Heteroként beindít egy szép farok látványa.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

1 2
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#33   tegnap 13:48
Bipasi84 Bipasi84
#32   tegnap 08:56
Pussymaniac81 Pussymaniac81
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#31   tegnap 08:54
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#30   tegnap 08:53
#29   tegnap 08:48
Cuckpár3 Cuckpár3
#28   tegnap 08:43
Sziasztok!

#27   tegnap 07:06
Albert8310 Albert8310
Kinek mi a szép. smile
#26   tegnap 06:51
Gang-bangmen Gang-bangmen
Igen, egy ideje vettem észre, hogy izgat a férfiak farka. Szívesen venném kezembe, vagy a számba!
#25   2026. 09. 03. csütörtök 23:58
Creampiefan Creampiefan
Bocsánat, nem kötekedésből írtam csak engem mint tényleges heterót bántja a szemem a definíció pontatlansága.
#24   2026. 09. 03. csütörtök 11:39
biboots biboots VIP
Pontosan!
#23   2026. 09. 03. csütörtök 08:28
bambuszliget bambuszliget
Szinte teljes mértékben egyetértek veled.
Annyit tennék hozzá, hogy hogy hetero, bi, meleg, mindenki éli az életét, ugyanúgy eszik,
is
alf
zi
alf
k
, dolgozik, alszik, vezeti az autóját. Csak a szexuális vágyaik-szokásaik nem teljesen ugyanolyanok...
(Ez egy válasz biboots üzenetére (2026. 09. 03. csütörtök 06:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 03. csütörtök 06:06
Nyilván a cím is kettős. Ha hetero vagy, nem indít be a farok. Ha beindít, nem vagy hetero. De ez egyáltalán nem ilyen vagy olyan kategória. Én élvezem pl mindkét nemet mégis teljesen hetero életmódot elek. Hol ilyet nézek a neten is, hol olyat? Néha csak olyat. Akkor meleg vagyok? Néha meg csak csajokat. Akkor hetero? Egyszerűen csak nyitott vagyok, és nem érdekel, ha valaki hetero, bi vagy meleg vagy bármi. Egy életünk van, élvezzük ezt úgy, ami a legjobb nekünk smile
#22   2026. 09. 03. csütörtök 08:21
No, egyszerűbben fogalmazok, hogy ... smile
A hetero férj nem a faroktól jön izgalomba, hanem a felesége gyönyörétől. Ha a farok hozná izgalomba, vagy a farok is, akkor nem lenne hetero.
De mint írtam, mindegyik természetes dolog. Viszont egyszerűbb nevén nevezni a dolgokat, mint mismásolni... Hiszen egyiket sem kell szégyelni. A világ úgy jó, hogy sokszínű.
(Ez egy válasz rejtvénykönyv üzenetére (2026. 09. 03. csütörtök 05:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 03. csütörtök 05:45
ugye arról írtál, hogy téged, titeket mi indít be? aligha lehet véleményed ex katedra kijelentés, de a te igazad, az a te igazad buck
#21   2026. 09. 03. csütörtök 06:58
viking1988 viking1988
Engem nagyon beindít. Imádom a szép farkakat
#20   2026. 09. 03. csütörtök 06:06
biboots biboots VIP
Nyilván a cím is kettős. Ha hetero vagy, nem indít be a farok. Ha beindít, nem vagy hetero. De ez egyáltalán nem ilyen vagy olyan kategória. Én élvezem pl mindkét nemet mégis teljesen hetero életmódot elek. Hol ilyet nézek a neten is, hol olyat? Néha csak olyat. Akkor meleg vagyok? Néha meg csak csajokat. Akkor hetero? Egyszerűen csak nyitott vagyok, és nem érdekel, ha valaki hetero, bi vagy meleg vagy bármi. Egy életünk van, élvezzük ezt úgy, ami a legjobb nekünk smile
#19   2026. 09. 03. csütörtök 05:45
rejtvénykönyv rejtvénykönyv
ugye arról írtál, hogy téged, titeket mi indít be? aligha lehet véleményed ex katedra kijelentés, de a te igazad, az a te igazad buck
(Ez egy válasz bambuszliget üzenetére (2026. 09. 02. szerda 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 02. szerda 22:52
A két pasi egy nő szexben nem az idegen farok indítja be a férjeket, hanem a feleségük élvezése az idegen farokkal-faroktól.
Nem az inditja be, hogy idegen farkat lát, hanem az indítja be, hogy idegen férfi érinti meg, ujjazza, nyalja, dugja meg a feleségüket.
Mindez bizony nagyon nagy különbség!

Egyetértek cort74 kollégával. Az a férfi, akit beeindít egy szép farok, az vagy bi, vagy meleg. Nincs ezzel semmi baj, természetes dolog mindkettő. Csak kár tagadni, kár azt hazudni magának és másoknak, hogy Ő hetero.

Amikor mi keresgélni szoktunk, csak sziklaszilárd heterókat keresünk. És ugyanígy van ezzel nagyon sok házaspár. Nem véletlenül.
Egy többes szex erősen bizalmi dolog is egyben, nem csak izgalmas, ezért fontos tisztában lenni a befogadott partner mindenféle adottságaival, preferenciáival, őszinteségével, önismeretével.
#18   2026. 09. 03. csütörtök 00:08
vinstoonlight vinstoonlight
De te aztán értesz hozzá vigyor2
(Ez egy válasz Palesz üzenetére (2026. 09. 02. szerda 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 02. szerda 23:26
Ez baromság. Látszik nem értesz hozzá. Ezeket inkább heteroflexibilisnek mondják.
#17   2026. 09. 03. csütörtök 00:07
Creampiefan Creampiefan
Sajnos rossz hírt kell közöljek. Akit pasi létére felizgat egy fasz látványa az nem hetero! Pont.
#16   2026. 09. 02. szerda 23:26
Palesz Palesz
Ez baromság. Látszik nem értesz hozzá. Ezeket inkább heteroflexibilisnek mondják.
(Ez egy válasz cort74 üzenetére (2026. 09. 02. szerda 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 02. szerda 18:53
Uraim, miért hazudtok magatoknak, akit picit is beindít egy pénisz látványa, az igenis bi, vagy latens meleg, nincs mit ezen szépíteni.
És nincs is ezzel semmi baj.
#15   2026. 09. 02. szerda 22:52
A két pasi egy nő szexben nem az idegen farok indítja be a férjeket, hanem a feleségük élvezése az idegen farokkal-faroktól.
Nem az inditja be, hogy idegen farkat lát, hanem az indítja be, hogy idegen férfi érinti meg, ujjazza, nyalja, dugja meg a feleségüket.
Mindez bizony nagyon nagy különbség!

Egyetértek cort74 kollégával. Az a férfi, akit beeindít egy szép farok, az vagy bi, vagy meleg. Nincs ezzel semmi baj, természetes dolog mindkettő. Csak kár tagadni, kár azt hazudni magának és másoknak, hogy Ő hetero.

Amikor mi keresgélni szoktunk, csak sziklaszilárd heterókat keresünk. És ugyanígy van ezzel nagyon sok házaspár. Nem véletlenül.
Egy többes szex erősen bizalmi dolog is egyben, nem csak izgalmas, ezért fontos tisztában lenni a befogadott partner mindenféle adottságaival, preferenciáival, őszinteségével, önismeretével.
(Ez egy válasz rejtvénykönyv üzenetére (2026. 09. 02. szerda 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 02. szerda 22:27
aligha van igazad! sok fórumozó pasi van itt, aki örömmel volna benne kedvesével, a két pasi egy nő hármasban. és talán többen vannak, akik fantáziálnak ilyenről. gondold csak végig...látnád kedvesed, egy idegen fasszal szájában....hát akkor már legyen szép az a fasz - persze mindenkinek más a szép, ahogy nőben sincs abszolút etalon, szerintem faszban sincs, de biztosan nem kell melegnek, vagy biszexnek lenned ilyesmihez...ugyanakkor nem zárom ki, biztosan vannak olyan melegek, akik nem is tudják magukról, hogy azok wave
#14   2026. 09. 02. szerda 22:27
rejtvénykönyv rejtvénykönyv
aligha van igazad! sok fórumozó pasi van itt, aki örömmel volna benne kedvesével, a két pasi egy nő hármasban. és talán többen vannak, akik fantáziálnak ilyenről. gondold csak végig...látnád kedvesed, egy idegen fasszal szájában....hát akkor már legyen szép az a fasz - persze mindenkinek más a szép, ahogy nőben sincs abszolút etalon, szerintem faszban sincs, de biztosan nem kell melegnek, vagy biszexnek lenned ilyesmihez...ugyanakkor nem zárom ki, biztosan vannak olyan melegek, akik nem is tudják magukról, hogy azok wave
(Ez egy válasz cort74 üzenetére (2026. 09. 02. szerda 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 02. szerda 18:53
Uraim, miért hazudtok magatoknak, akit picit is beindít egy pénisz látványa, az igenis bi, vagy latens meleg, nincs mit ezen szépíteni.
És nincs is ezzel semmi baj.

1 2
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Talkative Talkative
Nyitás ideje: 2026. 08. 29. szombat
Üzenetek: 33db
Utolsó üzenet: tegnap 13:48

Hírek

tegnap 15:30
Így tudsz VIP tagságot váltani!!!! Kedves Felhasználóink! Bizonyára sokan tapasztaltátok az elmúlt időszakban a bankkártyás fizetéssel kapcsolatos nehézségeket. Szeretnénk biztosítani Benneteket arról, hogy a probléma mielőbbi megoldása érdekében minden tőlünk telhetőt megteszünk.... Tovább
2026. 06. 08. hétfő 18:43
2026.nyári GG tali Cseteseknek ls Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 17. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2026. július 17-19. (3 nap, 2... Tovább
2025. 12. 29. hétfő 17:34
Szeretnél egy működő társkeresőt? Akkor tegyél is érte! Októberi felhívásunkra sajnos a hibás adatlapok tulajdonosainak 98 %-a NEM VETTE a fáradságot, hogy javítsa a beállításait. Ezért a határidőt 2026 február 15-ig meghosszabbítottuk. Mint azt... Tovább
Válassz az alábbi csomagok közül:
Kezdő
30 nap
3 799 Ft
Ezt választom!
bankkártyával
Haladó
120 nap
9 999 Ft
Ezt választom!
bankkártyával
1+ hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
22 999 Ft
Ezt választom!
bankkártyával
6+ hónap
Sikeres vásárlás!
nap VIP jóváírva a fiókodon.
Sikeres vásárlás!
VIP kódod:
Aktiváld bejelentkezés után a VIP menüben.

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!