Nekem van egy-két bugyi eltéve, sajnos már a finom illata eltűnt, de sokat élvezek úgy, hogy a hölgyre gondolok közben a farkamat simogatom a bugyival
(Ez egy válasz photoshooting üzenetére (2026. 08. 14. péntek 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 14. péntek 08:35
Tegnap rendezgettem egy kicsit a cuccokat. Van más is aki gyűjti őket? Én nemcsak bugyikat, hanem pl. van harrisnya, melltartó is... Néhány különleges darabbal
Tegnap rendezgettem egy kicsit a cuccokat. Van más is aki gyűjti őket? Én nemcsak bugyikat, hanem pl. van harrisnya, melltartó is... Néhány különleges darabbal
Sógornőm rajta kapott hogy a használt bugyiját szagolgatom náluk a fürdőben,azt mondta sejtette hogy vmi vibrál as van köztünk de ezt azért nem gondolta.
Kezemben a használt illatos tanga a másikban a farkam erre ő rám nyit mire gyors elraktam mindent de késő volt meg látta.
Kinyögtem egy gyors bocsánat többet nem fordul elő mondatot,mire ő semmi gond de akkor most már csináljam végig ő meg végig nézi.
Először azt hittem csak viccel,de be nyúlt a bugyijába és simogatni kezdte magát és újra megkért hogy csináljam amit az előtt mikor bejött.Kivettem a használt bugyit és a farkam és miközben szagoltam és néztem őt ahogy egyre jobban izgalomba jön kivertem ő pedig nagyot élvezett….
Sajnos azóta sem volt semmi….
Kezemben a használt illatos tanga a másikban a farkam erre ő rám nyit mire gyors elraktam mindent de késő volt meg látta.
Kinyögtem egy gyors bocsánat többet nem fordul elő mondatot,mire ő semmi gond de akkor most már csináljam végig ő meg végig nézi.
Először azt hittem csak viccel,de be nyúlt a bugyijába és simogatni kezdte magát és újra megkért hogy csináljam amit az előtt mikor bejött.Kivettem a használt bugyit és a farkam és miközben szagoltam és néztem őt ahogy egyre jobban izgalomba jön kivertem ő pedig nagyot élvezett….
Sajnos azóta sem volt semmi….
Én is kaptam már bugyit ilyen célra. Izgalmas.
Én csak az anyós bugyijaira élveztem.De mióta rájött azóta nem élvezek a bugyijaira.
Én a párom punci nedves és illatú bugyijára szoktam élvezni lehet hogy kicsit perverz de imádom és egyszerűen izgató.
Nagynéném bugyijaival csináltam, sokkal szexybb holmijai voltak, mint otthon anyunak. Combfix, áttetsző anyagú bugyi, tanga, ami a 80-as évek végén még nem volt annyira elterjedt, mint most. Felvettem, nézegettem benne a fenekem a tükörben és közben kivertem.
(Ez egy válasz photoshooting üzenetére (2026. 08. 05. szerda 06:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 05. szerda 06:53
Mèg
ti
ènt kezdtem anyukám bugyijaira ès harisnyáiba. Utóbbit ráhúztam a faszomra ès úgy vertem, majd èlveztem bele.
alf
ni alf
k
Imádom!
Rendszeresen szoktam.
Finom puncis használt bugyira is jó élvezni és ha a hölgy viseli úgy is jó ráèlvezni. Sőt van amikor felveszem a bugyit és úgy élvezek bele.
Finom puncis használt bugyira is jó élvezni és ha a hölgy viseli úgy is jó ráèlvezni. Sőt van amikor felveszem a bugyit és úgy élvezek bele.
Imádom! Nagy vágyam kapni egy idegen pártól és vissza küldeni spermásan! Idáig még csak pároméra sikerült!
Mèg
ti
ènt kezdtem anyukám bugyijaira ès harisnyáiba. Utóbbit ráhúztam a faszomra ès úgy vertem, majd èlveztem bele.
alf
ni alf
k
Bugyira is, bugyiban is. Mindkettő izgalmas.
Holnap kapok egy használt bugyit arra verem rá és vissza kell adnom hogy viselje
Üdv. Engemet is izgat a téma.
Egyszer volt barátnőm bugyijára és melltartójára is élveztem.
Egyszer volt barátnőm bugyijára és melltartójára is élveztem.
Nyilván arról van szó, hogy a bugyi ne csak úgy ott legyen, hanem legyen valakin rajta.
(Ez egy válasz Gabi31 üzenetére (2026. 07. 27. hétfő 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Milyen partnert?
(Ez egy válasz colamatyi üzenetére (2026. 07. 27. hétfő 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
izgalmas csak nehéz partnert találni hozzá.
Valaki gyűjti is??
Hali
Engem is.nagyon izgat
Engem is.nagyon izgat
Én imádtamMindig anyós bugyijára élveztem.Aztán sajnos észrevette azóta nem hagy elő használt bugyit,

házibarát04

vastagság20