Lelki füleimmel, szinte hallom a halk zenét!
Mária és Jeromos.

Jeromos reinkarnációja...
Az ilyenekre mondják,hogy nigger kutya
Húúúúúvvv!
-Mennyi Jeromos!
-Mennyi Jeromos!
ne már! bántotta a roszseb! egyébként is jonny tudja ,hogy most mit kell tennie!
Katicika:Kicsi hugi,nehogy félre érts amit irtam a jeromoson,szeretünk ott téged nagyon,remélem jössz rendszeresen,mert ha nem,akkor kényszeriteni fogunk,hogy gyere/erővel viszünk oda/
Ez az üvegnyalós kutyuli esküszöm úgy néz ki mint Vuk,de szőrnyű nagy nyelve van,irigylem azt a szukát akit azzal nyalogat
ezt a dumát már legalább 10-szer láttam! esélyed megvan haver! csak vigyázz arra a bizonyos farokra.
Büszke vagyok,hogy a jeromosfanclubbon már van egy finom úrihőlgy is,aki néha reánk nyitja az ajtót,pedig néha meg sem érdemeljük,vagyis nem sokszor-egyébként őt úgy hivják,hogy Katicika,és csók neki a kis kezére,na nem hizelkedek már,ennyi bőven elég
Ja,és jöhettek ti is bátran,azonnal még nem ettünk meg senkit,talán egy két embert,ennyi!
Ja,és jöhettek ti is bátran,azonnal még nem ettünk meg senkit,talán egy két embert,ennyi!
Profi útcai harcos kutyák
"REPARATUR: #473 | ma 16:40
hát szerintem ezek nagyon aranyosak. együtt játszanak. mi itt a gond? :D"
Szövegkorrektúra:
- Hát, szerintem nagyon aranyosak vagyunk, ahogy együtt így eljátszadozunk. Mi itt a gond? :D
Korrektor: Katinka
( A korrektor morfondírjából kimaradt rész feltárása majd a XXX. század bibliofileinek munkája leend)
hát szerintem ezek nagyon aranyosak. együtt játszanak. mi itt a gond? :D"
Szövegkorrektúra:
- Hát, szerintem nagyon aranyosak vagyunk, ahogy együtt így eljátszadozunk. Mi itt a gond? :D
Korrektor: Katinka
( A korrektor morfondírjából kimaradt rész feltárása majd a XXX. század bibliofileinek munkája leend)
A tietek is megvan!
...Csak azt nem értem, miért olyan hevesen?
...Csak azt nem értem, miért olyan hevesen?
Katicika:Örülünk a Reparatúrral,hogy végre felraktad már a képedet egy kutymuty társaságában a jeromosfan-ra,igen szép a kutyád milyen fajta? Csók neked Iván!

Te50

werfgegier
Rachel Evans