masmilyen fesutiválhoz. Bemutatók, beszélgetések, bemutatók, medencézés nappal, este pedig buli. Zene, és természetesen minden a szex körül forog.
(Ez egy válasz ribom28 üzenetére (2026. 06. 23. kedd 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 23. kedd 20:42
Sziasztok, nem vettem még részt ilyenen. Hogy működik? Mit lehet tudni? Előre is köszi
Szia engem is nagyon érdekelne,
Elérhetőség esetleg van? (Ez egy válasz Delightpar üzenetére (2026. 06. 16. kedd 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 16. kedd 13:17
Elérhetőség esetleg van? (Ez egy válasz Delightpar üzenetére (2026. 06. 16. kedd 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Delightpar

Inna