Próbálok óvatosan válaszolni, mivel mostanában azért is tiltást kapok, ha belépek
motionmuse a kulcsszó és .ai az utótag. Ez is fizetős, de napi 5 kreditet ad, a belépésért, 30 kredit egy animáció. Ritka, hogy jól sikerül egy-egy kép, ezt tartsd szem előtt!
(Ez egy válasz sexmaillove üzenetére (ma 03:35), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 03:35
motionmuse a kulcsszó és .ai az utótag. Ez is fizetős, de napi 5 kreditet ad, a belépésért, 30 kredit egy animáció. Ritka, hogy jól sikerül egy-egy kép, ezt tartsd szem előtt!
(Ez egy válasz sexmaillove üzenetére (ma 03:35), amit ide kattintva olvashatsz)
esetleg pontos app nevet kaphatok..
igazából totál vakon vagyok angol appok kezelésében... chgp nek bemásolok egy képet és mondom mit tegyen vele... ez megy
de nyilván korlátozott amit megcsinál!
igazából totál vakon vagyok angol appok kezelésében... chgp nek bemásolok egy képet és mondom mit tegyen vele... ez megy
ha tényleg jó nem jelent gondot a fizetés, sőt természetes...
(Ez egy válasz hajoadamad üzenetére (tegnap 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
esetleg pontos app nevet kaphatok..
(Ez egy válasz kovdacs üzenetére (tegnap 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:50
(Ez egy válasz kovdacs üzenetére (tegnap 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Én Grok-ot használtam USA vpn-el S jó volt raktam ki pár képet gif-et. Van ilyen topik.
Én Grok-ot használtam USA vpn-el S jó volt raktam ki pár képet gif-et. Van ilyen topik.
És van amiért meg is éri fizetni? Vagy esetleg ingyenes ami tényleg jó?
Van elég sokféle.
Szia. Rengeteg ilyen alkalmazás van, de a többségük fizetős.
(Ez egy válasz sexmaillove üzenetére (tegnap 05:24), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 05:24
Hogyan lehetséges egyszerű videókból , pl: egy tánc, erotikus tartalmat készíteni ? Legyen az csók , vagy akár szex! Egyáltalán van ilyen alkalmazás vagy bármi …?
Hogyan lehetséges egyszerű videókból , pl: egy tánc, erotikus tartalmat készíteni ? Legyen az csók , vagy akár szex! Egyáltalán van ilyen alkalmazás vagy bármi …?

sexmaillove

kompak
Laura