Teljesen igazad van! Hetero férfit semmilyen férfi intim nem indít be, akit meg igen az nem hetero. Ennyi
(Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (tegnap 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:25
Ez nem keret , hanem tény . Részemről mindenki azt csinál amit akar , csak azt ne mondja senki hogy heteróként farkakra izgul mert az bullshit .
Ez nem keret , hanem tény . Részemről mindenki azt csinál amit akar , csak azt ne mondja senki hogy heteróként farkakra izgul mert az bullshit .
(Ez egy válasz steps955 üzenetére (tegnap 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:06
Ismét keretek közé rakod a szexualitást, holott már réges rég azért küzd az emberiség, hogy szabadon szerethessünk, szeretkezhessünk!
Na de nem baj!
A választás az enyém…
Na de nem baj!
A választás az enyém…
Ismét keretek közé rakod a szexualitást, holott már réges rég azért küzd az emberiség, hogy szabadon szerethessünk, szeretkezhessünk!
Na de nem baj!
A választás az enyém… (Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (tegnap 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 06:49
Na de nem baj!
A választás az enyém… (Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (tegnap 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Hetero részről ez pontosan fekete-fehér . Ha felizgat egy farok akkor minimum biszex vagy .
Én rendszeresen masztizom szép farkakra
de nehéz olyat találni, ami igazán felizgat. Nekem nagyon fontos, hogy nagy legyen, szép formájú, és lehetőleg fazonra borotvált kis csík, vagy téglalap pl
de nehéz olyat találni, ami igazán felizgat. Nekem nagyon fontos, hogy nagy legyen, szép formájú, és lehetőleg fazonra borotvált kis csík, vagy téglalap pl
Hetero részről ez pontosan fekete-fehér . Ha felizgat egy farok akkor minimum biszex vagy .
(Ez egy válasz steps955 üzenetére (2026. 09. 28. hétfő 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 28. hétfő 16:58
Ez nem fehér, vagy fekete!
Lehet ezt bárhogy nevezni, nem az a lényeg!
Az öröm szerzés és adás a lényeg!!!
Az öröm szerzés és adás a lényeg!!!
Milyen neked egy szép farok?
Ha meglátsz egy szép farkut miért nem írsz neki hogy mit szeretnél?
Ha nem teszed meg, csak álom marad.
(Ez egy válasz fiatalsag22 üzenetére (2026. 09. 24. csütörtök 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 24. csütörtök 08:29
Ha meglátsz egy szép farkut miért nem írsz neki hogy mit szeretnél?
Ha nem teszed meg, csak álom marad.
(Ez egy válasz fiatalsag22 üzenetére (2026. 09. 24. csütörtök 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagy álmom térdelni egy szép farok előtt és közelről megvizsgálni, kiverni... Csak sajnos sosem jön össze...
Teljesen egyetértek. Van aki ezt szereti, van aki azt. Én pl mindkettőt
a szex és az intimitás, pláne az elvezet nem kategóriákról szól. Vagy legalábbis nem arról kellene. Éljünk, élvezzük. Mindig éppen amit kívánunk
a szex és az intimitás, pláne az elvezet nem kategóriákról szól. Vagy legalábbis nem arról kellene. Éljünk, élvezzük. Mindig éppen amit kívánunk
Ez nem fehér, vagy fekete!
Az öröm szerzés és adás a lényeg!!! (Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2026. 09. 28. hétfő 07:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 28. hétfő 07:36
Az öröm szerzés és adás a lényeg!!! (Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2026. 09. 28. hétfő 07:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha férfikénk beindít egy farok látvány , akkor nem vagy hetero . Ennyi , ezen nincs mit magyarázni .
Az állatvilágban is szexelnek hetero hímek, ami nem létfenntartó tevékenység, ha nincs női egyed
szóval nem feltétlenül válik biszexé, de hazudni se nagyon érdemes önmagának, túl rövid ahhoz az élet
szóval nem feltétlenül válik biszexé, de hazudni se nagyon érdemes önmagának, túl rövid ahhoz az élet
Ja ezt azért találja ki mert azt sem tudja mit akar!
(Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2026. 09. 28. hétfő 07:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 28. hétfő 07:36
(Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2026. 09. 28. hétfő 07:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha férfikénk beindít egy farok látvány , akkor nem vagy hetero . Ennyi , ezen nincs mit magyarázni .
Hidd el nagyon jó érzés!
Sziasztok!Engem azok a videók izgatnak fel agyon!Ahol összefogják a farkat és úgy verik!
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
Bizony bizony milyen jó is az…
E is szeretek szép faszokat nézni pláne mikor verik. Házas hetero férfiként szívesen nézném élőben ha lenne valaki zalaegerszeg vagy környékén
Nagyon izgató dolog. Nekem még a spricc hiányzik, talán egyszer megtapasztalom azt is.
.
2026. 09. 24. csütörtök 08:29
.
Nagy álmom térdelni egy szép farok előtt és közelről megvizsgálni, kiverni... Csak sajnos sosem jön össze...
Sziasztok,
Én általában nem sietek a konditerem öltözőjében a farkam eltakarásával. Szeretem látni az apró kis odapillantásokat. Kicsit még el is indul olykor a vér lefelé.
Én általában nem sietek a konditerem öltözőjében a farkam eltakarásával. Szeretem látni az apró kis odapillantásokat. Kicsit még el is indul olykor a vér lefelé.
Egy időben még próbáltam megmagyarázni magamnak hogy csak pillanatnyi hév, mostmár nem próbálkozom hisz elragadott nagyon is elragadott magával és nagyon beínditt az összes farok.
(Ez egy válasz cort74 üzenetére (2026. 09. 02. szerda 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 02. szerda 18:53
(Ez egy válasz cort74 üzenetére (2026. 09. 02. szerda 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Uraim, miért hazudtok magatoknak, akit picit is beindít egy pénisz látványa, az igenis bi, vagy latens meleg, nincs mit ezen szépíteni.
És nincs is ezzel semmi baj.
És nincs is ezzel semmi baj.
Engem az indít be, ha az én farkam látványára gerjed más
szívesen szoktam képeket is küldeni az ittenieken kívűl róla.
szívesen szoktam képeket is küldeni az ittenieken kívűl róla.

Talkative

Danielle Trixie