Na, én elröppenek az ágyikómba, mert ebbe a néptelen "szomorkába" itt a GG-n bele lehet halni! Jóccakát!
Na en menyek mett,ha jo belee gondolok csak jobb amit most csinalok mind a ganyehanyas a Wili pajtaja mellö. Ma esszeszedett valami uj tehenyeket ,azokat es megfejni minden regge..hat biza sok man nekem es.
Na szép álmokat gyerekek! Minden nő nemű egyed álmodjon a dákó-val! :))) (velem)
Viszont ma meg teljes holdfogyatkozás
Jó éjt mindenkinek, én inkább bebujok az ágyba mert hitvesem már nagyon vár.

jó éjt mindenkinek
En is elköszönök tölletek...tölled..es kivansagom....almodban jusson eszedbe minden...mit ma tettel,helyes,nem helyes...te tudod.Nagyot csalodtam benned.
Na de mindegy ! Fontosabb dolgok is vannak a vilagon,eletünkben !
En is,megegyszer elköszönök.....Szep almokat !
Na de mindegy ! Fontosabb dolgok is vannak a vilagon,eletünkben !
En is,megegyszer elköszönök.....Szep almokat !
Szép álmokat, kedves!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 10. szombat 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 22:49
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 10. szombat 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)
Szep almokat mindenkinek.
Rózsás álmokat mindenkinek,aki aludni fog ma!!!
Na en elköszönök !
Mar csak azert is mert megjött az ejjeli bakter ...Mielött homi-t akarna belöllem csinalni,jobb ha lelepek...
Mar csak azert is mert megjött az ejjeli bakter ...Mielött homi-t akarna belöllem csinalni,jobb ha lelepek...
jó éjt mindenkinek!!!! vagy...további kellemes estét :))) !!!!!!!!!
Remélem engedik az Adminok h. itt köszönjek el Tőle:
verőfényes szép jóreggelt kivánok a nap további részére eredményekben gazdag jó napot,és a hétre a lottó ötöst.A viszontlátásra
csendes,nyugodt,szépálmokal átszőt jó éjszakátkivánok,
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 03. 27. kedd 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 27. kedd 09:25
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 03. 27. kedd 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
verőfényes szép jóreggelt kivánok a nap további részére eredményekben gazdag jó napot,és a hétre a lottó ötöst.A viszontlátásra
Édeset,mézeset,szépeket,nedves lepedőket,reggeli szépen ébredőset,...jó éjszakát!
Mindenkinek nyugodalmasat!Szép álmokat!
Reggel frissen,üdén mert dolog van!
Reggel frissen,üdén mert dolog van!

felpa