Reggel 6-kor már a pilisben voltam futni és onnan 8-ra meg pomázon a csajnál egy klímás lakásban. Szóval így ki lehet bírni a kánikulát.
Az, hogy elhiszed e vagy sem a te dolgod.
(Ez egy válasz rejtvénykönyv üzenetére (2026. 08. 02. vasárnap 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 02. vasárnap 15:44
Az, hogy elhiszed e vagy sem a te dolgod.
(Ez egy válasz rejtvénykönyv üzenetére (2026. 08. 02. vasárnap 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
irigyen olvastam soraid!...szóval, te, a hőkupola alatt, lenyomntál egy tizest, aztán, 3x szexeltél (az egyik) barátnőddel! ...hát te aztán nagy kan vagy - vagy Benedek Elek
szex nem idő járás következménye
Mi tegnap a medencében szexeltünk élveztük mind a ketten...
aki férfi, az melegben is férfi!
(Ez egy válasz Mocispasi1111 üzenetére (2026. 08. 02. vasárnap 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 02. vasárnap 18:09
persze! reggel óta háromszor birkóztunk az asszonnyal, most szálltam ki a popsiból nem olyan rég szeretünk együtt izzadni
persze! reggel óta háromszor birkóztunk az asszonnyal, most szálltam ki a popsiból nem olyan rég szeretünk együtt izzadni
Persze,ha lenne kivel,két csurom vizesre izzadt,heves test összegabajodva,egymás izzadtságába fürödve...ISTENI LENNE...
Nem is az erő kérdéses - nem hiányzik még egy hőforrás testközelsége
irigyen olvastam soraid!...szóval, te, a hőkupola alatt, lenyomntál egy tizest, aztán, 3x szexeltél (az egyik) barátnőddel! ...hát te aztán nagy kan vagy - vagy Benedek Elek
Most voltam futni egy tizest aztán 3x egymás után szexeltem egyik barátnőmmel. Szóval mondhatni, hogy igen van!
Basszus, unatkozom, de melegben még fésülködni sincs erőm!

hejesiras

moncsi32