És persze soha nem vette észre gondolom, hogy folyik ki belőle az ondó... Aha, érdekes.
Gyakrabban kellene járnom szaunázni.
(Ez egy válasz foursomefan üzenetére (2026. 09. 05. szombat 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 05. szombat 10:11
(Ez egy válasz foursomefan üzenetére (2026. 09. 05. szombat 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2 éve egy wellness alatt összejöttünk egy random Párral. Jó volt és azóta is sokszor keresünk ilyen alkalmakkor Partnereket,valljuk meg,nem sok sikerrel. Most azonban.... A Nejem imád szaunázni,én sajnos nem bírom,ilyenkor avagy a jakuzziban
üc
vagy a medencében úszkálok. Egyszercsak kijön a Nejem,semmi extra,pár percre rá megjelenik egy nagyon jó Pasi,beül mellénk a jakuzziba és beszélgetni kezd a Nejemmel. Kisvártatva kiderült,hogy Ők már a szaunában is dumáltak és hát megvolt az a bizonyos szikra. Rámnéztek,mi lenne,ha.... Naná, mondtam és nemsokára fel is mentünk a szobánkba. Mit mondjak? Volt már egy-két kalandunk,de ez a random hármas.... Benne volt a top 3-ban. Sajnos,az úriember a világ végén lakik tőlünk,de szenzaciós élmény maradt a Vele töltött isö.
alf
sö alf
rg alf
ök
Ezt jobb helyen úgy hívják, hogy házasságon belüli szexuális
er
. Akarata ellenére ejtetted teherbe. Én nem csodálkoznék, ha páros lábbal rúgott volna ki, amikor megtudta, hogy mit csináltál.
alf
ős alf
za alf
k
tényleg nem az! de ha szabad, olvasom, 76 éves vagy, és - ahogy írod - szopsz. kíváncsivá tettél, hogy olyankor, vagy közben vagy utána, kik, és miért ütlegelnek? hogy mindig ugyanazok, vagy egyszerűen te, a személyiségeddel ezt váltod ki az emberekből, hogy szopás után, téged, muszáj, hogy megverjenek? igazán megörvendeztethetnéd a publikumot, egy részletes, de nem túl elnyújtott
2026. 09. 09. szerda 08:11
be
, nem kihagyva se az ütlegeket, se azt, miként kerülsz rendszeresen efféle helyzetekbe. kösz!
(Ez egy válasz kisbuzi-köcsög üzenetére (2026. 09. 09. szerda 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
sz alf
ám alf
olóval
Ez nem szexuális törtémet, de engem sokszor megvernek szopás után. MÁR EGÉSZ MEGSZOKTAM. talán mert olyan málé vagyok.
kösz a sztorit! inkább érdekes volt, mint izgatóan erotikus, meg persze tanulságos is, szóval, tényleg kösz! engedj meg egy a történethez tartozó kérdést, mikor tudta meg
gy
anyja, hogy lehúztad a kottont? ...és akkor mit szólt? kösz!
alf
er alf
me alf
ked
Ez nem 2022ben volt?
(Ez egy válasz Axel0123 üzenetére (2026. 09. 08. kedd 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez nem szexuális törtémet, de engem sokszor megvernek szopás után. MÁR EGÉSZ MEGSZOKTAM. talán mert olyan málé vagyok.
Etele pláza prémium wc nem annyira prémium nővel
jól hangzik, lehetne kicsit - vagy nagyon - részletesen beszámolót olvasni kalandotokról? ...és ha már, hogyan és mikor döntöttetek arról, hogy bevontok szexuális életetekbe idegeneket is...végül, nincs semmi félsz bennetek, már egészségügyi kockázatok tekintetében? kösz!
2026. 09. 05. szombat 10:11
2 éve egy wellness alatt összejöttünk egy random Párral. Jó volt és azóta is sokszor keresünk ilyen alkalmakkor Partnereket,valljuk meg,nem sok sikerrel. Most azonban.... A Nejem imád szaunázni,én sajnos nem bírom,ilyenkor avagy a jakuzziban
üc
vagy a medencében úszkálok. Egyszercsak kijön a Nejem,semmi extra,pár percre rá megjelenik egy nagyon jó Pasi,beül mellénk a jakuzziba és beszélgetni kezd a Nejemmel. Kisvártatva kiderült,hogy Ők már a szaunában is dumáltak és hát megvolt az a bizonyos szikra. Rámnéztek,mi lenne,ha.... Naná, mondtam és nemsokára fel is mentünk a szobánkba. Mit mondjak? Volt már egy-két kalandunk,de ez a random hármas.... Benne volt a top 3-ban. Sajnos,az úriember a világ végén lakik tőlünk,de szenzaciós élmény maradt a Vele töltött isö.
alf
sö alf
rg alf
ök
üc
alf
sö alf
rg alf
ök
sajnos - mert teheti - szétcsapja jupi00 ezt a topikot is....
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2026. 08. 27. csütörtök 04:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 27. csütörtök 04:36
Szóval onnan lehet tudni hogy ez nem valós történet, mert lentebb ezt írtad: Az egyiken még a
Itt meg azt írod : Levetkőzött és a csajokhoz ment a kanapéra.A párom barátnője kezdte izgatni először csak verte a farkát majd hirtelen rábukott és szopni kezdte.De legnagyobb megdöbbenésére a csávó két percen belül elsült!
Akkor most ez hogy is volt? Az elhasznált ajándék az hogy lett elhasználva?
ko
voltak a másikon meg a kibontott és elhasznált ajándékom volt.Jó éjszakát küldtem neki és elmentem aludni. alf
kt alf
él alf
bárbanItt meg azt írod : Levetkőzött és a csajokhoz ment a kanapéra.A párom barátnője kezdte izgatni először csak verte a farkát majd hirtelen rábukott és szopni kezdte.De legnagyobb megdöbbenésére a csávó két percen belül elsült!
Akkor most ez hogy is volt? Az elhasznált ajándék az hogy lett elhasználva?
Szóval onnan lehet tudni hogy ez nem valós történet, mert lentebb ezt írtad: Az egyiken még a
Itt meg azt írod : Levetkőzött és a csajokhoz ment a kanapéra.A párom barátnője kezdte izgatni először csak verte a farkát majd hirtelen rábukott és szopni kezdte.De legnagyobb megdöbbenésére a csávó két percen belül elsült!
Akkor most ez hogy is volt? Az elhasznált ajándék az hogy lett elhasználva? (Ez egy válasz jupi77 üzenetére (2026. 08. 26. szerda 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 26. szerda 15:43
ko
voltak a másikon meg a kibontott és elhasznált ajándékom volt.Jó éjszakát küldtem neki és elmentem aludni. alf
kt alf
él alf
bárbanItt meg azt írod : Levetkőzött és a csajokhoz ment a kanapéra.A párom barátnője kezdte izgatni először csak verte a farkát majd hirtelen rábukott és szopni kezdte.De legnagyobb megdöbbenésére a csávó két percen belül elsült!
Akkor most ez hogy is volt? Az elhasznált ajándék az hogy lett elhasználva? (Ez egy válasz jupi77 üzenetére (2026. 08. 26. szerda 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Másnap reggel arra ébredtem hogy a párom a konyhában ép kávét főz.Kimentem hozzá ő egy forró csókkal fogadott majd mikor a kész lett a kávé leültünk beszélgetni.Elmesélte hogy milyen jó volt a tegnap estéje meg hogy jól érezte magát csak egy kis probléma volt.Méghozzá az hogy kifogták a barátnőjével a tengerpart legnagyobb gyorstüzelőjét.Kérdőn néztem rá mire elmesélte hogy rájuk szállt egy csávó akit nem tudtak lekoptatni.Sorban rendelte nekik a
ko
és a hülye dumájával fárasztotta őket.Amikor már megunták akkor úgy döntöttek hogy lerendezik a srácot.Amúgy egy jóképű és vonzó csávó volt de a viselkedése fárasztó volt.Felvitték a barátnő apartmanjába és ott fojtatták a alf
kt alf
él alf
tpi
.A srác ivott is rendesen és amikor már elégé el volt ázva akkor a párom lesmárolta a barátnőjét.A srác ült a fotelben és egy jó darabig csak nézte ahogy a két csaj el van egymással majd amikor a barátnő megkérdezte hogy csak mozizni jött vagy be is szállna akkor egyből kapott az alkalmon.Levetkőzött és a csajokhoz ment a kanapéra.A párom barátnője kezdte izgatni először csak verte a farkát majd hirtelen rábukott és szopni kezdte.De legnagyobb megdöbbenésére a csávó két percen belül elsült.Na jó gondolták ez most így jött össze de amikor már egy jó negyed óra is eltelt és nem tudott a srác életet lehelni a farkába kidobták.Persze ők befejezték amit elkezdtek és kölcsönösen kielégítették egymást.Majd elaludtak de reggel a zuhany alatt még volt egy kis matatás és utána hazajött.És nekem milyen volt az éjszakám kérdezte.Mire elmeséltem mindent neki és megígértettem vele hogy nem szól a csajnak hogy tudja.Ezzel az én valós történetem véget is ért.Sajnálom ha van aki csak azért van itt mert ......... további szép napot mindenkinek.
alf
ál alf
ás alf
t
Like
(Ez egy válasz jupi77 üzenetére (2026. 08. 26. szerda 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Másnap reggel arra ébredtem hogy a párom a konyhában ép kávét főz.Kimentem hozzá ő egy forró csókkal fogadott majd mikor a kész lett a kávé leültünk beszélgetni.Elmesélte hogy milyen jó volt a tegnap estéje meg hogy jól érezte magát csak egy kis probléma volt.Méghozzá az hogy kifogták a barátnőjével a tengerpart legnagyobb gyorstüzelőjét.Kérdőn néztem rá mire elmesélte hogy rájuk szállt egy csávó akit nem tudtak lekoptatni.Sorban rendelte nekik a
ko
és a hülye dumájával fárasztotta őket.Amikor már megunták akkor úgy döntöttek hogy lerendezik a srácot.Amúgy egy jóképű és vonzó csávó volt de a viselkedése fárasztó volt.Felvitték a barátnő apartmanjába és ott fojtatták a alf
kt alf
él alf
tpi
.A srác ivott is rendesen és amikor már elégé el volt ázva akkor a párom lesmárolta a barátnőjét.A srác ült a fotelben és egy jó darabig csak nézte ahogy a két csaj el van egymással majd amikor a barátnő megkérdezte hogy csak mozizni jött vagy be is szállna akkor egyből kapott az alkalmon.Levetkőzött és a csajokhoz ment a kanapéra.A párom barátnője kezdte izgatni először csak verte a farkát majd hirtelen rábukott és szopni kezdte.De legnagyobb megdöbbenésére a csávó két percen belül elsült.Na jó gondolták ez most így jött össze de amikor már egy jó negyed óra is eltelt és nem tudott a srác életet lehelni a farkába kidobták.Persze ők befejezték amit elkezdtek és kölcsönösen kielégítették egymást.Majd elaludtak de reggel a zuhany alatt még volt egy kis matatás és utána hazajött.És nekem milyen volt az éjszakám kérdezte.Mire elmeséltem mindent neki és megígértettem vele hogy nem szól a csajnak hogy tudja.Ezzel az én valós történetem véget is ért.Sajnálom ha van aki csak azért van itt mert ......... további szép napot mindenkinek.
alf
ál alf
ás alf
t
Tetszik!
(Ez egy válasz jupi77 üzenetére (2026. 08. 26. szerda 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
ko
kt alf
él alf
tpi
alf
ál alf
ás alf
t
ko
kt alf
él alf
tpi
alf
ál alf
ás alf
t
Jupi egy hatalmas Andersen!!!
(Ez egy válasz rejtvénykönyv üzenetére (2026. 08. 25. kedd 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 25. kedd 22:43
Kedves jupi77, oly sok topik van, ahol megoszthatod nem igazi történeteid, miért terheled ezt,, amit pont a mesék ellen és miatt nyitottam, terheled, miért?
Kedves jupi77, oly sok topik van, ahol megoszthatod nem igazi történeteid, miért terheled ezt,, amit pont a mesék ellen és miatt nyitottam, terheled, miért?
(Ez egy válasz jupi77 üzenetére (2026. 08. 25. kedd 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 25. kedd 09:32
Szép lassan elkezdtem tágítani a kis punciját amitől egyre mélyebb sóhajok hagyták el a száját.Lesmároltam és amikor már éreztem lassan a csúcsra ér ismét abbahagytam és kihúztam az ujjamat.Pár percig csak csókolóztunk majd ledöntöttem az asztalra megfogtam a csípőjét és szép lassan behatoltam a szűk kis puncijába.Mire teljesen betettem neki ő már kapkodott a levegő után majd pár lökés után már remegve élvezett el.Próbált szünetet tartani de mivel erősen fogtam a csípőjét és magamhoz szorítottam így nem jött össze neki.Még le sem csengett az orgazmusa már újra dugni kezdtem amitől
ön
állapotban csak nyögött meg kapkodott a levegő után.Amikor egy kicsit berogyasztottam a térdem és így a farkam kicsit felfelé állt és a puncija felső felét dolgozta akkor ismét elélvezett de most már egy nagyot sikított közben.Ekkor már jobbnak láttam ha engedek a szorításból és ezt kihasználva le is csúszott a farkamról.Amikor már kicsit lecsengett nála az újabb orgazmus hatása akkor felsegítettem és kézen fogva a kanapé felé kísértem.Leült a szélére én meg mellé ültem.Mire kényelmesen elhelyezkedtem addigra már hajolt is felém és a farkamat szorítva szopni kezdte.Szép lassan érzékien állt neki de amikor sikerült a kezeimet a lába közé nyomni akkor tempót váltott és mintha nem lenne holnap vadul szopta a farkam.Amikor látta hogy közeledek a csúcsra akkor abbahagyta de ez nem volt jó ötlet mert felálltam odaléptem hozzá és a kanapé karfájára igazítottam a csípőjét és a hátára fektettem.és már toltam is be neki.Ez ismét jó volt neki mert a kezeivel a melleit simogatta meg gyúrta és újra a csúcs közelébe jutott de most amikor már el is érte nem hogy nem lassítottam hanem még egy lapáttal rá is tettem amire újabb hullám söpört rajta végig.Ekkor picit hagytam hadd élvezze ki a pillanatot de nem akartam hogy teljesen elmúljon.Ekkor már nem dugtam csak megfogva a csípőjét a csiklóját az ölemhez szorítva fel le mozgattam miközben a farkam tövig benne volt.Hirtelen olyan forróság töltötte el amitől én is a csúcs közelébe értem így kihúztam a farkam és két húzás után már telibe is lőttem.Ment ott mindenre a puncijától a nyakáig.Ő ekkor már az egyik kezével a punciját szorította a másikkal meg a nedűt kente szét a testén.Leültem mellé és a haját cirógatva vártam mikor tér magához.Kis idő eltelt mire felült és csak mosolygott majd hirtelen felállt és indult az ajtó felé.Én felkaptam a bugyiját és a ruháját és a kezébe adtam.Mire ő csak annyit mondott hogy ezt soha nem felejti el de ez maradjon a mi titkunk.Felkapta a ruháját és sietve távozott.Összepakoltam és alf
kí alf
vü alf
letieg
a kezembe kiültem a teraszra.A telefonomon két üzenet várt.A párom küldte őket.Az egyiken még a alf
y alf
sö alf
rrelko
voltak a másikon meg a kibontott és elhasznált ajándékom volt.Jó éjszakát küldtem neki és elmentem aludni.
alf
kt alf
él alf
bárban
Haverom hátán dugtam egy csajt.
Haver
Haver
be
,kidőlt,és nem volt máshol hely.
alf
rú alf
go alf
tt
Attól még a sztori igaz lehet
(Ez egy válasz job4meViktorLima üzenetére (2026. 08. 24. hétfő 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)

rejtvénykönyv

paar3530
Daniela