Nekem még nem volt benne részem. Csak ujjazás szopásal, farokveréssel.
Pár fotóval illusztráljatnad
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (tegnap 07:03), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 07:03
Én kértem este egy fincsi prosztata masszázst a paromtól. Most nagyon gyengéden csinálta. Általában szopni szokott közben, de most megkértem hogy ne. Brutalisan finoman csinálta. Nagyon állt a farkam közben. Nem hagyott elelvezni, pedig többször aZ orgazmus szélén voltam. Aztán belebújt a strapon-ba... Kis síkosítás, majd a hátára feküdt, és a következőt mondta: "gyere, csússz bele a farkamba" én fölé térdeltem, odaillesztettem a méretes makkot a popsimhoz, és lassan belecsúsztam. Aztán elkezdett húzni: "Élvezed a farkam?" "Szereted, hogy ilyen nagy van nekem?" "Mindig is tudtam, hogy a farkam jobban élvezed, mint a pinám" és hasonló dolgokat lihegett a fülembe. Én közben ritmikusan lovagoltam rajta, de nem túl sokáig, mert az ujjaival már annyira feltüzelt, hogy elég volt néhány lökés, és remegve spricceltem el... Jutott a hatalmas csöcseire, és az arcára is
én pedig egy vad pina öklözéssel halaltam meg, hogy megdugott
Én kértem este egy fincsi prosztata masszázst a paromtól. Most nagyon gyengéden csinálta. Általában szopni szokott közben, de most megkértem hogy ne. Brutalisan finoman csinálta. Nagyon állt a farkam közben. Nem hagyott elelvezni, pedig többször aZ orgazmus szélén voltam. Aztán belebújt a strapon-ba... Kis síkosítás, majd a hátára feküdt, és a következőt mondta: "gyere, csússz bele a farkamba" én fölé térdeltem, odaillesztettem a méretes makkot a popsimhoz, és lassan belecsúsztam. Aztán elkezdett húzni: "Élvezed a farkam?" "Szereted, hogy ilyen nagy van nekem?" "Mindig is tudtam, hogy a farkam jobban élvezed, mint a pinám" és hasonló dolgokat lihegett a fülembe. Én közben ritmikusan lovagoltam rajta, de nem túl sokáig, mert az ujjaival már annyira feltüzelt, hogy elég volt néhány lökés, és remegve spricceltem el... Jutott a hatalmas csöcseire, és az arcára is
Engem mostanában úgy szopnak, hogy közben a fenekemben benyúl az aktuális partner, prosztata masszázstól messze van, de az érzés nagyon jó, és az élvezés is!
Es
izgató!
alf
zm alf
él alf
etlen
Nejem gyakran csinálja néha nem csak ujjal
Nekem ketszer csinaltak elso nem jott ossze a masodiknal hatalmasat elveztem jo nem is gondoltam volna azota probaltam a prosztata vibratort nem sok sikerrel.
Jó lenne valaki csinálná!
na persze...
(Ez egy válasz Ani81 üzenetére (2026. 09. 16. szerda 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Csináltam már párszor
(Ez egy válasz csakmost31 üzenetére (2026. 09. 15. kedd 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezek szerint van benne tapasztalatod?
(Ez egy válasz Ani81 üzenetére (2026. 09. 15. kedd 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Ani81 üzenetére (2026. 09. 15. kedd 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Érdekes látni , érezni , ahogy egy pasi élvezi.
Elég ha ujjal izgatja pár perc és spriccelek is
Évek óta tervben van, egyszer el is jutottam olyan szalonba, ahol ilyen is opció, de a masszőrhölgy elhárította azzal, hogy nagyok a körmei...
Nekem szopással kombinálva jön be nagyon.
Engem kurvára el tudnak élveztetni prosztata masszázzsal. Spriccelek, mint egy szökökút. Egy masszőr pár perc után, már nem a kezével izgatta a prosztatámat......úgy is elélveztem
Milyen pózban próbáltátok?
(Ez egy válasz mazo üzenetére (2026. 09. 13. vasárnap 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 13. vasárnap 15:59
Érdekes, izgalmas dolog, de engem még a prosztatámon át nem tudtak elélveztetni.
Két lehetőség van, vagy én alkalmatlan vagyok erre, vagy az eddig próbálkozók türelmetlenek voltak.
Két lehetőség van, vagy én alkalmatlan vagyok erre, vagy az eddig próbálkozók türelmetlenek voltak.
Érdekes, izgalmas dolog, de engem még a prosztatámon át nem tudtak elélveztetni.
Sziasztok!
Nekem eddig csak jó élményem van. Hatalmasakat szoktam élvezni tőle.
Nekem eddig csak jó élményem van. Hatalmasakat szoktam élvezni tőle.
Sziasztok! Nem láttam még ilyen topikot, de lehet csak nem figyeltem eléggé!
Kinek milyen tapasztalata van prosztata masszázzsal kapcsolatban? Jöhet Jones rossz élmény is!
Kinek milyen tapasztalata van prosztata masszázzsal kapcsolatban? Jöhet Jones rossz élmény is!

Balatonibi

PopsiProfesszor
Lucie H