Szép álmokat, kedves!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 10. szombat 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 22:49
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 10. szombat 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)
En is elköszönök tölletek...tölled..es kivansagom....almodban jusson eszedbe minden...mit ma tettel,helyes,nem helyes...te tudod.Nagyot csalodtam benned.
Na de mindegy ! Fontosabb dolgok is vannak a vilagon,eletünkben !
En is,megegyszer elköszönök.....Szep almokat !
Na de mindegy ! Fontosabb dolgok is vannak a vilagon,eletünkben !
En is,megegyszer elköszönök.....Szep almokat !

jó éjt mindenkinek
Jó éjt mindenkinek, én inkább bebujok az ágyba mert hitvesem már nagyon vár.
Viszont ma meg teljes holdfogyatkozás
Na szép álmokat
gy
! Minden nő nemű egyed álmodjon a dákó-val! :))) (velem)
alf
er alf
ek alf
ek
Na en menyek mett,ha jo belee gondolok csak jobb amit most csinalok mind a ganyehanyas a Wili pajtaja mellö. Ma esszeszedett valami uj tehenyeket ,azokat es megfejni minden regge..hat biza sok man nekem es.

Na, én elröppenek az ágyikómba, mert ebbe a néptelen "szomorkába" itt a GG-n bele lehet halni! Jóccakát!

Te is, csak ritkábban... :)))

Már ideje! :) És jóccakát!
Jóccakát! :)

[#vigyor 2]

[#vigyor 2]
elköszönök 1 időre:))))))sziasztok
eltávoztam 1 időre:))))
leléptünk egyet szórakozni,lehet bekukk ha hazaérünk:))))))jó éjt
Jó éjt mindenkinek !
kinek kell itt köszönni,és miért?
tom1019: Ezt a kérést emberi lény képtelen betartani. :P
De jó,hogy visszajössz szilvesztterre.Lehet megsütünk
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 12. 20. szerda 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 20. szerda 09:06
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 12. 20. szerda 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Fájdalmas és szomorú hírt kell közölnöm a
Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok minden kedves és még kedvesebb fórumozónak és mielőtt elmennétek, gondoljatok rám...!
fó
, 27-ig szabin vagyok. alf
ru alf
m alf
lakosságávalBoldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok minden kedves és még kedvesebb fórumozónak és mielőtt elmennétek, gondoljatok rám...!

felpa