Sziasztok. Nagyon izgalmasan hangzik. Ez minket is érdekelne.
(Ez egy válasz BLcouple üzenetére (2026. 09. 18. péntek 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 18. péntek 13:18
Sziasztok, mit szólnátok hozzá ha lenne egy olyan online társasjáték ami pároknak szólna és különböző szinteken lehetne játszani vele kezdve? Barát, ismerkedés,Flört, erotika?
Lehet megsertetted a 14 centissel mert 24-es kellett volna neki.
A másik meg, temu... hát ok.
(Ez egy válasz Gerzson95 üzenetére (2026. 09. 18. péntek 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 18. péntek 13:28
A másik meg, temu... hát ok.
(Ez egy válasz Gerzson95 üzenetére (2026. 09. 18. péntek 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Most rendeltem egy 14cm műfaszt a páromnak igaz nem a legjobb minőségű (temus) és hát nem nagyon örült neki ... el is rakta és hozza tette ezt nem használjuk mert elég vagyok neki én . Pedig én örülnék ha használnánk valami új lenne a szexuális életünkbe
Részben!
Másfelők kíváncsi vagyok a véleményekre is.
(Ez egy válasz 3asra üzenetére (2026. 09. 18. péntek 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Másfelők kíváncsi vagyok a véleményekre is.
(Ez egy válasz 3asra üzenetére (2026. 09. 18. péntek 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
... nem hangzik rosszul, érdekelnének a részletek
(Ez egy válasz BLcouple üzenetére (2026. 09. 18. péntek 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 18. péntek 13:18
Sziasztok, mit szólnátok hozzá ha lenne egy olyan online társasjáték ami pároknak szólna és különböző szinteken lehetne játszani vele kezdve? Barát, ismerkedés,Flört, erotika?
A vibrátor-dildo-műfasszal így van az enyém is, pont ugyan ezt mondja. De: análplug, análvibrátor némi enyhébb bdsm bőr ez-az... az jöhet neki
Próbálj valami olyasmit ami nem a farkadat helyettesíti hanem valami pluszt ad. Ja' és ne a temusat.
2026. 09. 18. péntek 13:28
Próbálj valami olyasmit ami nem a farkadat helyettesíti hanem valami pluszt ad. Ja' és ne a temusat.
Most rendeltem egy 14cm műfaszt a páromnak igaz nem a legjobb minőségű (temus) és hát nem nagyon örült neki ... el is rakta és hozza tette ezt nem használjuk mert elég vagyok neki én . Pedig én örülnék ha használnánk valami új lenne a szexuális életünkbe
Szerintem szenvedély nélkül semmi értelme a játékszereknek sem.
Hiába adunk valaki kezébe bármit, ha nincsen kedve, szenvedélye az egészhez.
Hiába adunk valaki kezébe bármit, ha nincsen kedve, szenvedélye az egészhez.
... játékszerek ... szinte az első perctől használjuk és szeretjük használni a különböző formájú méretű játékszereket és a szexi játszóruhákat. Kellemes kiegészítője lehet az izgalmas szexnek.
Jajjjj! De kritikus tetszik lenni!
Miért kell lebuktatni valakit?
Miért kell lebuktatni valakit?
Ez a topik önfényezés miatt jött létre???
(Ez egy válasz Creampiefan üzenetére (2026. 09. 17. csütörtök 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 17. csütörtök 21:53
(Ez egy válasz Creampiefan üzenetére (2026. 09. 17. csütörtök 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Igazábol egyik partneremmel sem használtam szinte semmit és soha nem merült fel az igény egyik oldalon sem a használatukra, így nem igazán tudok erről érdemben nyilatkozni. Önmagamban is egy szexgép vagyok, felesleges további perifériákat csatlakoztatni hozzám!
Mi inkább "30as párocska" és "Gabizoli66" véleménye felé hajlunk.
A szenvedély egy csodás dolog, ezzel senki sem vitatkozna.
A vidámság, a bohóckodás, a játékosság viszont ugyanúgy hozzájárul az örömteli emlékekhez.
Nem is beszélve arról, hogy milyen jól néz ki a fotókon egy-egy játékszer.
A szenvedély egy csodás dolog, ezzel senki sem vitatkozna.
A vidámság, a bohóckodás, a játékosság viszont ugyanúgy hozzájárul az örömteli emlékekhez.
Nem is beszélve arról, hogy milyen jól néz ki a fotókon egy-egy játékszer.
Igazábol egyik partneremmel sem használtam szinte semmit és soha nem merült fel az igény egyik oldalon sem a használatukra, így nem igazán tudok erről érdemben nyilatkozni. Önmagamban is egy szexgép vagyok, felesleges további perifériákat csatlakoztatni hozzám!
Nem feltétlenül szükséges, de ad egy pluszt ha bekerülnek az akcióba
MInd kettőre szükség van, egyik kiegészíti a másikat!
A sexjátékhoz csak megfelelő intelligencia és a játék szenvedélye kell
(Ez egy válasz Creampiefan üzenetére (2026. 09. 17. csütörtök 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 17. csütörtök 15:16
(Ez egy válasz Creampiefan üzenetére (2026. 09. 17. csütörtök 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintetek egy jó azexhez hozzátartoznak vagy nem kell más csak a szenvedély?
Szerintetek egy jó azexhez hozzátartoznak vagy nem kell más csak a szenvedély?

Creampiefan

brood32
Krystal Steal